- 23 Ocak 2016
- 36.127
- 52.440
- 598
Biz de kaç gündür gözümüz yollarda kargocu bekliyoruz 1 sürü olta var adam yine olta aldı ben bir ayakkabı alcam dedim bir sürü var dedisabah kargocunun ısrarlı zil çalışlarına vaktinden erken uyandım, bütün günüm gözümden uyku akarak geçti :) senin sabahın nasıl geçiyor? :)
Niloyatospikk ben de çok beğendim <3
Biz de kaç gündür gözümüz yollarda kargocu bekliyoruz 1 sürü olta var adam yine olta aldı ben bir ayakkabı alcam dedim bir sürü var dedibir de tartıyı bekliyorum ama kargo şirketleri çok yoğun geçen Batman'a bir kargo yolladım 21 günde gitti
Filizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..sabah kargocunun ısrarlı zil çalışlarına vaktinden erken uyandım, bütün günüm gözümden uyku akarak geçti :) senin sabahın nasıl geçiyor? :)
Niloyatospikk ben de çok beğendim <3
Tansu masallah yavruna, ne tatli bir kuzucuk, Allah bagislasin , guzel omru olsun..Yok kiz ne minyaturu
Filizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..
Simit diyetleri ucusmus gecmiste, ahh ahhh oklavami alip getirteceksiniz beni..Afiyetler olsun efenim
Çanta geliyor çantaGünaydın hatunlar,
Gecikmeli kilo güncellemesi:
Cuma: 73.6
Salı:71.9
@MotivatedAlready🖐
Evet gerçekten uzun sürüyor adı veriliyor mu bilmiyorum örneğin geçenlerde yine aynı şirketten kargo gelecekti pazar günü kargo geldi düşün 8inde dağıtıma çıkmış benim elime ayın 12sinde ulaştı Balıkesirden Bursaya 1 günde geldi ama Bursada elime kaç günde ulaştı. Görevli yetişemedikleri için ek mesaiye çıktığını söyledi. Valla benim gibi insanlar varsa daha çok kargocular yoğun olur. Örneğin tartı için bi teknoloji mağazasına gittim hiçbirini beğenmedim internetten sipariş verdim annemin süpürgesi bozuldu gece 3 e kadar nette araştırdım karar kıldım internetten siparişi girdim. Su arıtıcımız eltimin çamaşır makinası TV miz derin dondurucu tost makinası bebek bezleri kızımın kıyafetleri.. hepsi kargoylaay 21 mi gün o neymiş yaauu.
Simitten diyet mi olur dedim kaptanım ama 1.olmak için her yol deneniyor galibaSimit diyetleri ucusmus gecmiste, ahh ahhh oklavami alip getirteceksiniz beni..
Çanta geliyor çanta
Evet gerçekten uzun sürüyor adı veriliyor mu bilmiyorum örneğin geçenlerde yine aynı şirketten kargo gelecekti pazar günü kargo geldi düşün 8inde dağıtıma çıkmış benim elime ayın 12sinde ulaştı Balıkesirden Bursaya 1 günde geldi ama Bursada elime kaç günde ulaştı. Görevli yetişemedikleri için ek mesaiye çıktığını söyledi. Valla benim gibi insanlar varsa daha çok kargocular yoğun olur. Örneğin tartı için bi teknoloji mağazasına gittim hiçbirini beğenmedim internetten sipariş verdim annemin süpürgesi bozuldu gece 3 e kadar nette araştırdım karar kıldım internetten siparişi girdim. Su arıtıcımız eltimin çamaşır makinası TV miz derin dondurucu tost makinası bebek bezleri kızımın kıyafetleri.. hepsi kargoyla
Kitap d&r sitesinde 38 tl ben mağazadan aldım 47.5 ne bu şimdi kapıma kadar gelecek 48 tl ye niye gidip alayım belli bir alışveriş üstünde bedava da oluyore mecburen öyle artık ne yapalım. markette 400 tl olan şey internette 200 tl. kitapta bile %40 fark ediyor, mecbur kalıyoruz online alışverişe. ama işleri gerçekten çok zor. pandeminin başlarında ben ev alışveirşini internetten yapıyordum, bir kere gece 2 de geldi siparişim.
Ama ben neden yapmamamız gerektiğini de anlattımSimit diyetleri ucusmus gecmiste, ahh ahhh oklavami alip getirteceksiniz beni..
Sjsjsjjsh valla bana sorarsan 1. olmak için o diyeti yapan acınacak haldedirSimitten diyet mi olur dedim kaptanım ama 1.olmak için her yol deneniyor galiba
Onu demek istedim zaten biri suikast yapıyor kim verdi bu listeyiSjsjsjjsh valla bana sorarsan 1. olmak için o diyeti yapan acınacak haldedir
Eveeet Benimde en sevdiğim öğündür kahvaltı yalnız işe gidince bir yumurta ile geçiştiriyorumIyiyim bende canim, kahvalti masasindayim, cok mutluyum bu sebeple:)
Gunun en guzel ogunu :)
Maşallah ne tatlı bir kuzucukYok kiz ne minyaturu
Barga sorunca internette diyet listesi araştırayım dedim bu çıktıOnu demek istedim zaten biri suikast yapıyor kim verdi bu listeyi
Teşekkür ederim canim insallah bir daha gelmez.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Milana firuze canim mezuniyet karnen burada, hayirli olsun tekrar, bir daha kilolar hic geri gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?