- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Sanırım budan uzaklaşmak bana iyi gelmedi kilo aldim sanki. BirazBizimle kal canim..
Nasil gidiyor mezuniyet :)
Oy oy oy ne guzel spor olmus Zeynepcim, dun dinlenebildin mi?
Ah canim moralini yuksek tut..
Bol su iciyor musun, sut yapacak seyler yiyor musun?
Dereotu, bulgur sutu arttiriyor.
Hatta bir sut arttirici destek vitamini var, ismi bira mayasi tableti, alkollu birsey degil , isminden yanlis anlasilmasin.
Bir ara cok azalmisti sutum ,kullanmistim ve cok faydasini gormustum..
Aslinda insanin cani tatli bir seyleri istediginde de 1 kup seker yese hemen o istegi gider..
Nasilsin canim, dun goremedim seni..
Budoyu cahil ben birinin lakabi sandim ya la :))
Seni merak ediyorum kaptanim..
Bu karikature cok gulerim birde basarisiz diyetisyen ufuk'a :))))
Ben sporumu ve suyumu gün sonunda yazıcam. Bu arada meyveli olması çok güzel. Sıcakta birşey yenmiyor zatenİyi akşamlar kızlar bol meyveli menümü yazıyorumBu arada dünden beri bildirim alamıyorum maalesef o yüzden yorumları kaçırıyorum. Hyperborea17 canm eminim menünü paylaşmışsındır ama bildirim gelmediği için göremedim. Arada okuyorum sonra yorum yazarım diyorum ama tekrar aynı sayfayı bulamıyorum. Neyse artık belki yarın düzelir
11.30: 2,5 dilim kepek ekmek, salatalık, bir dilim peynir, bir tk fındık krema, bir kase yoğurt, yumurta yağda
Ara: Bir avuç kiraz, bir küçük armut
Ara: Bir dilim karpuz, bir dilim peynir
19.00: bir tabak etli sebze yemeği
Su: 2,5 litre
Spor: 30+15 dakika leslie
Hyperborea17
Oyyyy neler yedin canimcim:)
Selamlar
Bugünki menüm;
Sabah
1 simit (yumurta kalmamış dünden de açım mecbur yedim)
öğle:
Bir kase yayla çorbası (piriçleri ayırdım)
4 adet köfte
Göbek salata
ara
1 adet kayısı
akşam
1 tabak etli bamya
Bir kase yoğurt
su: 1.5 maalesef su bitti ofiste de işler yoğundu su içecek vakit bulamadım şaka gibi
Spor: 125 puan 2500 adım ( Öğle arası yürüyüş)
Yawrukush CEYDOS Arrietty_
Sevgili eşim sen menülerini ekledin mi ben kaçırdım mı yoksa
Kacirmadin canim
Anca vakit buldum geldim :)
Menunu cok begendim. Evet su az olmus ama ofis de zor oluyordur vakit bulmak.
Bende bu ara zorlaniyorum icmeye. Yatagimin basina 1 sise koyup belki oyle de olsa artar biraz.
Spora pek vakit yoktur herhal evde kucuk bebegin vardi dimi. Ise de yeni donmustun zaten?
Ay kizlar Su kilo yuzunden giyim tarzimda degisti. Tarz kalmadi gerci. Rahat ne bulursam giyiyorum cok bakimsiz hissediyorum kendimi. Hep kilo vereyim oyle alisveris yapayim diyordum.
Haftaya da kiz kardesimin babyshower i var simdiden stress oldum. Ne giyecegim diye
ben de öyleyim. giyim tarzım: 1 beden büyük alayım rahat olsun
Salas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Bacakların ince görünüyor :)Salas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Hazirsan geliyor
Sabah
Yumurta
Salatlik ve kuzukulakli slata
Cok sacma ikili
Eki Görüntüle 2665740
Kahvalti sonrasi cocuklar ile 15. 30 a kdr disaridaydik.
Aciktilar tabi
Yarim pita ekmegi
Salat Kuzu sis
Aydindan 1 kucuk muzlu dondurma
Aksam
2 tavuk but
2 soda
2L su
Adim 16148 - 807 puan
Eki Görüntüle 2665743
bnnu
Aslında projeciyim masama su şişesi aldım içiyorum 2 3 şişe, bugün ekstra yoğundu başım, evde içerim dedim su bitmiş akşam 7 de de kapanıuor , bugünlük kaldıKacirmadin canim
Anca vakit buldum geldim :)
Menunu cok begendim. Evet su az olmus ama ofis de zor oluyordur vakit bulmak.
