Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hiç istifra etmedim hamileliğimde. 64 le hamile kalıp 84 le girdim doğuma. Sonra 77 ye düşüp birden 85 e geri çıktım
Allah Allah o kadar vesait değiştirilnez canım ya bazı otobüsler var Budo önünden 1 vesaitle oldukça uzak mesafeye gidiliyor senin dediğin Nilüfer ilçesi de Budoya yakın ki
Demekki nilüferde değiller
Evet budodan inince o bitane otobüse bindik taaaa nereye gittik. Ondan indik üniversitenin orda bidaha bindik. İndik bidaha bindik ya da yürüdük onu tam hatırlamıyorumfx
Budo bursa Deniz.otobusu filan mi, ne komik isim koymuslar
Evet istanbul bursa arası deniz otobüsü

Canim bende kizim da aldim 13 kilo sonra verdim emzirirken geri aldim oglumda hic almadim hep ayniydim dogumda 3 kilo gitti sonra geri 85 te kaldim bonbon kek ogrendim 89 a ciktim 85 e dustum kk ya basladim simdi 72 insAllah daha da cok veririz
İnşAllah canım arkadaşım

Oo süper ben hamilelikte yerde yuvarla tombalak
Canım içime doğdu sanki Altınşehir falan mı dicem ama bu kadar otobüse binilmez Bursada gülüm özelden bi yaz bakiym neresi bu kadar otobüse binilmesi ilginç geldi Bursayı avcumun içi gibi bilirim bilmediğim yer yok gibi bişey

Ne zormuş tatlım 5 ay hem de.. belki normal seyrinde kilo alsan son aylar aşırı yeme ihtiyacı duymadın ama işte belli olmuyor ki, her hamilelik farklı
Sırf o yüzden 2.hamileliğe cesaret edemiyorum 2 kez hastaneye yatırıldım 2.yatışım çok zordu ama bi tane de oğlum olsun istiyorum

Dur yazdım kuzenime bakayım ben pek bilmiyorum dediğim gibi

Budo bursa Deniz.otobusu filan mi, ne komik isim koymuslar
Evet Bu Bursanın bu su do da 'd' eniz 'o'tobüsü teacherim Recep Altepe yapacağını yaptı Bursaya zaten Erdoğan yolladı sonunda şükür çok girmeyim bu konulara ban yenir bi de olan Bursaya oldu sadece isim olsa keşke kuzum ama İstanbulun ki de İdo onun adı nasıl

Valla canım bu kadar otobüse binilmez istersen en ücra yere git merağımdan çatlatacan beni
Kız sen beni anlamadın. İstanbuldan budoya 2 vesait benim evimden. Budo 3. Sonra orda inince 2 vesait daha. Ben 3 hatırlıyorum ama orası ayrı
Ooooo dicem nokta. Ama vesait olarak değil mevki olarak
Canım oraya gitmen için 2 vesait otobüs kuzum siz muhtemelen yanlış otobüslere binip inmişsiniz
Dayım aldı bizi kuzum. Dayımda otobüs şöförü yani yanlış olması mümkünatsız

Ben kahvaltıyı 12:30-13:00 gibi yapıyorum. Sabah direk filtre kahve ile güne başlıyorum.
Dün 70,3 bugün 70 çıktım
Yoğurt mu etkili anlayamıyorum ama.
Bugün yoğurta zerdeçal kattım da yedim kahvaltıdan önce
Akşam yemeğinden önce de aynısını yapıcam

Yawrukush CEYDOS Arrietty_ esmeriiim
Etiketlemeyi unutmuşum dün
Yeni eşim merhaba sporları sen yazıyorsun ama bende ki sporlar öğle atası yürüyüş hafta sonu oğluö ve ev işleri pert ediyor beni

Ben oğlumla kahvaltı ediyorum o da 10 buçuk 11 oluyo canım. Sonra ara yapıp akşam yemeğine geçiyorum. Ben bu sabah bi ara 68,9 gördüm. Sonra 69 düzlendi. Çok fazla yüklenme midene günde bir kere yapsan yeterli . Mideni rahatsız ederse çok çekersinz.

ben bu sabah pazar kahvaltısını çok fena yaptım ya. Çok acıkmışım gözüm döndü

Demee
Neler yedin :)

O ne güzel emojiler öyle içim daha bi canlandı Günaydın tatlım
Evet canım bir terapi yöntemi olarak neşeli emojiler kullanmak.. bu arada kıyafetler hiç öyle ütülenmiş gibi çıkmadı sepetten acaba güzel basamadım mı ben de aşkı memnu izleye izleye (gurur duymuyorum ) verdim buharı verdim ütüyü..

Şincik şöyle canım ben bildiğim tarifi yapayım noktayı koyayım.

Budodan indiğinizde çıkış kapısı önünde otobüsler var numarayı bilmiyorum Küçük Sanayi'ye gidiyor oradan da bir minibüse veya Özlüce Altınşehir tarafına giden otobüsler var çünkü yakın bir arkadaşım orada oturuyor toplam 2 vesait şekerim

Otobüs şoförü dayına çokça selamlar hürmetler
ben oraya yakın istikametlerde çalıştım Özlüce Bursa'da yeni favori olmuş bir semt birçok sanayiye yakın bir yer olduğu için

O yöntemi bazen uyguluyorum acaba halı altına falan mı koysak dürüp de nasıl fikir

Ben istikrarlı bir şekilde diyete devam ediyorum canım dün 3 jelibon akşam 1 tane yuvarlak minik çukulata dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…