Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence sporla düzeltirsin. Vücudunun şekil alması için spor şart. Arkadaşlar arasında kadın dergisi efsanelerine inanırdık. 160 Boysan 50 kilo olmak zorundasın falan diye. Ama diyetisyene gittim. Analizli tartımın da söylediği kadarıyla yaşım ve kemik ağırlığıma en ideal kilo 55. Ama şu an yaklaşık 60 kiloyum. Sporla iştigal ediyorum. O spor öyle bir işe yaradı ki,gören 60 kilo demiyor. Çünkü vücudum kas kazandı.

Aslinda en guzeli aynada ki sen.. Oda spor ile kas yaparak cok guzel sekil alir. Tartiya fazla takilmamak lazim ozmn.

Sen neler yapiyorsun spor olarak? Aklimda bir planklarin kalmis :=)

Eve gitmek icin can atiyorum. Izin günü sabah beri cocuklar ile disaridayim. 13bin adim oldu onlarla gezmekden

Antremanda hoca koşturuyo bizi bir süre sonra esneme hareketleri ve dövüş teknikleri ile geçiyor. Ara ara hoca şınav ve mekik çektiriyo. Kendi yaptığım egzersiz rutininde çoğunlukla plank var. Ama son zamanlarda squat ve sınavı da ekledim. Plank en sevdiğim çünkü ben karnımın şekil almasını,dayanıklılığımın artmasını istiyorum. İlk başta 10 saniye ile başladım. Ama şimdi 1 dakika durabiliyorum

Arkadaşıma gittik komşumla. Kısır açma tatlı bide havuçlu yoğurt yapmış.
Ben de sadece 2 yk kısır(bol acılı) 2 yk havuçlu yoğurttan tam 2 ısırıkta açma yedim. 2 çay 1 de türk kahvesi.
tatlıyı da 1 çatal aldım kalanı oğluma yedirdim yaşasın

Kaçıncıya anlatıcam canım sana ben bence sen şifreni Kazen abiye ver o yapsın
Kız baktım yaww:)
evet kesınlıkle bende spor yapıcam baska turlu mumkun degıl acaıp kof gıbıyım
esmeriiim canım resmine tıkla yani profiline orada hesap detayları var. Ona tıkla. En aşağıya sürükle boy kilo vs yazıyor onları doldurup kaydet de
profılıme gırdım canımda hesap detayları nı goremedım anlarım halbukı pc den

Kız baktım yaww:)

evet kesınlıkle bende spor yapıcam baska turlu mumkun degıl acaıp kof gıbıyım

profılıme gırdım canımda hesap detayları nı goremedım anlarım halbukı pc den
Telefondan bak böyle

Eklentiler

• Screenshot_20200721-153333.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 30
Merak ettirttin tehlikeli sularda yüzme, banı yeme bak eşim zaten beni bu hafta tek motive eden şey sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…