• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar herkese
:KK54:
Sabah
Domates-salatalık
1 dilim büyük boy hindi füme
1 dilimden az kepekli ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 bardak yeşil çay

Akşam
4 adet tavuk ızgara
Kinoalı yoğurt
1,5 avuç çiğ kuruyemiş

Su 2,5 L
Spor
200 zıplama (ceza ✔) (puana dahil mi bilmiyorum) 400 puan
30 mekik (destek fonu 😁) 90 puan
Sabah açken HİİT 20 dk 200 puan
Toplam 690 puan
pesto26 pesto26
Oooo motivated already hanımdan göz kamaştıran bir menü gelmiş 💃🏻 zaten o kinoayı gördüm mü benim için her şey tamam oluyo. Yanında İskender de gömsen sağlıklı bi menü gibi geliyo 🤣 ama bu liste gerçekten güzel, 3 vakte kadar feci eksi gelicek. Ben kendi cezamın 10 tanesini gerçekleştirebilmişken senin 30 tane destek fonu oluşturman...💕 ben de sana geriden 50 kere zıpzıp desteği vericem bugün 🤣

Bugünkü menüm
Sabah biraz zeytin, biraz peynir çay
Sonra denize gittik
Arada çay +hurma (hurma taşıyorum artık 😄😄)
Öğlen hamburger köftesi (sadece köfte ekmeksiz) yanına da ekstra domates istedim

Akşam: 2 yumurtadan krep, biraz da lorlu biber, iki yudum da ekmek, yarım domates

Bol bol su
The end 🤩
Niloyatospikk Niloyatospikk
Ekmeksiz hamburgerler beni çok etkiliyo 💜

Herkeslere selamlar,
4.gün menüm karşınızda :KK36:

sabah 08.30 bir adet minik muz

öğlen 12.30
4 adet çiğköfte
11 badem
2 kaşık avokado salatası
1 ince dilim cheddar

akşam 19.30
5-6 kaşık et sote
Domatis salatalık
1 çk muhammara
1 küçük küp karpuz
Kocaman bir bardak ayran

bugün iş yerinde yeni gelen börek çörek ürünlerinin tadımı vardı, bildiğim için kendime iş uydurup kaçtım. İkram etmek için odaya gelip bulamamışlar 😬

su 2lt yi aşacak, sporu güç yetirebilirsem yapicamm.
🌸🍀👻🎊
MotivatedAlready MotivatedAlready

Biri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati😍) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku :KK57:

Yalniz degilsin :)
6da kalkip 7.30da mesai baslayip orda da totom sandalye gormuyor. 15 de cikip cocuklari annemdem alayim derken saat 16.30 oldu. Bari yemegi annemde yapayim is donusu esim bizi alsin diye yemekdi cocuklari disari cikar derken 18.15 gibi evin oraya gelip kizim disariya doyamadi diye 1 saat parkdaydik. Sonra mutfak alisverisine gidp 19.30 gibi gelip hemen aksam yemegimi yedi sonra yine cocuklar ile oynama fasli. Saat 21.40 ve ben bittim. Cocuklar hala ayakda
Hic ev isi yapmadim 🙄 bulasik makinasi doldurma disinda

Selam kızlar kazen abi ve sevgili eşim JaneRizzoli JaneRizzoli

sabah: uyanınca kiraz saplı yeşil çay 3 badem

2 yumurtadan omlet, yarım dilim ekmek, 3 zeytin biraz peynir 3 kk kaşar peynir

ara 5 badem

Akşam: 1 porsiyon tavuk göğsü (baya bi büyük porsiyon 😂 ) Salata 1 bardak ayran

ara türk kahvesi

Su: 2 lt anca. 3 tamamlarım
Spor 4000 Adım

Puan 200 🙄🙄 Arrietty_ Arrietty_

Cok cok guzel bir gun.. :KK9: :nazar:

Aksam ne yiyeceksin kuzum, sporlar sahaneeee:KK36::KK9:

Onum arkam sagim solum, saklanmayan yumurtaaaaaaaa:KK70:

Ooo fotolu menu, cokkk heyecanli :)
Gupguzel birgun olmus canim..

Her zaman ki gibi harika birgun, o pms siskinligide 2-3 gune gider kuzum, nasilsin gorusmeyeli?

Jelibonlar yenmemis coook sevindim :)))

Guzel birgun olmus eski esim:)
Aksam az yemissin, biskuvileri kompanse etmissin...

