- 23 Ocak 2016

- 36.497

- 53.104

- 598

Ben kalktım kocam uyuyor fosur fosur kızım uyandı anne yat buraya diye komutu verdi. Bekliyoruz km ni ve tartınıTembel tenekeler uyuyan kim belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kalktım kocam uyuyor fosur fosur kızım uyandı anne yat buraya diye komutu verdi. Bekliyoruz km ni ve tartınıTembel tenekeler uyuyan kim belli
Aleyküm selam Günaydın uyku tutmadı mıSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun cümlemizin![]()
Kadın dediğin erken kalkar TospikcanAleyküm selam Günaydın uyku tutmadı mı![]()
Kız kalk ne uyuması yahu hadi tartılıcazgunaydin, uykum kaçtı az simdi geri yatiyorum, biraz da suraya dogru yatayim dbdjdj.
Bursa bu mevsimde üşüyoruz düşünKadın dediğin erken kalkar Tospikcansen neredesinde orası soğumuş
![]()
Dışarıdamı üşüyosun evdemiBursa bu mevsimde üşüyoruz düşün
Kız kalk ne uyuması yahu hadi tartılıcaz![]()
EvdeDışarıdamı üşüyosun evdemiuludağın soğuğu gelirdir size
 yok Uludağ'ın serinliği yazın gelmiyorSu bile içmiyorum şuantartildim demin zaten meraktan hahaa. dur bi 4 saat daha uyuyim bi 100 gram daha buharlasir belki snsjsjs
Tabiki su bile içme fazla çıkarSu bile içmiyorum şuan![]()
Su bile içmiyorum şuan![]()
Benim fotoğraf hazır iddialıları bekliyorumkalkiyorum pes ettim uykumun gelesi yok sdfsa.
içme tabi her bardak +.2 olarak geri dönerben de bir türk kahvesi yaptım içiyorum şimdi, sonrasında tartılır atarım
Benim fotoğraf hazır iddialıları bekliyorumafiyet olsun canım
Er mi bilmem de bir haftada kaç kilo veriliyor ya da kaç kilo veriyorlar genelde ona göre anlıcazoooo er meydanııı
Er mi bilmem de bir haftada kaç kilo veriliyor ya da kaç kilo veriyorlar genelde ona göre anlıcaz
O zaman daha mı iddialıyım nebenim gördüğüm genelde 1.5 vermekle --- 1 almak arasında gidip geliyor ortalama. daha çok 0.6 civarı veriliyor sanırım.