Sormaya korkuyorum....Çalınmaması için önce güvenlik lazım başlarına
Otellerde ayrılırken insanların yanlarında götürdükleri şeyleri okudum gülmekten koptum
Havlunu götürüyor musun amaneyyy kız olur mu öyle şey kıyafetten havluya yer kalmaz benim her gün odada havlu değişiyor niye götüreyim canım sen deya havlu çalan varmış havlu. ben para verseler 1 kere kullanmam, adam ömür boyu kullanmak için çalıyor. nereye doğru istifra edeceğimi şaşırdım.
ya havlu çalan varmış havlu. ben para verseler 1 kere kullanmam, adam ömür boyu kullanmak için çalıyor. nereye doğru istifra edeceğimi şaşırdım.
Çok da yakın kaynana ister tabi kızNiloyatospikk evdeyim kız. Yarın sineklik takmaya gelcek adam. Köy arabayla 10 dk sürmüyo
Yakının yakını var ahsen. Köy arabayla 10 merkezde ki yürümeyle 6 dkÇok da yakın kaynana ister tabi kız
Kız dolaptakilerin parası ödeniyor ya recepte çıkmadı mı hesapbiz balayında hergün dolaba konan biraları valize koyduk. Gittik aşağıda içtik hergün konulan şampuan vücut kremi vs hep zulaladık. Dönerken eşim diyo ki ulan valizde yer olsaydı şu yorganı da alırdık
Aynen benimkiler hepsi yakın annem kaynanam eltim anneme seslensem sesimi duyacakYakının yakını var ahsen. Köy arabayla 10 merkezde ki yürümeyle 6 dk
Havlunu götürüyor musun amaneyyy kız olur mu öyle şey kıyafetten havluya yer kalmaz benim her gün odada havlu değişiyor niye götüreyim canım sen de
Bizim gittiğimiz otelde hergün ücretsiz konuluyodu kuzum. Eğer dolapta görürlerse yenilemiyolardı ama. Dünyanın parasını ödemiştik 5 geceye bi zahmet yenilesinlerKız dolaptakilerin parası ödeniyor ya recepte çıkmadı mı hesap
Yalan değil o minik şampuan kutuları, dikiş seti ki hala cüzdanımda taşırım mükemmel bişey he bir de ayakkabı parlatıcısını ama sen alınanları oku bi tanesinde kül tablasının altına yazmışlar sheratondan çalınmıştır diyebiz balayında hergün dolaba konan biraları valize koyduk. Gittik aşağıda içtik hergün konulan şampuan vücut kremi vs hep zulaladık. Dönerken eşim diyo ki ulan valizde yer olsaydı şu yorganı da alırdık
Anladım canım gerek yok havluya her gün değişiyor ben görevlilere yük olmasın diye odayı bile topluyorumçok sık otelde kalmam ama gerçekten kaliteli bir yer değilse götürürüm ya. idareten de olsa kendi havlumu götürürüm. bilmiyorum yıllarca yurtta kaldım diye belki, artık ortak kişisel ürün kullanma fikrinden hoşlaşmıyorum sadkfj
Ahahahh yok be okdar da değill. Ama diş fırçası ayakkabı çekeceği şampuan krem .. yani tek kullanımlık çoğu şeyi getirdik. Getirdik te ne oldu?? Hala hepsi duruyo kullanmadık bile.... ama eşime kalsa valla yorganı çalacaktıYalan değil o minik şampuan kutuları, dikiş seti ki hala cüzdanımda taşırım mükemmel bişey he bir de ayakkabı parlatıcısını ama sen alınanları oku bi tanesinde kül tablasının altına yazmışlar sheratondan çalınmıştır diye
Bizim daha şu güne kadar 1 tanesinde ücretsizdiBizim gittiğimiz otelde hergün ücretsiz konuluyodu kuzum. Eğer dolapta görürlerse yenilemiyolardı ama. Dünyanın parasını ödemiştik 5 geceye bi zahmet yenilesinler
Ha ha ha yok yok tek kullanımlıkları aldımAhahahh yok be okdar da değill. Ama diş fırçası ayakkabı çekeceği şampuan krem .. yani tek kullanımlık çoğu şeyi getirdik. Getirdik te ne oldu?? Hala hepsi duruyo kullanmadık bile.... ama eşime kalsa valla yorganı çalacaktı
Ay ne güzel yaa. Babamın evi yürümeyle 7 dk ama adam evde olmuyo o da köyde genelde. Zaten biz aynı köylüyüz. Köyde abim de. Ablam beşiktaşta. Bi o uzak. Ama en çokta onla görüşüyoruz sık sık geldiği için. Anneciğim rahmetli. Mecbur köye gidince kaynanama gidiyorum genelde abimin eşi de kendi anasında oluyo çünküAynen benimkiler hepsi yakın annem kaynanam eltim anneme seslensem sesimi duyacak
Madem itiraf sezonu açıldı ben de mini mini küçücük dikiş seti kutularına dayanamıyorumbiz balayında hergün dolaba konan biraları valize koyduk. Gittik aşağıda içtik hergün konulan şampuan vücut kremi vs hep zulaladık. Dönerken eşim diyo ki ulan valizde yer olsaydı şu yorganı da alırdık
Biz şu güne kdar sadece bikere tatile gittik o da balayıydıBizim daha şu güne kadar 1 tanesinde ücretsizdi
Allah rahmet eylesin canım yerinde dinlendirsin. "Abimin eşi de kendi anasında" tabiri bana uyuyor sankiAy ne güzel yaa. Babamın evi yürümeyle 7 dk ama adam evde olmuyo o da köyde genelde. Zaten biz aynı köylüyüz. Köyde abim de. Ablam beşiktaşta. Bi o uzak. Ama en çokta onla görüşüyoruz sık sık geldiği için. Anneciğim rahmetli. Mecbur köye gidince kaynanama gidiyorum genelde abimin eşi de kendi anasında oluyo çünkü
bu arada buna da sesli güldümbiz balayında hergün dolaba konan biraları valize koyduk. Gittik aşağıda içtik hergün konulan şampuan vücut kremi vs hep zulaladık. Dönerken eşim diyo ki ulan valizde yer olsaydı şu yorganı da alırdık
Valla ben o tarz tek kullanımlıkları alırım.. alırım yani 5 geceye 6 bin para vermişim 3 yıl önce niye almayayım. He yorgan yastık okdar değil evimde bol bol var ama öyle kişiye özel bırakılanlar benim hakkımMadem itiraf sezonu açıldı ben de mini mini küçücük dikiş seti kutularına dayanamıyorumbildiğin iğne iplik ama işte deli gönül dinlemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?