• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kazen Kazen Günaydın yürüyüşe çıktın mı?
5-7 arası demiştin unutma :uykucu: uyuyor musun yoksa bugün tartı günü FitFiliz FitFiliz neredesin tartı için bekliyorum. :KK70:
Uyandım niloyacim uyandım da tartıya çıkmadan oyalaniyorum 😄 belki ödem filan varsa insin diye ☺️☺️
Abu meyve nedir? Bakayımkimler bili!

Eki Görüntüle 2663618

Eki Görüntüle 2663619
Eki Görüntüle 2663620
Yol arkadaşlarımız bu itler denizin ortasına yürüyor...
Eki Görüntüle 2663621

Kilolar az sonra... Bu arada yürüyüşte cok su içtim neden uyarmadınız beni
1,8 kilo bir haftada çook iyi. Sular şişirmiş olabilir Kazen haklısın. Aslında daha da düşüktür kilon ki dün görmüşsün zaten tartıda. Tebrikler 👏👏
(Not: bu meyveyi bilmiyorum. Adı ne? Ne güzel duruyor😍)

Gunaydin guzel takimim, basgul hepinizin yuzunu guldursun.
Ben gece mesaisindeyiz, listemizi hazirliyorum..
Eksi goren arkadaslarima kucak dolusu tebrikler. :KK200:

ay seni görmüşken yazmasam olmaz. bir süre önce senle teksastaki üniversitelerden bahsetmiştik hatırlıyor musun? gece uykum kaçtı, bi bakim dedim, TU austin'de alanı bana çok yakın bir hoca phd öğrencisi arıyormuş, 2021 için de arar mısınız diye sordum, evet arıyorum dedi, başvurmam konusunda yüreklendirdi bayağı. bir de oldukça popüler ve dünya çapında başarılı hocalar var kadrolarında. minik heyecanlar yaşadım sabah sabah, paylaşmak istedim <3

kolay gelsin sana da ,eline sağlık <3

ay seni görmüşken yazmasam olmaz. bir süre önce senle teksastaki üniversitelerden bahsetmiştik hatırlıyor musun? gece uykum kaçtı, bi bakim dedim, TU austin'de alanı bana çok yakın bir hoca phd öğrencisi arıyormuş, 2021 için de arar mısınız diye sordum, evet arıyorum dedi, başvurmam konusunda yüreklendirdi bayağı. bir de oldukça popüler ve dünya çapında başarılı hocalar var kadrolarında. minik heyecanlar yaşadım sabah sabah, paylaşmak istedim <3

B barga senin bölümün neydi?

Kullanıcı Adı :pesto26
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: gıda müh.
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz anne değilim
Yaşadığınız şehir:londra
Boyunuz :1.63
Kilonuz:73-74 civarı, yarın sabah net rakam söyleyeceğim.
Hedef kilonuz : ilk hedef 68
Kilo alma hikayeniz : 18 yaşımda sınav stresiyle başladı sanıyorum. duygusal yeme, gece yeme, üzülünce yeme, sevinince yeme, cips partileri, makarna çılgınlıkları vb. En ciddi diyetimi geçen sene 9.takımda 1.5 ay kadar yapıp 78.5 kgdan 69kg a düştüm. Ondan sonra da 69-73 arasında dalgalandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kilom aynada gözlerimi, fiziksel olarak da bedenimi yoruyor ama bunun da ötesinde bir şeye başlayıp başlayıp sonucunu getirememenin verdiği psikolojik yükten çok sıkılıyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.
Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 31 yasindayim, takimimizin kaptaniyim, evliyim ,2 oglum var, bende yurt disinda yasiyorum.beraber kilolari guzelce veririz umarim.
Hangi takimda yarismistiniz daha once?

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun cümlemizin 🌸😍
Canim aleykum selam, basgul hepimizin yuzunu guldursun :)

Eki Görüntüle 2663617

geçen hafta: 77.8
bu hafta: 76.0
fark: 1.8
yüzde: 2.31
haftaya hedef: 75.5

@Ceydos @Tanssss bu hafta mümkünse eşleşmeye katılmayayım, işler biraz yoğun olacak, burada çok aktif olamayabilirim
75.9 aliyorum kilonu canim, harikasin :)

Gecen cuma: 64.6
Bugun: 63.9
Fark: 0.7
Yuzde: 1.08
Mezunmuyum şimdi?
Foto gun içersinde aticam.
Ooo mezunumuz var , ne guzel bir haber bu , yasasin...:KK73::KK200::KK76::nazar::rapci:

Pazartesi : 135.2
Bugun : 133.3
Fark : 1.9
% : 1.1

- Sabah yürüyüşte ve sonrasında 1.5 litre su içtim yani tartı öncesi,

- Boyacılar geleceği için evi topladık ve tartının yeri değişti

- Dün sabah 131.8 gördüm bu sabah daha iyi bir skor bekliyordum.

Bu 3 madde asla mazeret değil sadece durum değerlendirmesi ve tespittir.

Eki Görüntüle 2663627
Tebrikler kazen, 1 haftada neredeyse 2 kilo agirliktan kurtulmak hic de az bir is degil.
1.5 lt su ictiysen dunku kilonu gormemen cok normal.
Daim olsun eksilerin :)

Günaydın güzel takımım mutluyum bugün moralim yerinde güne güzel başladım sağlıktan önemlisi yokmuş hayatta çok şükür ❤
Işe geç kalıyordum tartilmayi unuttum bugün ama dün sabah tartılmıştım onu yazabilir miyiz kaptanlarım?
Geçen hafta 70.7 bu hafta 70.7
@Ceydos Arrietty_ Arrietty_ @Tanssss Yawrukush Yawrukush
Canim bugun hic tartilma imkanin yok mu?

