- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Ya burasının amacı yanlışlarımızı görebilmek zaten.Haklısın valla Nescafe 3ü1arada aklında kalmış baknasıl iz bıraktıysam döv beni döv
Çok haklısın canım ondan döv beni diyorum ya hamilelikten kalma alışkanlık oldu bende 3 senedir yatak başucumda su yanında kesme şeker 1 2 3 adet falanYa burasının amacı yanlışlarımızı görebilmek zaten.
Ben genel anlamda liste yorumlayamam belki
Ama kardeş sen de
Diyetteyim deyip kesme şeker yuvarlamak nedir
Bende teşekkür ederim kuzm
Ben daha yeni kahvaltı edeceğim inşallah canım. Kocam geç kalktı. Oğluşla ekmek almaya gittilerGünaydın sevgili eşim :)
Sabah kahvemi içiyorum bensen napıyorsun
Bi kişinin ciğerleri patlamıştı sanırım öyle koşarken maskesini indirmediği için. Aman dikkatli olun guzumben çeneme indiriyorum mecburen. zaten burnum yamuk tam nefes alamıyorum. onunla burnumu kapatsam hiç alamam
Sen sana diyorum Bursaya gelince görüşelim diyeBen daha yeni kahvaltı edeceğim inşallah canım. Kocam geç kalktı. Oğluşla ekmek almaya gittilersonrasında biraz dışarı çıkıcsz bikaç işimiz var. Afiyet olsun sana bende sahil kenarında kahve içmek istiyorum yakıın zamandır içmedik dışarıda
Bi kişinin ciğerleri patlamıştı sanırım öyle koşarken maskesini indirmediği için. Aman dikkatli olun guzum
Olaya şu yönden bak, bu kilonun üstüne bidaha hamile kalırsanÇok haklısın canım ondan döv beni diyorum ya hamilelikten kalma alışkanlık oldu bende 3 senedir yatak başucumda su yanında kesme şeker 1 2 3 adet falanbayıldım ya şimdi hep korkar oldum hamilelik deyince de bak aklıma geldi şimdi böyle kilo ver sonra ta taaam bi hamile kal eyvah eyvah hayali bile güzel değil şuan
Bu hatfa fark olmadiBen bundan sonra her gün tartılmıcam
Ay valla öyle bi zaman olursa emin ol yazıcam sana. Normalde budoyla gelsek bi gün kalıcam bursada, eşimle arabayla gelirsek sabahtan yola çıkıp düğün dönüşü dönücez. Bursayı gezeceğimizi falan pek sanmıyorum. Budoyla gelince de 3 otobüs değiştiriyoruz dayımın evine gitmek için ve oğlumla zor oluyo o 3 otobüs. Hatta budoya gelmek için 2- budo 3- budodan sonra 3 daha vesait değiştirince 6 kere in bin yapmış oluyorum ay içim daraldı.... ama dediğim gibi fırsat olduğunda hemen yazcamSen sana diyorum Bursaya gelince görüşelim diyebi kahve ısmarlayım sana
Tam aklımdan bu geçiyordu. Eve girer girmez yine tartıya çıktımBen bundan sonra her gün tartılmıcam
Ben doğuma giderken 80 kiloydumOlaya şu yönden bak, bu kilonun üstüne bidaha hamile kalırsan
Allah Allah o kadar vesait değiştirilnez canım ya bazı otobüsler var Budo önünden 1 vesaitle oldukça uzak mesafeye gidiliyor senin dediğin Nilüfer ilçesi de Budoya yakın kiAy valla öyle bi zaman olursa emin ol yazıcam sana. Normalde budoyla gelsek bi gün kalıcam bursada, eşimle arabayla gelirsek sabahtan yola çıkıp düğün dönüşü dönücez. Bursayı gezeceğimizi falan pek sanmıyorum. Budoyla gelince de 3 otobüs değiştiriyoruz dayımın evine gitmek için ve oğlumla zor oluyo o 3 otobüs. Hatta budoya gelmek için 2- budo 3- budodan sonra 3 daha vesait değiştirince 6 kere in bin yapmış oluyorum ay içim daraldı.... ama dediğim gibi fırsat olduğunda hemen yazcam
Ne zormuş tatlım 5 ay hem de.. belki normal seyrinde kilo alsan son aylar aşırı yeme ihtiyacı duymadın ama işte belli olmuyor ki, her hamilelik farklıBen doğuma giderken 80 kiloydumistifra ettiğim dönemde(yaklaşık 5 ay) öylesine kilo vermiştim ki ama son ay öylesine acıkıyordum ki 3 günde bi kalıp yumuşak peynir ekmeğe süre süre btiyordu bi gece saat 2 de yedim sabah 6 ekmek yok eşime dedim çabuk ekmek al gel koş titriyorum olan son 2 ayda oldu benim
Canim bende kizim da aldim 13 kilo sonra verdim emzirirken geri aldim oglumda hic almadim hep ayniydim dogumda 3 kilo gitti sonra geri 85 te kaldim bonbon kek ogrendim 89 a ciktim 85 e dustum kk ya basladim simdi 72 insAllah daha da cok veririzBen doğuma giderken 80 kiloydumistifra ettiğim dönemde(yaklaşık 5 ay) öylesine kilo vermiştim ki ama son ay öylesine acıkıyordum ki 3 günde bi kalıp yumuşak peynir ekmeğe süre süre btiyordu bi gece saat 2 de yedim sabah 6 ekmek yok eşime dedim çabuk ekmek al gel koş titriyorum olan son 2 ayda oldu benim
Dünkü yorgunluğun anlaşıldı. Evet geçer insallah
Dogru diyon bende halsizlik neden diyordumDünkü yorgunluğun anlaşıldı. Evet geçer insallah
Zerdacal ı ben sadece makarnaya haşlanırken atıyordum... şimdi makarna yok zerdacalde yok haliyle.Evet canim onun cok faydasi var aslinda zencefilde tuketecegim ama sutumun tadini bozuyor detoks suyu yaptigimda oglum emmeyi birakacakti nerdeyse
canm gayet güzel olmuş menü. bugünden itibaren spora başlarsak ikimiz için de iyi olurMelek Ada
Kusura bakma çok uykum vardı hemen yatmışım.
Dün
Sabah: 3 dilim hellim,1 kaşık haşhaş ezmesi,5 zeytin,domates salatalık
Öğle:tabakta döner,salata
Akşam: mercimek çorbası,cacık
Arada 1 kayısı yedim
Su:2,5 lt
Spor: yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?