- 23 Ocak 2016
- 36.258
- 52.671
- 598
Evet ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.dua et bazı yazıları kaldırdılar. NAL GİBİ OBEZ Yazıyodu bazılarımızda
Alışmıştır o ayrı canım Yine de dikkatli olabiliriz bence, çoğu kadın kazenin erkek olduğunu bile bilmiyoerkek kullanıcı yasak olduğu için. Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım
Evet ne güzel kalktıSinirlerim bozulduhanııım hanııım ben buraya depresyona girmeye gelmedim diye ağlak mektup yazardım yetkililere, iyi ki kalkmış. Nal ne yaaa slfllsf
Ben de her gördüğümde aklıma arabalar geliyor. Hatta ralliBu ibreler de ne güzelmiş böyle şüşkoluğumu afilli şekilde tasdikliyor. Tşkler ibreler.
Aa ne karantinası hani normalleşildiydi yahihi. gelince burada da karantinada olması gerekecek 1 hafta kadar görüşemeyeceğiz ama olsundu, zaman hızlı geçerdi... sdlafk
Ne unutması canim ben burdan bir gidersem.Cikart tabi tadini gulum ama bizi de unutma, ozleriz..
Senin parkur da güzelmiş şekerimGünaydin
5.30 da ciktim yollara
Annemde kaldik ise mesafem 2,5 km iken oldumu Sana 9 km. Birde hep yokus yukari. 35 dk da bisiklet ile geldim. Ama bittim. Yollar bombos tabi.
Mesaimin baslamasina 45 dk var. Spor odasina indim. Iyice canim ciksin
Evet kaptanım.. sütüm çok etkilendi muhtemelen yaz sıcaklarından 2-3 gündür baya moralim yerlerdeGulum izne ayiriyorum seni degil mi?
Ben de bu gece çok açtım hemi de çokkk çiğ köfte vardı mesela yemedim 2 bardak ayranKeşke o hamburgeri ekmeksiz yiyeydim ya. Ama o zaman da hiç doymazdım herhalde zira aç kalktım. Bir gece vakti iç hesaplaşmalar..
Kesme şeker yerine meyve1 adet kesme şeker attım ağzıma yoksa açlıktan bayılıcam
Yok kuzum meyve falan da gözlerimi karartır diye ben kesme şeker alıyorum. Bu alışkanlığım biraz zor değişirKesme şeker yerine meyve
Daha da güzeli tarçınlı kahve deneyebilirsin.
He illa göbek bölgemde yağ olarak biriksin diyorsan haklısın tabiiYok kuzum meyve falan da gözlerimi karartır diye ben kesme şeker alıyorum. Bu alışkanlığım biraz zor değişir
Yapma yaaaaHe illa göbek bölgemde yağ olarak biriksin diyorsan haklısın tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?