- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Bence sporla düzeltirsin. Vücudunun şekil alması için spor şart. Arkadaşlar arasında kadın dergisi efsanelerine inanırdık. 160 Boysan 50 kilo olmak zorundasın falan diye. Ama diyetisyene gittim. Analizli tartımın da söylediği kadarıyla yaşım ve kemik ağırlığıma en ideal kilo 55. Ama şu an yaklaşık 60 kiloyum. Sporla iştigal ediyorum. O spor öyle bir işe yaradı ki,gören 60 kilo demiyor. Çünkü vücudum kas kazandı.detoksa karar vermedım canım bugunu az yıyerek gecırecegım. Sabahtan berı su kahve tuketıyorum. 2 parca bıtter cıkolata yedım kahvenın yanına. bakalım bırazdan salatalıklı yogurt yıyecegım
bayramdan sonrada spor salonuna yazılacagım. denıze gttım moralım cok bozuldu. yaglı sarkık bır karınaslında hastanede calısırken dıyetısyen tartmıstı ıdeal kıloma 61 dedı o zman 63 tüm. yag oranı yok fazlalık dedı ama ınanmıyorum. vucudum 57-58 kg ıstıyor sankı
Bence sporla düzeltirsin. Vücudunun şekil alması için spor şart. Arkadaşlar arasında kadın dergisi efsanelerine inanırdık. 160 Boysan 50 kilo olmak zorundasın falan diye. Ama diyetisyene gittim. Analizli tartımın da söylediği kadarıyla yaşım ve kemik ağırlığıma en ideal kilo 55. Ama şu an yaklaşık 60 kiloyum. Sporla iştigal ediyorum. O spor öyle bir işe yaradı ki,gören 60 kilo demiyor. Çünkü vücudum kas kazandı.
Antremanda hoca koşturuyo bizi bir süre sonra esneme hareketleri ve dövüş teknikleri ile geçiyor. Ara ara hoca şınav ve mekik çektiriyo. Kendi yaptığım egzersiz rutininde çoğunlukla plank var. Ama son zamanlarda squat ve sınavı da ekledim. Plank en sevdiğim çünkü ben karnımın şekil almasını,dayanıklılığımın artmasını istiyorum. İlk başta 10 saniye ile başladım. Ama şimdi 1 dakika durabiliyorumAslinda en guzeli aynada ki sen.. Oda spor ile kas yaparak cok guzel sekil alir. Tartiya fazla takilmamak lazim ozmn.
Sen neler yapiyorsun spor olarak? Aklimda bir planklarin kalmis :=)
Eve gitmek icin can atiyorum. Izin günü sabah beri cocuklar ile disaridayim. 13bin adim oldu onlarla gezmekden
Benim de oyle ama yuruyus daha iyi gibi
Ben olsam hazirlardim hic olmazsa cay icerdiSabahın nurunda kaynanam geldi. Töööbe allahım kahvaltı edemedim daha. O etmişte gelmiş kaldım mı şimdi aç
İstemedi canım istese hazırlardım bende. Kahvaltı yapıp geldim ilaç içtim dedi. Sonra kahve yaptım kahve içtik zaten çayı pek sevmiyoBenim de oyle ama yuruyus daha iyi gibi
Ben olsam hazirlardim hic olmazsa cay icerdi
Kız baktım yaww:)Kaçıncıya anlatıcam canım sana benbence sen şifreni Kazen abiye ver o yapsın
evet kesınlıkle bende spor yapıcam baska turlu mumkun degıl acaıp kof gıbıyımBence sporla düzeltirsin. Vücudunun şekil alması için spor şart. Arkadaşlar arasında kadın dergisi efsanelerine inanırdık. 160 Boysan 50 kilo olmak zorundasın falan diye. Ama diyetisyene gittim. Analizli tartımın da söylediği kadarıyla yaşım ve kemik ağırlığıma en ideal kilo 55. Ama şu an yaklaşık 60 kiloyum. Sporla iştigal ediyorum. O spor öyle bir işe yaradı ki,gören 60 kilo demiyor. Çünkü vücudum kas kazandı.
profılıme gırdım canımda hesap detayları nı goremedım anlarım halbukı pc denesmeriiim canım resmine tıkla yani profiline orada hesap detayları var. Ona tıkla. En aşağıya sürükle boy kilo vs yazıyor onları doldurup kaydet de
Telefondan bak böyleKız baktım yaww:)
evet kesınlıkle bende spor yapıcam baska turlu mumkun degıl acaıp kof gıbıyım
profılıme gırdım canımda hesap detayları nı goremedım anlarım halbukı pc den
Yeşil alana girmişsin super
ıyı bısey mı buYeşil alana girmişsin super
Merak ettirttinKızlar bişey dicem Kazen abiyi internetten buldum ben çok babacan biri bakmayın böyle milleti gömdüğüneama söyleyemem hesabını isteyen araştırma yapıp bulabilir. Çok uğraşmanız gerek o yüzden boşverin gitsin.
Idaal kilo araligindasin yani. Bence çok iyi birşeyıyı bısey mı bu
Bizide günaha sürüklüyor aklıma deli.fikiler sokuyor.Merak ettirttintehlikeli sularda yüzme, banı yeme bak eşim zaten beni bu hafta tek motive eden şey sensin
Masallah elllerine sağlık çok güzel olmuşlar..Kizlar k.bakmayin bugun bir gir cik yapip durdum bu minnoslari diktim
Niloyatospikk Yawrukush Arrietty_ Aomine Daiki CEYDOS B barga E esmeriim FitFiliz Kazen M MaviFeslegen deniz diyette Melegimkorusun
Ayy minyatür dimi onlar ba-yıl-dım ellerine sağlık canımKizlar k.bakmayin bugun bir gir cik yapip durdum bu minnoslari diktim
Niloyatospikk Yawrukush Arrietty_ Aomine Daiki CEYDOS B barga E esmeriim FitFiliz Kazen M MaviFeslegen deniz diyette Melegimkorusun
Niye yüzeyim tehlikeli sularda söylemem canım bul yani ne diyimMerak ettirttintehlikeli sularda yüzme, banı yeme bak eşim zaten beni bu hafta tek motive eden şey sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?