Canim aksam cok karistirmissin ve cok gec yemissin.
En gec 7de yemek isini bitirmeye calis..
Zumbayla biraz telafi edersin umarim..

Cok cok guzel canim :nazar::KK9:

Harika birgun olmus Filizim, bende hurma aldim sonunda, cok mutluyum..:p:KK76:
4 köfte ve salata yedim :)

Aaaa dizilere bakılırsa sen de bu tarafların kültüründen hoşlanıyorsun canım:) Sherlock ben de seviyorum, outlander yarım kaldı, diğerine hiç bakmadım. Bu aralar ay bi bölüm daha izlemicem diye diye içimi kararta kararta dark izliyorum:) ben de seneler önce öğrenciyken edinburgh ve glasgowu görmüştüm, o dönemde buraları o kadar sevmiştim ki nasip işte evlilikten sonra geldim. Güzel ama o zamanlarda hem gençlik başımda duman:p hem de kısa vadeli olduğu için farklı bi tadı vardı, şimdi de memnun olmama rağmen iç bayılmaları yaşadığım da oluyor:) işler rutine bağladığında insan can sıkacak yeni şeyler buluyor ya öyle işte:)
Tahmin edebiliyorum canım rutine binmiş oluyor di mi herşey. Neyse ki benim için masalsılığını koruyor 💞😍
Özgecim öyle güldüm öyle güldüm ki bunlara anlatamam. Dün arabadaydik bakarken ben bunlara bizimkiler de bana gülüyordu 😂😂
Sonuncusu iyice beni benden aldı 🤣🤣
Şampiyonluğa yürüceksiniz anlaşılan FitFiliz FitFiliz usta oldun artık bu hafta bana şampiyonluğu yaşat şekerim 😘 bak sen de yerini korumuş olacaksın
High five yapalım uçan basketçi çarpışması yapalım diyenler var :KK53::KK53:
Çantaları hazırla şekerim 😂😂
İsteyene çantalar benden bedava😂😂gücünü bulan gelsin kapışalım bu hafta biziz birinci😂😂

Canım kilo çok veren kim varsa ona dal kuzum :KK11: valla büyük oynuyoruz karşıdaki patron basacak banı oturcaz toto üstüne :KK70:

Gülüm bak biraz daha gayret bikaç güncük ben de çıkıcam birazdan dışarı işlerim var ama yürüyerek gidicem artık Bursayı dolaşırım
Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicem ☺️☺️
Canim seni de beklerim sayfama @dolca.vita instada iiyi yapmissim canim bazen degisiklik iyi oluyor
Bakayım hemen güzelim 😍
Kolay gelsin işlerin bol olsun Özlemcim 😘

Her zaman ki gibi harika birgun, o pms siskinligide 2-3 gune gider kuzum, nasilsin gorusmeyeli?

Di mi ama hurmasiz olmaz. Her tarife ekliyor nerdeyse diyettekiler 😄

Eyvallah gankim, high five kurtarmaz uçan basketçi çarpışması yapmalıyız 🤣

Dersi kaynattığımız kadar sınav geçmesini de biliriz hocam.... (neden böyle bitirim triplere girdim bilmiyorum )

Kdkfkfg teveccühün beybim ben de sana karşı zinhar boş değilim kıps kıps 🤣💜
Sen iste uçan arabaları bile çarpıştırırız 🤣
Aynen bu şekil geldi aklıma 🤣

Eklentiler

• images (9).webp
    images (9).webp
    10 KB · Görüntüleme: 23

Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum:KK37:
Biri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati😍) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku :KK57:
Yalniz degilsin:KK19: Bende 7-24 evde mesaim var simdilik. Bu saatler ancak oturuyorum. Dusunu aldirip uyuttum, benim de gozum kapaniyor:KK37:

Niloyatospikk Niloyatospikk alintilamamişim ama kahve yanındaki yumurtan aklimdan gitmiyor. :KK70:

Ben şimdi bunu nasıl unutucam. Var mı bir önerin 😂😂
Aslında ben onu kahvaltıya kaynatmıştım tahinli simit olunca yüklenmeyim dedim ee kahvenin yanında çukulata yok yımırta yımırta yımırta gorklucam yakında heeeee
10 senedir bu eve ilk defa koliyle yımırta girdi :KK70:

