Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet tamam biraz şeyolmuş.. ama Bana göre geçerli bir mazeretin var, tüm diyetlerim sinir stres anlarında yediğim makarnalar, çiklotlarla gitti. Sanırım en son diyetim eşimle cebelleştiğimiz bir günde yarıda kesilmişti Şimdi diyorum kendime duygusal baskı sebebiyle bozsan bile sonra gene devam edeceksin. Senin de bugün böyle olmuş ama yarın yeni bir gün

Sen dondurulmuş üzüm yazdıkça benim dişlerimde bi donma hissi oluşuyor :)) nasıl oluyor öyle dondurma tarzı bir tatmin veriyor mu Menünün maşallahı var

Helal olsun sana yarım simit
Zaten bazı diyet listelerinde sabah 1 simit yazıyor bence o kadar sorun değil
İşte bir takım arkadaşı hep böyle iyi tarafından bakmalı o simitten sonra artık nasıl varoluş sancısı yaşadıysam öğle yemeği yemeyip yürüyüşe vurdum kendimi beybi

Kesinlikle benimde oyle ve bende devam edeceksin dedim kendi kendime. Sporları vicdan azabından yaptım zaten

İyi akşamlar herkese

Sabah
Yulaflı muzlu tarçınlı sütlü yulaf

Akşam
5 adet tavuk ızgara (dünden )
2 dilim kepekli ekmek
Ayran
Bir avuç çiğ kuruyemiş
1 adet şeftali

Su : 2,4 L
Spor :
18100 adım 905 puan
100 JJ 200 puan
Toplam 1105 puan
pesto26

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-21-23-20-35-363_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 22
Akşam ekmeği 2lemesek mi bruhh diye gelecektim ki bir japon turist kadar yürüdüğünü gördüm çoktan kanatlanıp uçmuştur o ekmekler 🕊hem afiyet hem eksi getirsin Motiveytıd

İşte bir takım arkadaşı hep böyle iyi tarafından bakmalı o simitten sonra artık nasıl varoluş sancısı yaşadıysam öğle yemeği yemeyip yürüyüşe vurdum kendimi beybi
Uuu işte budur

O simide de bel bölgesindeki simitlere de bir gün tüm takım komple veda edeceğiz inşallah

Akşam ekmeği 2lemesek mi bruhh diye gelecektim ki bir japon turist kadar yürüdüğünü gördüm çoktan kanatlanıp uçmuştur o ekmekler 🕊hem afiyet hem eksi getirsin Motiveytıd
Şimdi sınır 2 dilim ekmek ya, serseri ruhum sınırları zorlamak istiyor
Saolasın pesto sosum

Ha ha ha aynı ben ama ben yeme demem o der yemicem yemek falan diye aklınca benden intikam alıyor bak bak hazırladın da işte yemiyorum

Sorma nasıl da denk geldi konuşmamız bu akşam sinirlendi yemedi uyuyamamış ben napayım canım uyuyamadıysan şimdi ben 8 saat uyuyormuşum da o uykusuz işe gidiyormuş da he he çok uyuyorum dedim
Bende evde uyuyormuşum hep. Ne zaman uyuyorum acaba bende bilemedim.. Her zaman kendinden sonra uyurum. Yastığa beş kala uyur. Sabahta haliyle hemen uyanıyor. Ben zaten sabah uykusunu severim. Ne yapim yani okullar tatil hergun bende kalkıyordum erkenden yoksa

Aynen canım aynı evi paylaşmak çok farklı birşey. Biz de 1 yıl bir birlikteliğimiz oldu 10 yıldır evliyiz. Çok kavga da ettik çok güzel günlerimiz de oldu idare ediyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…