Evet tamam biraz şeyolmuş..Baya yarim ekmek. Sinirden yedim sonra çok pişman oldum. Bu tostu eş kişisine yapmistim kendime de sağlıklı tabak . Sonra çok saçma bir yanlış anlaşılmadan kavga ettik. Bende yeme hazirladigim yemeği dedim. Sonra ben yedim
Sen dondurulmuş üzüm yazdıkça benim dişlerimde bi donma hissi oluşuyor :)) nasıl oluyor öyle dondurma tarzı bir tatmin veriyor muSelamlar
@FitFiliz ucretsiz izindeyim canim. Istedigin okula gecersin umarim
Menu
Sabah-ogle
Yulaf ezmeli (3 tatli kasigi), hurmali (3 adet) ve cevizli (3 adet) yogurt
Ara
Dondurulmus uzum (1 buyuk salkim)
Sutlu kahve
Aksam
Tavuklu ve karabugdayli (yarim cay bardagi) marul salatasi ve ayran
Ara
Sut
Su 3.5 litre simdilik
10 bin adim
@Tanssss @Yawrukush
Neden yaaa neden gezmememiz lazımmışAslında öyle gezmememiz lazım MIŞ
Dondurma gibi degil de sorbe gibi desem daha dogru olur. Tavsiye ederimSen dondurulmuş üzüm yazdıkça benim dişlerimde bi donma hissi oluşuyor :)) nasıl oluyor öyle dondurma tarzı bir tatmin veriyor muMenünün maşallahı var
İşte bir takım arkadaşı hep böyle iyi tarafından bakmalıHelal olsun sana yarım simit
Zaten bazı diyet listelerinde sabah 1 simit yazıyor bence o kadar sorun değil
Kesinlikle benimde oyle ve bende devam edeceksin dedim kendi kendime. Sporları vicdan azabından yaptım zatenEvet tamam biraz şeyolmuş..ama Bana göre geçerli bir mazeretin var, tüm diyetlerim sinir stres anlarında yediğim makarnalar, çiklotlarla gitti. Sanırım en son diyetim eşimle cebelleştiğimiz bir günde yarıda kesilmişti Şimdi diyorum kendime duygusal baskı sebebiyle bozsan bile sonra gene devam edeceksin. Senin de bugün böyle olmuş ama yarın yeni bir gün
Akşam ekmeği 2lemesek mi bruhh diye gelecektim ki bir japon turist kadar yürüdüğünü gördümİyi akşamlar herkese
Sabah
Yulaflı muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Akşam
5 adet tavuk ızgara (dünden)
2 dilim kepekli ekmek
Ayran
Bir avuç çiğ kuruyemiş
1 adet şeftali
Su : 2,4 L
Spor :
18100 adım 905 puan
100 JJ 200 puan
Toplam 1105 puan
pesto26
Uuu işte budurİşte bir takım arkadaşı hep böyle iyi tarafından bakmalıo simitten sonra artık nasıl varoluş sancısı yaşadıysam öğle yemeği yemeyip yürüyüşe vurdum kendimi beybi
Şimdi sınır 2 dilim ekmek ya, serseri ruhum sınırları zorlamak istiyorAkşam ekmeği 2lemesek mi bruhh diye gelecektim ki bir japon turist kadar yürüdüğünü gördümçoktan kanatlanıp uçmuştur o ekmekler 🕊 hem afiyet hem eksi getirsin Motiveytıd
Ha ha ha aynı ben ama ben yeme demem o der yemicem yemek falan diye aklınca benden intikam alıyor bak bak hazırladın da işte yemiyorumBaya yarim ekmek. Sinirden yedim sonra çok pişman oldum. Bu tostu eş kişisine yapmistim kendime de sağlıklı tabak . Sonra çok saçma bir yanlış anlaşılmadan kavga ettik. Bende yeme hazirladigim yemeği dedim. Sonra ben yedim
Edit: akşamda bamya yapacaktım. Sırf yemek yapmamak için sandviç yedimdondu dolasti zarar bana oldu tabi
Hep salaş olur mu evdeki adamlara da yazık günahNeden yaaa neden gezmememiz lazımmış
Bazanda oyle oluyor yemyecem diyor çeşit çeşitHa ha ha aynı ben ama ben yeme demem o der yemicem yemek falan diye aklınca benden intikam alıyor bak bak hazırladın da işte yemiyorum
Sorma nasıl da denk geldi konuşmamız bu akşam sinirlendi yemedi uyuyamamış ben napayım canım uyuyamadıysan şimdi ben 8 saat uyuyormuşum da o uykusuz işe gidiyormuş da he he çok uyuyorum dedimBazanda oyle oluyor yemyecem diyor çeşit çeşit
Bende evde uyuyormuşum hep. Ne zaman uyuyorum acaba bende bilemedim.. Her zaman kendinden sonra uyurum. Yastığa beş kala uyur. Sabahta haliyle hemen uyanıyor. Ben zaten sabah uykusunu severim. Ne yapim yani okullar tatil hergun bende kalkıyordum erkenden yoksaSorma nasıl da denk geldi konuşmamız bu akşam sinirlendi yemedi uyuyamamış ben napayım canım uyuyamadıysan şimdi ben 8 saat uyuyormuşum da o uykusuz işe gidiyormuş da he he çok uyuyorum dedim
Aynen canım aynı evi paylaşmak çok farklı birşey. Biz de 1 yıl bir birlikteliğimiz oldu 10 yıldır evliyiz. Çok kavga da ettik çok güzel günlerimiz de oldu idare ediyoruz işte.Niloyatospikk aslında biraz erken evlenmek lazimmis gibi geliyor bana. Biz evleneli 8 ay oldu 8 yıldır beraberiz ama aynı evde yasamak çok farklı birşeymiş. Ikimiz de yaşca büyük olunca herkes kendinden taviz vermeden yasamak istiyor. Bireysel alışmışız
Masallah üstat sayılırsınAynen canım aynı evi paylaşmak çok farklı birşey. Biz de 1 yıl bir birlikteliğimiz oldu 10 yıldır evliyiz. Çok kavga da ettik çok güzel günlerimiz de oldu idare ediyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?