Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç istifra etmedim hamileliğimde. 64 le hamile kalıp 84 le girdim doğuma. Sonra 77 ye düşüp birden 85 e geri çıktımBen doğuma giderken 80 kiloydumistifra ettiğim dönemde(yaklaşık 5 ay) öylesine kilo vermiştim ki ama son ay öylesine acıkıyordum ki 3 günde bi kalıp yumuşak peynir ekmeğe süre süre btiyordu bi gece saat 2 de yedim sabah 6 ekmek yok eşime dedim çabuk ekmek al gel
koş titriyorum olan son 2 ayda oldu benim
![]()
Demekki nilüferde değillerAllah Allah o kadar vesait değiştirilnez canım ya bazı otobüsler var Budo önünden 1 vesaitle oldukça uzak mesafeye gidiliyor senin dediğin Nilüfer ilçesi de Budoya yakın ki
Evet istanbul bursa arası deniz otobüsüBudo bursa Deniz.otobusu filan mi, ne komik isim koymuslar![]()
İnşAllah canım arkadaşımCanim bende kizim da aldim 13 kilo sonra verdim emzirirken geri aldim oglumda hic almadim hep ayniydim dogumda 3 kilo gitti sonra geri 85 te kaldim bonbon kek ogrendim 89 a ciktim 85 e dustum kk ya basladim simdi 72 insAllah daha da cok veririz
O ne güzel emojiler öyle içim daha bi canlandıherkese günaydııığnnnn![]()
Oo süper ben hamilelikte yerde yuvarla tombalakBen hiç istifra etmedim hamileliğimde. 64 le hamile kalıp 84 le girdim doğuma. Sonra 77 ye düşüp birden 85 e geri çıktım
Demekki nilüferde değiller
Evet budodan inince o bitane otobüse bindik taaaa nereye gittik. Ondan indik üniversitenin orda bidaha bindik. İndik bidaha bindik ya da yürüdük onu tam hatırlamıyorumfx
Evet istanbul bursa arası deniz otobüsü![]()
Sırf o yüzden 2.hamileliğe cesaret edemiyorum 2 kez hastaneye yatırıldım 2.yatışım çok zordu ama bi tane de oğlum olsun istiyorumNe zormuş tatlım 5 ay hem de.. belki normal seyrinde kilo alsan son aylar aşırı yeme ihtiyacı duymadın ama işte belli olmuyor ki, her hamilelik farklı
Dur yazdım kuzenime bakayım ben pek bilmiyorum dediğim gibiOo süper ben hamilelikte yerde yuvarla tombalak
Canım içime doğdu sanki Altınşehir falan mıdicem ama bu kadar otobüse binilmez Bursada gülüm özelden bi yaz bakiym neresi bu kadar otobüse binilmesi ilginç geldi Bursayı avcumun içi gibi bilirim bilmediğim yer yok gibi bişey
Evet Bu Bursanın bu su do da 'd' eniz 'o'tobüsü teacherim Recep Altepe yapacağını yaptı Bursaya zaten Erdoğan yolladı sonunda şükür çok girmeyim bu konulara ban yenir bi de olan Bursaya oldu sadece isim olsa keşke kuzumBudo bursa Deniz.otobusu filan mi, ne komik isim koymuslar![]()
Valla canım bu kadar otobüse binilmez istersen en ücra yere git merağımdan çatlatacan beniDur yazdım kuzenime bakayım ben pek bilmiyorum dediğim gibi![]()
Ooooo dicem nokta.Niloyatospikk nilüfer özlüceymiş kuzum
Kız sen beni anlamadın. İstanbuldan budoya 2 vesait benim evimden. Budo 3. Sonra orda inince 2 vesait daha. Ben 3 hatırlıyorum ama orası ayrıValla canım bu kadar otobüse binilmez istersen en ücra yere git merağımdan çatlatacan beni![]()
Dayım aldı bizi kuzum. Dayımda otobüs şöförü yani yanlış olması mümkünatsızOoooo dicem nokta.Ama vesait olarak değil mevki olarak
