- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Sende verirsin canim..4 verenleri kıskandım çok fena
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm.
Bu haftanin birincisi kiiiiiiiimmmm?
4. takiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Oooooo ooooo oooooo oooooo 
YaaaaKimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Bekliyorum zaten, totemimiz bozulmasin, gonder gelsin...Yaaaageleneksel birinci olma şarkımizi paylaşırım.bak yine 
Bu ne cesaret seni tanımak isterim yiğidimBir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurumAcilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim 
Kalp gözün ve ömrün güzel olsun tansucum. Bak eşinle çocuklarınla mutlusun daha ne olsun. Ne yüzü güzel olanlar var huyları leş.. çoğu baba/erkek nedense bişey olmaz geçer gözüyle bakıyolar herşeye. Kaderinde bu varmış deyip tevekkül etmek gerekli. Peki ameliyat olsan düzelme şansı yokmu bakış açının? Kusura bakma merakımdan sordum..Keske inansam bu dediklerine kucuklugumde ilgisiz bir babaydi cocugun biri ile tartismistim lastik sapanla tas atana kadar sag gozume geldi ve babam o aksam doktora goturmedi...
Diger gun annem goturdu oda aksam damla sıkmıştı dr nin dedigine gore damla olmasaydi ve hemen gitmis olsaydım ...
Sözün sonu bu en buyuk yaram gozum hic bir zaman ikisi ayni yere bakmiyor ve sag gozumde tembellik oldu
Ikisi ile ayri ayri goruyorum
Simdi neye inanayim....
Süpersin caaanım eşim. İsmin neydi ? Ben unutuyorum sürekli ya. Valla ben bugün kendime hakim olamıyorum tatlı gömdüm.. adetimden dolayı sanırım canım aşırı tatlı istiyoMenü paylaşmaya geldim :)
Hindi eti kültürümüz pek yoktur bizim. Tavuk-kuzu-danacıyız biz
Bugün belki de ilk defa yedim hindi
Keşke yemeseymişimsevemedim ben. 
Tabaktaki o çikoyı yemedim
%100 bitter, şekersiz. Yiyemedim maalesef
Tatlı falan yaparsam içine koymak için almıştım. Yine öyle yaparım.
Arada bir kase de yoğurt yedim, baharatlı.
Salatanın da yarısını yiyebildim.
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ aydingelini 
Ooooooo süperiz kaptanıııımmm. Helal olsun kilo verebilen herkeseeeKimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Sesi actik coluk cocuk dansa basladik, hoppaaaa
4. Takım ..... danset benimle
Bizim kadar evrensel bir takım.daha yoktur zatenBirincilik kutlamalarimiz dunyanin dort bir yanina yayildi saying seyirciler, bu ne cosku bu ne buyuk mutluluk
Aynen bendeSesi actik coluk cocuk dansa basladik, hoppaaaa
Cok tesekkur ederiz kaptanim, kucak dolusu sevgiler..
AhahaBugün beni taşlayabilirsiniz kızlar razıyım hakettim.
Sabah: sucuklu yumurta (2 adetten) 1 ince dilim ekmek 1 salatalık 3 dilim salam
ara: 3 kiraz 11 fındık
Ara: 1 top dondurma ve külahı
Ara: 1 porsiyon yalancı tavuk göğsü
Akşam: 1 porsiyon tavuklu mantar sote 3 yk yoğurt
sonra köye gidicez kaynanamın oraya ordada çay içmeye devam ederim büyük ihtimalle ama bugün çok çöpten geçti kusura bakmayın
Su: 3 lt
Spor anca ev işi ve köyde oğlanın peşinde koşturma olur en fazla
JaneRizzoli ceza verirsen alırım bacım, 300 -400zıplama falan olsun ama 
Tek basima mi oldum8de bitiyor yarisma biliyorsun canisi ama bir uye daha senin gibi guzel kilo vermis.
Buyuk ihtimal ikiniz 1. olacaksiniz :)
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm,
OleeeeyyyyyyyyyyyKimiz biz 4. takimmmmmmmmm 
Kimiz biz 4. takiiimmmmmmmm
Bu haftanin bireyselde 1.si kim???
Birgaripanne 
Oooo ooooo ooooo oooooooo  
Canim yuzdemiz 44 verenleri kıskandım çok fena
Canim geri eski haline donme ihtimali var yada tamamen gorme kaybiBu ne cesaret seni tanımak isterim yiğidim
26 yaşında 20 aylık bi çocuk annesiyim. Uluslar arası ticaret mezunuyum ve ön muhasebecilik yaptım oğlum doğana kdar. Evlenmeden önce 58 kiloydum Balayıydı hamilelikti süttü derken 85 e çıktım. şuan 69 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Kalp gözün ve ömrün güzel olsun tansucum. Bak eşinle çocuklarınla mutlusun daha ne olsun. Ne yüzü güzel olanlar var huyları leş.. çoğu baba/erkek nedense bişey olmaz geçer gözüyle bakıyolar herşeye. Kaderinde bu varmış deyip tevekkül etmek gerekli. Peki ameliyat olsan düzelme şansı yokmu bakış açının? Kusura bakma merakımdan sordum..
Süpersin caaanım eşim. İsmin neydi ? Ben unutuyorum sürekli ya. Valla ben bugün kendime hakim olamıyorum tatlı gömdüm.. adetimden dolayı sanırım canım aşırı tatlı istiyo
Ooooooo süperiz kaptanıııımmm. Helal olsun kilo verebilen herkeseee
Olsun olsun 50 tanesini yaptım şimdiden oğlum ayaklarıma dolanıyor dolanmasa zıplayacam daha . 10 squatta yaptım. Yağmur bende. Müzik açık devam ediyorum harekete ama zıplayamıyorumAhaha
Ne ceza verirsen alırım deyip sonra da cezanı söylemişsin zaten :)
Dondurma çok da cıs değil ama külahını yemeyeydin, üstüne tavuk göğsü yemeyeydin, sucuk ve salamı birlikte yemeyeydin iyiydi
Bence zıplama 500 olsun
Deniz bu arada ben.
Seninki neydi?
Ha ha böyle olduğunu bilmiyordum bu yarışların o zaman tam gaz devam yarışa kaptanımBirincilik kutlamalarimiz dunyanin dort bir yanina yayildi saying seyirciler, bu ne cosku bu ne buyuk mutluluk
Tanssss cım canım böyle günlerde neden modumuzu düşürecek haber alırız nazar sanırım benim de modum düştü bişeye baya canım sıkıldıTek basima mi oldum
Oleeeeyyyyyyyyyyy
Canim yuzdemiz 4
Canim geri eski haline donme ihtimali var yada tamamen gorme kaybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?