Gunaydin
+100 deyim. Daha fazla bekliyordum

Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.1

@Ceydos Yawrukush Yawrukush @Hyperborea17

Hayirli gunler. Artik aksam spor sonucu paylasacagimda anca gelirim

Bol Eksiler

Eki Görüntüle 2663628
Haftaya hedef koy kendine kaptanim :)
100 gr bir sey degil :)

Yawrukush Yawrukush gecen haftakı olarak pazartesı tartımız sayılmıyormu artı gelınce
Yok canim cuma tartilarimiz hesaplaniyor sadece:)

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 61.9
Fark : -300 gr
Yüzde : 0.48
Reglim ve -300 olduğu için çok mutluyum şu an :KK71:
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @Milana firuze
Eki Görüntüle 2663635
Tebrikler Banucum :))

Benim geçen haftam yok :) ama 71,3 idim en son.
2 haftada 500 gr
Yavaş gidecek bende kilo
Anlaşıldı :)
Tebrikler Jane'cim :)

pazartesı gunune +1400 olarak baslamıstım. 65.300 cıkmıstım tartıda sanırım reglinde etkısıyle
o artı gıttı. gecen cuma bıldırımıne gorede -300 oldum yanı 63,600 cıktım :KK9:
@ciseak77 Yawrukush Yawrukush
Harika gitmis bu hafta kilolar, cok sevindim canim :))

Vee kilo bildirimiiim:
Uzundur böyle verememiştim bugün tartı mutlu etti😄
Geçen hafta: 67.0
Bu hafta: 65.2
Giden -1,8
Yüzde: 2.6 :nazar::rapci:
IMG_20200717_091833.webp

Kazen Kazen Yawrukush Yawrukush

Son düzenleme:

Ooo hemde UT Austin haa, harika bir universite.
Biz sirf Akin- Aras UT'de okusun diye Austin'e tasinma planlari yapiyorduk..
Cok cok sevindim Baharcim, harika bir cafe var Austinde, Mozart cafe ismi, aksam 5ten sonra muthis guzel jazz ve classic music yapiyorlar, gol manzarasi esliginde..
Orada karsilikli kahvelerimizi tokustururuz belki, ne dersin :))

Ooo hemde UT Austin haa, harika bir universite.
Biz sirf Akin- Aras UT'de okusun diye Austin'e tasinma planlari yapiyorduk..
Cok cok sevindim Baharcim, harika bir cafe var Austinde, Mozart cafe ismi, aksam 5ten sonra muthis guzel jazz ve classic music yapiyorlar, gol manzarasi esliginde..
Orada karsilikli kahvelerimizi tokustururuz belki, ne dersin :))

ah minik kalp çarpıntıları... <3

Bahar'cim ne güzel olur kariyerin açısından, heyecanlanmakta haklısın canım. Umarım gönlünce olur 🤗

Bak ne iyi yaptin basvurdun, hemen hocayla irtibatta kalarak ,bu pozisyonu kap..
Acele et, hicbir sey engel olmasin sana.. :KK200:

gre'ye hazırlanırken nasıl 9 kilo aldım konulu youtube videomun linkini atarım eylül gibi slakdfja.

teşekkür ederim tekrar, sonunda hiçbir şey olmasa bile güzel heyecanlara vesile oldun (:

bölümüm psikoloji, yüksek lisansım bilişsel psikoloji -biraz daha sinirbilime yönelmek istiyorum sonrasında
Yaa çok güzel
Ben de hukuk-psikoloji arasında kalmıştım.
Devam zorunluluğu olmadığı için hukuk tercih ettim
Ama gönlüm psikolojide
Açık öğretime açtılar psikolojiyi
Çok üzüldüm buna

gre'ye hazırlanırken nasıl 9 kilo aldım konulu youtube videomun linkini atarım eylül gibi slakdfja.

teşekkür ederim tekrar, sonunda hiçbir şey olmasa bile güzel heyecanlara vesile oldun :-)
Yoo pozitif dusunceler yolla evrene, sonunda bir sey olmasa lafini, sonunda cok guzel seyler olacak, hayat bana butun ihtisamiyla gelir, bende hepsini kabul ediyorum de..
Gre'de bir sey yok, halledecegine eminim..
Onlar kucuk asamalar, bak bu hocayla irtibatta ol ve toefl-gre hemen hepsini hallet ama hemennn..

Yaa çok güzel
Ben de hukuk-psikoloji arasında kalmıştım.
Devam zorunluluğu olmadığı için hukuk tercih ettim
Ama gönlüm psikolojide
Açık öğretime açtılar psikolojiyi
Çok üzüldüm buna

bizim sınıfımızda da hukuk mezunu bir kız vardı, sonra psikolojiden devam etti, şimdi akademisyenlikte ilerliyor (: öyle bir ikilem tm öğrencilerinde çok oluyor (:

benim görüşüm -böyle bir günde grubu konu dışı meşgul ettim kusura bakmayın- eğitimin herkesin hakkı olduğu ve psikolojinin de açıköğretim olarak eğitiminin verilebileceği yönünde. her alanın eğitimi online verilebilir bence AMA yapılması gereken o diplomanın yetkinliğinin çerçevelenmesi ve master ya da alanda çalışma gibi konularda liyakata önem verilmesi. tr için bu ikisi sağlanamadığı için sağlıklı bir eğitim ve alanda çalışma süreci olmayacak bence mezunların ama genel anlamda, ben karşı değilim.

Back
X