- 23 Ocak 2016
- 36.520
- 53.166
- 598
Yok yok canım çekmedi daha yeni eşim mangalını yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok canım çekmedi daha yeni eşim mangalını yaptı
Menümü paylaşayım ben de bu arada
Sabah maydanozu kahvaltıda yemek istemedi canım
Kürünü yaptım ben de
Mercimek kreplerim çok güzel oldu
Bundan önce çöp şiş 2 tane yiyordum saf saf
Bi tarttım 2 tanesi 50 gr
Resmen aç acına duruyormuşum.
@Yawrukush @CeydosArrietty_
Merhaba
Sabah menüm tamamen bu tabaktan oluşmaktadır. Saat 12:10 gibi kahvaltıyı yaptım. Fotoğrafın elif bilgilerinden hangi saatte çekildiği görülür.
Uyanır uyanmaz
1 filtre kahve
4.86 km yürüyüş / 55 dk 4.9 km/s hız ile
Kahvaltı
- 3 yumurta
- 7-8 ad közlenmiş köy biberi
- 3-5 ad domata ve hıyar
- 3 dilim salam
- 1 dilim İzmir tulumu
Bu aksam ise maalesef yine kokoreç. Neden kokoreç? Çünkü toplantım kokoreççide!
Not : 3 litre su ihtiyacını fazlası ile dolduruyorum bu sebeple yazmıyorum.
Eki Görüntüle 2662899
Keşke sadece sabah olsaGordugum kadari ile hepimiz hergun tartilma delisiyiz![]()
Su kozlenmis biberler cok guzel duruyor. Koy biberi bulamam ama turk Biberi bulurum burda. Yapmam lazim benimde.
Iyi secim bence kokorec.
Ekmegini yemenizde de sorun gormuyorum.
Hic karbonhidrat almamissiniz zaten
Afiyet olsun
Keşke kellerin ilacı olsada bize verse değil mibugün ben de öyleyim. yani açım, yiyorum hala açım. bastıramadım, 2 parça çikolata yedim kesmedi, tutuyorum kendimi ama. şimdi yemek yedim yine açım. havalardan olabilirmiş. bugün ben doymadım.
Keşke sadece sabah olsa
Yatarkende tartılıp sabahla arasında kıyaslama yapıyorum![]()
ekmeksiz çok zor içini aldıracağım zaten. Cuma'ya süpriz olsun ama her sabah tartı yapıyorum. Acayip bir gelişme var detaylar cuma gününe : ))))
Bence direk listeye alın haftanın birincisi olalım. Kurucuya deneme süresi mi olur canımEvet evet. Hepimiz manyagiz
Kazen Cok iyi gidiyorsunuz zaten. Bizleri saskina cevirtecek eksi bekliyorum. Siz bu gidisle dugune 15 kilo bile verirsiniz. Abarttim mi
![]()
Ben if yapıyorum. 7 'de yiyecem ama 1 saat önce ellerim titredi resmen. Sıradan bir nefs degildi bu bence. 3 tane hurma yedim vücudum affetsin![]()
bugün ben de öyleyim. yani açım, yiyorum hala açım. bastıramadım, 2 parça çikolata yedim kesmedi, tutuyorum kendimi ama. şimdi yemek yedim yine açım. havalardan olabilirmiş. bugün ben doymadım.
Ben bir ayda toplam.3 yumurta ancak yiyordum. Şimdi Her sabah yiyorum. Bugün çok zor yedim.Yumurtayı üçe çıkar dediniz, protein açısından eksik dediniz diye üçe çıkardım çok sevdiğim yumurtada üçüncüsü çok zor gidiyor mideye : )
Yumurtayı üçe çıkar dediniz, protein açısından eksik dediniz diye üçe çıkardım çok sevdiğim yumurtada üçüncüsü çok zor gidiyor mideye : )
Sudan önce ya da sonra ağzımıza attıklarımız kilo aldırıyorbu el titremeleri, açlık pek iyi değil
bir insülin direncine baktırsanıza ? Havalar diye diye zaten kilo alınıyor. Neymiş su içsem yarıyor! Yok öyle bir şey...
Bence direk listeye alın haftanın birincisi olalım. Kurucuya deneme süresi mi olur canım![]()
Ben zaten kararliyim bu haftada ikna olacağım bir eksi gelmezse direk doktora gidecem.bu el titremeleri, açlık pek iyi değil
bir insülin direncine baktırsanıza ? Havalar diye diye zaten kilo alınıyor. Neymiş su içsem yarıyor! Yok öyle bir şey...
Gurubun yarısı boğa burcu zaten. Bende boğayımYumurta kapama olarak yapmayi deneyin belki daha kolay Olur. Eritilmis tereyag icine nane ve pul biber cok guzel yakisiyor zaten.
Ben pis bogazli bir Boga burcuyum.. Bunuda istedi canim![]()
Ben gece 2 de yumurta kaynattım düşünün ne protein aşkı varYumurtayı üçe çıkar dediniz, protein açısından eksik dediniz diye üçe çıkardım çok sevdiğim yumurtada üçüncüsü çok zor gidiyor mideye : )