Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanırım budan uzaklaşmak bana iyi gelmedi kilo aldim sanki. Biraz

Ben sporumu ve suyumu gün sonunda yazıcam. Bu arada meyveli olması çok güzel. Sıcakta birşey yenmiyor zaten

Oyyyy neler yedin canimcim:)

Hazirsan geliyor

Sabah
Yumurta
Salatlik ve kuzukulakli slata
Cok sacma ikili

Kahvalti sonrasi cocuklar ile 15. 30 a kdr disaridaydik.
Aciktilar tabi

Yarim pita ekmegi
Salat Kuzu sis
Aydindan 1 kucuk muzlu dondurma

Aksam
2 tavuk but

2 soda
2L su
Adim 16148 - 807 puan

bnnu

Kacirmadin canim
Anca vakit buldum geldim :)

Menunu cok begendim. Evet su az olmus ama ofis de zor oluyordur vakit bulmak.
Bende bu ara zorlaniyorum icmeye. Yatagimin basina 1 sise koyup belki oyle de olsa artar biraz.

Spora pek vakit yoktur herhal evde kucuk bebegin vardi dimi. Ise de yeni donmustun zaten?

Ay kizlar Su kilo yuzunden giyim tarzimda degisti. Tarz kalmadi gerci. Rahat ne bulursam giyiyorum cok bakimsiz hissediyorum kendimi. Hep kilo vereyim oyle alisveris yapayim diyordum.
Haftaya da kiz kardesimin babyshower i var simdiden stress oldum. Ne giyecegim diye

ben de öyleyim. giyim tarzım: 1 beden büyük alayım rahat olsun

Eklentiler

• A77AB668-0749-4504-A8C4-23710981CEBF.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 41153D1F-082A-4AF8-9B22-22C33C92EA24.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 8488EF69-1106-4535-9177-A510A27FDDDF.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 18

Menün kötü değil bence araya dondurma sıkışmasaymış çok daha iyi ama adım şahane
Aslında projeciyim masama su şişesi aldım içiyorum 2 3 şişe, bugün ekstra yoğundu başım, evde içerim dedim su bitmiş akşam 7 de de kapanıuor , bugünlük kaldı

spor da evet malesef öğle srası yemek sonrası civarda bir tur atıyorum o da 2500-3000 adım oluyor evde de bebepimleyim ğek vaktim olmuyor ,hareketliyim ama spor adı altında değil
Salas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Kalk şort giyin gecelik giyin , güzel giyinince kendini daha iyi ve dinamik hissedersin kilo olsa da her bedenin kıyafetleri var artık

Canım genel olarak güzel sanırım çıtır leblebi ve Nescafe Faslı sadece fazla olan. Bir de karpuzun miktarı daha az olmalı. Acıktıran birşey karpuz

Bugün bir de yüzsüz yüzsüz menü yorumluyorum dünyaları yedim mangalda. 0 karbo ama doyana kadar da et. Menü yazmicam o yüzden. Şu an tok ve mutluyum

Menü yazacaksın göreyim ne yediklerini bu hafta beni şampiyon yapma sana ceza bana hergün günlük işimize yarayacak en çok kullanılan İngilizce cümlelerden yazacaksın 1 tane yurtdışına çıkarsak başlayayım hocamdan öğrenmeye

Cuma tartıya kendi yerime kızımı cikartip arkasından da bacağımı bastırıp. O şekilde eksi mi çıksam. Ben şimdi ne yapsam Niloya

Merak ettim yaz yaz

Cuma tartıya kendi yerime kızımı cikartip arkasından da bacağımı bastırıp. O şekilde eksi mi çıksam. Ben şimdi ne yapsam Niloya

Ödem bence onlar canin
Dun ve bugun yazdigini menu bildirimlerime baya dikkat ettigini gordum. Obur gunleri hatirlamiyorum ama bana odemmis gibi geldi.

Zaten su hergun tartilma isini birakmak gerek.
Ben en son Cuma tartildim.

Menüm; sabah biraz peynir, başparmağım kadar tahıllı ekmek, salatalık
Öğle haşlanmış bamya
Akşam közlenmiş 2 biber saymadan yedigim köfte + dana eti
Eve gelince de bol çay 3 hurma birkaç üzüm tanesi

Orasını bilmem geçen haftadan tecrübelisin birinciliği yaşadın bana hele tattırma hergün 1 cümle 1 cümle bak ben size kolaylık olsun diye şimdiden kızıma İngilizce öğretiyorum hazır öğrenmiş yavrucaklar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…