Hayir olsun..Tanssss cım canım böyle günlerde neden modumuzu düşürecek haber alırız nazar sanırım benim de modum düştü bişeye baya canım sıkıldıoldukça da sinirliyim
Verdiğin kiloyu almadın umarımBugün beni taşlayabilirsiniz kızlar razıyım hakettim.
Sabah: sucuklu yumurta (2 adetten) 1 ince dilim ekmek 1 salatalık 3 dilim salam
ara: 3 kiraz 11 fındık
Ara: 1 top dondurma ve külahı
Ara: 1 porsiyon yalancı tavuk göğsü
Akşam: 1 porsiyon tavuklu mantar sote 3 yk yoğurt
sonra köye gidicez kaynanamın oraya ordada çay içmeye devam ederim büyük ihtimalle ama bugün çok çöpten geçti kusura bakmayın
Su: 3 lt
Spor anca ev işi ve köyde oğlanın peşinde koşturma olur en fazla
JaneRizzoli ceza verirsen alırım bacım, 300 -400zıplama falan olsun ama
AminHayir olsun..
Eveeett 10 yıllık tartım hep bırebır tartar maşallah dıyeyımmSüpürgesi dışında o markanın herşeyi iyi tartısı da iyi mi
Hareket etmeye çalışıyorum şuan ama edemiyorum yoksa yakacam yediğim 2 salamıVerdiğin kiloyu almadın umarımcanım
Evett gayet uyumlu vermısız demiGayet iyi canım eşim :)
Canim sen 1 kilo vermissin gecen haftaki kilona oranla.Evett gayet uyumlu vermısız demi
5 gun once tartıda 65.300 gorunce kendımı yıkulmıstım ama bu sabah 63.600 ile kendıme geldım şükür
Evde boyacılar var bu sebeple çok hareket edemiyorum. Adamlar sabah 8 de iş başı yapıyor sabah yürüyüşü yapıp çöt diye eve geliyorum. Ev lay lay lom olduğu için foto çekemedim fakat menüyü yazayım.
Bu sabah vakit kaybetmemek için sadece çorba içtim, ne içine kıtır ekmek doğradım, ne de yanında ekmek kullandım.
Akşam yemeğinde ise ;
- taze fasulte
- pilav
- 1/2 kuru soğan
- 4-5 kaşık cacık
sabah ki çok memnun olmadığım kilonun cezası olarak sıfır ekmek kotası koydum kendime....
ama açım : ( bu sefer gerçekten açım, akşam masadan kalktım ve açım ... meyve yemedim bugün bol bol çay içtim ....
sabah 5:30 da kalkıp kahvaltıya kadar beklediğim süre cidden zorlamaya başladı ....
kuvvetli muhtemel sebebi dün sabah ki sonucu bu sabah tartıda görmemem...
ne demişler ;
4. takım candır diğer takımlar sadece geçici heyecan....
Not : şu boyacılar gitsin yürüyüşü sabah akşama çıkaracağım ....
Pilav ve fasulye miktari ne kadar bilmiyoruz ama Yinede cok az yemissiniz bence. 1500 kalori bile tuketmemissinizdir.
Saat çok geç olmadan biraz daha birşeyler atıştırın bence. Hurma varsa baya iyi gelir. 3 bes tane yiyin. Yoksa yarın öğleye kadar bıkkınlık verir bu diyetbir avuç işte : )
Hadi yürüyüşe hadiiiiiii
Saat çok geç olmadan biraz daha birşeyler atıştırın bence. Hurma varsa baya iyi gelir. 3 bes tane yiyin. Yoksa yarın öğleye kadar bıkkınlık verir bu diyet
bir avuç işte : )
Oyy oğlunla çok zorlama kendiniOlsun olsun 50 tanesini yaptım şimdiden oğlum ayaklarıma dolanıyor dolanmasa zıplayacam daha . 10 squatta yaptım. Yağmur bende. Müzik açık devam ediyorum harekete ama zıplayamıyorum
Geç olsun güç olmasın Canım çokBenim geçen haftam yok :) ama 71,3 idim en son.
2 haftada 500 gr
Yavaş gidecek bende kilo
Anlaşıldı :)
Tebrikler çok güzel
Teşekkür ederim canımbak ben senın menulerını takıba alacaktım goruyormusun:)) tebrıkler tatlımm masallah cok guzel verıyorsunn
Çok iyi tebriklerVee kilo bildirimiiim:
Uzundur böyle verememiştim bugün tartı mutlu etti
Geçen hafta: 67.0
Bu hafta: 65.2
Giden -1,8
Yüzde: 2.6
Eki Görüntüle 2663649
Kazen Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?