Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Verdiğin kiloyu almadın umarım canım

Evde boyacılar var bu sebeple çok hareket edemiyorum. Adamlar sabah 8 de iş başı yapıyor sabah yürüyüşü yapıp çöt diye eve geliyorum. Ev lay lay lom olduğu için foto çekemedim fakat menüyü yazayım.

Bu sabah vakit kaybetmemek için sadece çorba içtim, ne içine kıtır ekmek doğradım, ne de yanında ekmek kullandım.

Akşam yemeğinde ise ;

- taze fasulte
- pilav
- 1/2 kuru soğan
- 4-5 kaşık cacık

sabah ki çok memnun olmadığım kilonun cezası olarak sıfır ekmek kotası koydum kendime....

ama açım : ( bu sefer gerçekten açım, akşam masadan kalktım ve açım ... meyve yemedim bugün bol bol çay içtim ....

sabah 5:30 da kalkıp kahvaltıya kadar beklediğim süre cidden zorlamaya başladı ....

kuvvetli muhtemel sebebi dün sabah ki sonucu bu sabah tartıda görmemem...

ne demişler ;

4. takım candır diğer takımlar sadece geçici heyecan....

Not : şu boyacılar gitsin yürüyüşü sabah akşama çıkaracağım ....

Pilav ve fasulye miktari ne kadar bilmiyoruz ama Yinede cok az yemissiniz bence. 1500 kalori bile tuketmemissinizdir.

Olsun olsun 50 tanesini yaptım şimdiden oğlum ayaklarıma dolanıyor dolanmasa zıplayacam daha . 10 squatta yaptım. Yağmur bende. Müzik açık devam ediyorum harekete ama zıplayamıyorum
Oyy oğlunla çok zorlama kendini
Tamam sen yapabildiğini yap

Benim geçen haftam yok :) ama 71,3 idim en son.
2 haftada 500 gr
Yavaş gidecek bende kilo
Anlaşıldı :)
Geç olsun güç olmasın Canım çok
Tebrikler çok güzel
bak ben senın menulerını takıba alacaktım goruyormusun:)) tebrıkler tatlımm masallah cok guzel verıyorsunn
Teşekkür ederim canım
Vee kilo bildirimiiim:
Uzundur böyle verememiştim bugün tartı mutlu etti
Geçen hafta: 67.0
Bu hafta: 65.2
Giden -1,8
Yüzde: 2.6
Eki Görüntüle 2663649

Kazen Yawrukush
Çok iyi tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…