Oooo motivated already hanımdan göz kamaştıran bir menü gelmiş 💃🏻 zaten o kinoayı gördüm mü benim için her şey tamam oluyo. Yanında İskender de gömsen sağlıklı bi menü gibi geliyo 🤣 ama bu liste gerçekten güzel, 3 vakte kadar feci eksi gelicek. Ben kendi cezamın 10 tanesini gerçekleştirebilmişken senin 30 tane destek fonu oluşturman...💕 ben de sana geriden 50 kere zıpzıp desteği vericem bugün 🤣
Sjsjsjjsh işte böyle böyle kilo aldık 😁 ben de eskiden günümü sağlıklı geçirince akşama arkadaşlarımla dışarı çıkıp ya bir şey gömerdim yada evdeki cipsleri/çikolataları yerdim 😁
Bunu farkedince bir aydınlanma geçirdim nirvana benimdi 🤩
Mekik için de endişe etmene gerek yok yaparsın sen 💪💪

Tahmin edebiliyorum canım rutine binmiş oluyor di mi herşey. Neyse ki benim için masalsılığını koruyor 💞😍

Özgecim öyle güldüm öyle güldüm ki bunlara anlatamam. Dün arabadaydik bakarken ben bunlara bizimkiler de bana gülüyordu 😂😂

Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicem ☺☺

Bakayım hemen güzelim 😍

Yarın ki mangal mı :KK11: başkalarına değil kuzum sana gelcek ilk önce çanta :KK70:bak bak hele bir de başkalarına çanta he :KK70:

Sen yi dur ben burda 1 saattir zumba yapıyorum totom başım ter içinde 😁

Ayy çok tatlıdır o şimdi emekliyor mu büyüyünce laf söz dinlemiyorlar öyleyken yedir yesin içir içsin büyüdü mü nerdeeee
Emeklemeye çalışıyor ama ayakta durmayı daha çok seviyor bu ara 😄
Evet tam sevilmelik zamanı , şirinlik de yapıyor :KK70: erkek:KK12:
Yalniz degilsin :)
6da kalkip 7.30da mesai baslayip orda da totom sandalye gormuyor. 15 de cikip cocuklari annemdem alayim derken saat 16.30 oldu. Bari yemegi annemde yapayim is donusu esim bizi alsin diye yemekdi cocuklari disari cikar derken 18.15 gibi evin oraya gelip kizim disariya doyamadi diye 1 saat parkdaydik. Sonra mutfak alisverisine gidp 19.30 gibi gelip hemen aksam yemegimi yedi sonra yine cocuklar ile oynama fasli. Saat 21.40 ve ben bittim. Cocuklar hala ayakda
Hic ev isi yapmadim 🙄 bulasik makinasi doldurma disinda

ahahah herkeste bir koşturmaca ve bu yoğunluğun baş rolünde hep:halay::halay:

Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum:KK37:

Yalniz degilsin:KK19: Bende 7-24

yalnız olmadığıma sevindim benim de gözler gidiyor şimdi tam 1 saat oturabildim:işsiz:

Selam kızlar kazen abi ve sevgili eşim JaneRizzoli JaneRizzoli

sabah: uyanınca kiraz saplı yeşil çay 3 badem

2 yumurtadan omlet, yarım dilim ekmek, 3 zeytin biraz peynir 3 kk kaşar peynir

ara 5 badem

Akşam: 1 porsiyon tavuk göğsü (baya bi büyük porsiyon 😂 ) Salata 1 bardak ayran

ara türk kahvesi

Su: 2 lt anca. 3 tamamlarım
Spor 4000 Adım

Puan 200 🙄🙄 Arrietty_ Arrietty_
Ayy çok beğendim menünü 🥰

Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicem ☺☺

Bakayım hemen güzelim 😍

E mangal ne güzel işte bol bol et yersin 😄 ekmeksiz tabi, yanında da salata oh

Yarın ki mangal mı :KK11: başkalarına değil kuzum sana gelcek ilk önce çanta :KK70:bak bak hele bir de başkalarına çanta he :KK70:

Sen yi dur ben burda 1 saattir zumba yapıyorum totom başım ter içinde 😁
:oops::oops::oops:
(Kaçamam kuzum mangal işinden. Aslında benlik degil biliyomusun. Mangalı da sevmem pikniği de. Çocuklar çok hevesli ☺️☺️. Hatta eşime dedim sen mangalı yapsan ben gelmesem. Pişirip eve getir diye ama tabi kabul etmedi :KK70::KK70:

Back
X