Canım oraya gitmen için 2 vesait otobüs kuzum siz muhtemelen yanlış otobüslere binip inmişsiniz![]()
Ben kahvaltıyı 12:30-13:00 gibi yapıyorum. Sabah direk filtre kahve ile güne başlıyorum.Ben daha yeni kahvaltı edeceğim inşallah canım. Kocam geç kalktı. Oğluşla ekmek almaya gittilersonrasında biraz dışarı çıkıcsz bikaç işimiz var. Afiyet olsun sana
bende sahil kenarında kahve içmek istiyorum yakıın zamandır içmedik dışarıda
Bi kişinin ciğerleri patlamıştı sanırım öyle koşarken maskesini indirmediği için. Aman dikkatli olun guzum
bulamadımNiloyatospikk
Ben yorgunluktan ölüyorum yatmaya gidiyorum
Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim keçi peyniri
2 dilim hellim peyniri
Bir parça ekmek
1 yk kaymak
Öğle:
Yarım kase yoğurt
ara:
1 kase dut (fazla mı oldu fazlaysa ödül öğünü olsun)
Akşam:
1 p etli taze fasulye
su:2 lt
Spor: 300 puan sabahtan beri hiç oturmadım ev işi bebeğimle ilgilenme derken temizlik de yaptım kaç puan vereyim ki ben buna 300![]()
Ben oğlumla kahvaltı ediyorum o da 10 buçuk 11 oluyo canım. Sonra ara yapıp akşam yemeğine geçiyorum. Ben bu sabah bi ara 68,9 gördüm. Sonra 69 düzlendi. Çok fazla yüklenme midene günde bir kere yapsan yeterli . Mideni rahatsız ederse çok çekersinz.Ben kahvaltıyı 12:30-13:00 gibi yapıyorum. Sabah direk filtre kahve ile güne başlıyorum.
Dün 70,3 bugün 70 çıktım
Yoğurt mu etkili anlayamıyorum ama.
Bugün yoğurta zerdeçal kattım da yedim kahvaltıdan önce
Akşam yemeğinden önce de aynısını yapıcam
DemeeBen oğlumla kahvaltı ediyorum o da 10 buçuk 11 oluyo canım. Sonra ara yapıp akşam yemeğine geçiyorum. Ben bu sabah bi ara 68,9 gördüm. Sonra 69 düzlendi. Çok fazla yüklenme midene günde bir kere yapsan yeterli . Mideni rahatsız ederse çok çekersinz.
ben bu sabah pazar kahvaltısını çok fena yaptım ya. Çok acıkmışım gözüm döndü![]()
Evet canım bir terapi yöntemi olarak neşeli emojiler kullanmak..O ne güzel emojiler öyle içim daha bi canlandıGünaydın tatlım
Şincik şöyle canımKız sen beni anlamadın. İstanbuldan budoya 2 vesait benim evimden. Budo 3. Sonra orda inince 2 vesait daha. Ben 3 hatırlıyorum ama orası ayrı
Dayım aldı bizi kuzum. Dayımda otobüs şöförü yani yanlış olması mümkünatsız![]()
O yöntemi bazen uyguluyorum acaba halı altına falan mı koysak dürüp de nasıl fikirEvet canım bir terapi yöntemi olarak neşeli emojiler kullanmak..bu arada kıyafetler hiç öyle ütülenmiş gibi çıkmadı sepetten acaba güzel basamadım mı
ben de aşkı memnu izleye izleye (gurur duymuyorum
) verdim buharı verdim ütüyü..
Ben istikrarlı bir şekilde diyete devam ediyorum canım dün 3 jelibon akşam 1 tane yuvarlak minik çukulata dışındaBen oğlumla kahvaltı ediyorum o da 10 buçuk 11 oluyo canım. Sonra ara yapıp akşam yemeğine geçiyorum. Ben bu sabah bi ara 68,9 gördüm. Sonra 69 düzlendi. Çok fazla yüklenme midene günde bir kere yapsan yeterli . Mideni rahatsız ederse çok çekersinz.
ben bu sabah pazar kahvaltısını çok fena yaptım ya. Çok acıkmışım gözüm döndü![]()