- 23 Ocak 2016
- 36.135
- 52.457
- 598
Kazen ismi çok egzotik geldi merak ettim araştırdım.Merak ettirttintehlikeli sularda yüzme, banı yeme bak eşim zaten beni bu hafta tek motive eden şey sensin
Güzel geçiyor kaptanım sizi sormalıIyi aksamlar citir arkadaslarim nasilsiniz?
Iyi aksamlar citir arkadaslarim nasilsiniz?
Ayy minyatür dimi onlar ba-yıl-dım ellerine sağlık canım
Ben çok beğendimiyyiiiliik, sen nasılsın
nasıl minyatür 1 dk. yok yaa, normal boyutlu işler değil mi onlar baya bebek yatağı? o.o cevabı çok merak ettim şimdi, aydınlat biziBirgaripanne
İyi çok şükür kaptanımız canımız sen nasılsın? Biz de durumlar aynı açız bildiğin gibi yaniIyi aksamlar citir arkadaslarim nasilsiniz?
Canım çok teşekkürler çok güzel moral veriyorsunCanim moralini sakin bozma, ben yarin bile tartid eksi gorecegini dusunuyorum.
Yanlis yaptigin bir sey yok :)
Harika egzersizler:)
Guzel bir gun olmus canim ama az yemissin..
Hic yalniz degilsin kuzum, calismak, anne olmak, es olmak bunlarin hepsi bir arada o kadar agirki...
Sen bunlari cok guzel idare eden insanlardan birisin..
Makina degilsin , yorulman, bunalman cok normal.
Nerede calisiyorsun canim?
Spor yapabilirsen yaz olur mu, tablomuza ona gore ekleyecegim :)
Off off off sende ari gibi olan kadinlardansin, daha tanidigim gunden beri 1 sn durdugunu hatirlamiyorum..
Guc kuvvet diliyorum sana Zeynebim...
Spor az olmus gerisi cok cok guzel kuzum :)
Sevindim iyi olmana canim, oglusu da op yerime :)
Öyle yapicam Banu'cum yine de kısa vadede artı getiriyor bana et yemek
Bu arada yazamadım,.biraz sabır canım yogunluklar daha bir azalıyor. Bebiş büyüdükçe. 3 yaşından sonra daha bir rahat, 5ten sonra en rahatama sana şu sıralar bir yardımcı lazım gerçekten. Kayınvaliden bakıyordu di mi sen işteyken- rica etsen yemek de yapamaz mı. Rahatlık olur senin için
Yalnız olmadığıma sevindimAfiyet olsun baltopagi
Kazen hangi uygulama bu
Ayaklarina saglik
Bende daha fazla canim
Bende oyleyim canimmm
Etli pide kadayıf dondurmaAmin canım inşallah dua edin sonucum pozitif çıksın
Iyiyim bende canim, kahvalti masasindayim, cok mutluyum bu sebeple:)Güzel geçiyor kaptanım sizi sormalı
Bende iyiyim Baharcim nasil gecti gunun?iyyiiiliik, sen nasılsın
nasıl minyatür 1 dk. yok yaa, normal boyutlu işler değil mi onlar baya bebek yatağı? o.o cevabı çok merak ettim şimdi, aydınlat biziBirgaripanne
Oyyyy neler yedin canimcim:)Birgaripanne Eline emegine saglik. Cok guzel olmuslar
Yawrukush iyi gunler kaptan
Yogun ve galiba kacamakli oldu
Galiba ceza alacagim
Sen nasilsin
Bende kahvalti masasindayim canim benim, coook mutluyummm :))İyi çok şükür kaptanımız canımız sen nasılsın? Biz de durumlar aynı açız bildiğin gibi yani
Daha iyi olmana sevindim Banucum:)Canım çok teşekkürler çok güzel moral veriyorsun
yürüdükçe daha zor diyorlar ama , çocuk yetiştirmek genel olarak binbir emek demek
Evet canım kv bakıyor, sağolsun yemek de yapıyor hafta sonları ben bakıyorum hafta içi yemek derdim yok eve gelince bebeğimle biraz oynayıp banyo yapmaca uyutmaca , sonrası ev temizlemece toparlamacabugün biraz daha hafifim yemizlik yok çünkü , iki gün aşırı yoruldum
Dedim ama şimdi yine çamaşırları makineye atacağım aklıma geldi
Yalnız olmadığıma sevindim
Etli pide kadayıf dondurma
Bende iyiyim Baharcim nasil gecti gunun?
Yok kiz ne minyaturuAyy minyatür dimi onlar ba-yıl-dım ellerine sağlık canım
Tesekkurler canimMasallah elllerine sağlık çok güzel olmuşlar..
Yok canim attim foto cok yoruldum ama uzun zamandir dikmiyordumiyyiiiliik, sen nasılsın
Maşallah paşaya ya çok tatlı yatak da öyle bunun bi adı vardı yatağın kızıma hamileyken internetten baya araştırmıştım sonra almaktan caymıştım dilimin ucunda da çıkmıyor heh babynestdi miYok kiz ne minyaturu
Afiyetler olsun efenimIyiyim bende canim, kahvalti masasindayim, cok mutluyum bu sebeple:)
Gunun en guzel ogunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?