Bende bu ara zorlaniyorum icmeye. Yatagimin basina 1 sise koyup belki oyle de olsa artar biraz.
Spora pek vakit yoktur herhal evde kucuk bebegin vardi dimi. Ise de yeni donmustun zaten?
Ay kizlar Su kilo yuzunden giyim tarzimda degisti. Tarz kalmadi gerci. Rahat ne bulursam giyiyorum cok bakimsiz hissediyorum kendimi. Hep kilo vereyim oyle alisveris yapayim diyordum.
Haftaya da kiz kardesimin babyshower i var simdiden stress oldum. Ne giyecegim diye
Kalk şort giyin gecelik giyin , güzel giyinince kendini daha iyi ve dinamik hissedersinSalas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Canım genel olarak güzel sanırım çıtır leblebi ve Nescafe Faslı sadece fazla olan. Bir de karpuzun miktarı daha az olmalı. Acıktıran birşey karpuzKahvaltı 08:30
2 adet sahanda
1 bardak çay
1 dilim tam ekmeği
Ara öğün 15:00
30 gr fındık 30 gr çıtır leblebi
2 bardak ayran
Saat 16:00 1 dilim
Akşam yemeği 19:30
1 porsiyon köfte
1
1 kase yoğurt
Ekmek yok
Nescafe 3ü1arada içmeden yapamadım yanında da 5 gr bitter çukulata
SU 2 litre
Egzersiz 15bin adım 750 puan
Zumba yapılacak birazdan en az yarım saat
15 dk TV den videodan spor yapılacak
FitFiliz Yawrukush Arrietty_
Menü yazacaksın göreyim ne yediklerini bu hafta beni şampiyon yapma sana ceza bana hergün günlük işimize yarayacak en çok kullanılan İngilizce cümlelerden yazacaksın 1 taneCanım genel olarak güzel sanırım çıtır leblebi ve Nescafe Faslı sadece fazla olan. Bir de karpuzun miktarı daha az olmalı. Acıktıran birşey karpuz
Bugün bir de yüzsüz yüzsüz menü yorumluyorumdünyaları yedim mangalda. 0 karbo ama doyana kadar da et. Menü yazmicam o yüzden. Şu an tok ve mutluyum
Biraz inceldiler ama pek ince degillerBacakların ince görünüyor :)
Cuma tartıya kendi yerime kızımı cikartip arkasından da bacağımı bastırıp. O şekilde eksi mi çıksam. Ben şimdi ne yapsam NiloyaMenü yazacaksın göreyim ne yediklerini bu hafta beni şampiyon yapma sana ceza bana hergün günlük işimize yarayacak en çok kullanılanlar İngilizce cümlelerden yazacaksın 1 taneyurtdışına çıkarsak başlayayım hocamdan öğrenmeye
Merak ettim yaz yazCanım genel olarak güzel sanırım çıtır leblebi ve Nescafe Faslı sadece fazla olan. Bir de karpuzun miktarı daha az olmalı. Acıktıran birşey karpuz
Bugün bir de yüzsüz yüzsüz menü yorumluyorumdünyaları yedim mangalda. 0 karbo ama doyana kadar da et. Menü yazmicam o yüzden. Şu an tok ve mutluyum
Cuma tartıya kendi yerime kızımı cikartip arkasından da bacağımı bastırıp. O şekilde eksi mi çıksam. Ben şimdi ne yapsam Niloya
Menüm; sabah biraz peynir, başparmağım kadar tahıllı ekmek, salatalıkMenü yazacaksın göreyim ne yediklerini bu hafta beni şampiyon yapma sana ceza bana hergün günlük işimize yarayacak en çok kullanılan İngilizce cümlelerden yazacaksın 1 taneyurtdışına çıkarsak başlayayım hocamdan öğrenmeye
Orasını bilmem geçen haftadan tecrübelisin birinciliği yaşadın bana hele tattırma hergün 1 cümle 1 cümleCuma tartıya kendi yerime kızımı cikartip arkasından da bacağımı bastırıp. O şekilde eksi mi çıksam. Ben şimdi ne yapsam Niloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?