- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Yok kuzum ya o sabahtan gelip öğlende gitti. Sonra arkadaşıma gittik vs vs. 2 kilo bamya temizledim şimdi onu haşlayıp şoklayıp dolaba attım. Mutfak topladım. Pertim artıkaydingelini nerdesin canım kaynana kişisi gitmedi mi hala yatıya mı kaldı yahu bi giremedin buraya
Biz erken evlendik eşim hemen çocuk istemedi haftasonu gezmeye giderdik gelirken Dvd alırdık geç saatlere kadar film izlerdik sabah da kalkmak bilmez geç saatlere kadar uyurduk. Nereye istersek saat farketmez giderdik. Ama belli bir olgunluğa gelince evet insan kendinden taviz vermek istemiyor kısıtlamalara gelemiyor. Önceden ne öyle hep dip dibeymişiz.Niloyatospikk aslında biraz erken evlenmek lazimmis gibi geliyor bana. Biz evleneli 8 ay oldu 8 yıldır beraberiz ama aynı evde yasamak çok farklı birşeymiş. Ikimiz de yaşca büyük olunca herkes kendinden taviz vermeden yasamak istiyor. Bireysel alışmışız
Valla bu hale gelene kadar az badire atlatmadıkMasallah üstat sayılırsın
Ya herkes de bi bamya aşkı bu nedir yaYok kuzum ya o sabahtan gelip öğlende gitti. Sonra arkadaşıma gittik vs vs. 2 kilo bamya temizledim şimdi onu haşlayıp şoklayıp dolaba attım. Mutfak topladım. Pertim artık
Allah size de nice mutlu seneler nasip etsin canımMasallah üstat sayılırsın
Diyorum ya ben hiç sevmezdm kaynanam sağolsun sevdirdi. Şimdi ilk defa 5 paket attım dolaba 2 kilo daha alıcamYa herkes de bi bamya aşkı bu nedir yasevmediğim için herhalde hep önüme çıkıyor
Ben de araka attım şuanda da vişneler beni bekliyor mutfakta aslında yarın pazar var yağ biberi alıp tarhana karmam lazım birilerinin beni gaza getirmesi lazım evde kaldı 1 kilo tam havası var çabuk kurur ama sündükleşiyorum.Diyorum ya ben hiç sevmezdm kaynanam sağolsun sevdirdi. Şimdi ilk defa 5 paket attım dolaba 2 kilo daha alıcam
Detoksa ben de başlayamadım o önemli değil deSelam kızlarJaneRizzoli menümü yazayım hemen
sabah: 2 yumurtadan pastırmalı omlet yarım domates 1 salatalık, 1 ince dilim ekmek 2 parça kaşar peyniri
ara yok
öğlen: 2 yk acılı kısır, 2 yk havuçlu yoğurt, 2 ısırık açma, 1 çatal tatlı 2 bardak çay 1 türk kahvesi
Akşam: 4 yk ıspanak 2 yk yoğurt ve biraz salata
su: 3 lt
spor 7300 adım hatta daha çok telefon yanımda değildi evdede dışarıdada
Arrietty_ 365 puan canım
Hala regl olamadım kızlar. Şu 2 gün daha hafif beslenip - çıkmam lazım en çok eşim için kendimi suçlu hissediyorum. Hala zencefil alamadım ya yarın kesin alıcam yürüyüp giderim bana da yürüyüş olur . Haftayı yarıladık of gene bişeye başlyamadjm. Söz yarın alıcam janee
Araka ne kız ben bilmem pek.Ben de araka attım şuanda da vişneler beni bekliyor mutfakta aslında yarın pazar var yağ biberi alıp tarhana karmam lazım birilerinin beni gaza getirmesi lazım evde kaldı 1 kilo tam havası var çabuk kurur ama sündükleşiyorum.
Işte biz o dönemi sevgiliyken yaşadık. Farklı seyitlerdeydik bide. 2 uç saatliğine beni görmek için 5 saat yol gelirdi. Şimdi yan odaya geçmeye üşeniyorBiz erken evlendik eşim hemen çocuk istemedi haftasonu gezmeye giderdik gelirken Dvd alırdık geç saatlere kadar film izlerdik sabah da kalkmak bilmez geç saatlere kadar uyurduk. Nereye istersek saat farketmez giderdik. Ama belli bir olgunluğa gelince evet insan kendinden taviz vermek istemiyor kısıtlamalara gelemiyor. Önceden ne öyle hep dip dibeymişiz.
Evet bizde baya baya birbirimizi yedik ama çok şükür ayrılmadık. Aileler istemedi biraz bizi zorladık 8 yıl direndik. Herkes bizim büyük aşkımızdan bahsederValla bu hale gelene kadar az badire atlatmadık
Amin canım cümlemize. Allah herkesin huzurunu arttirsinAllah size de nice mutlu seneler nasip etsin canım
Şimdi zıplıyorum öyleysee. Kız ben kısırı havuçlu yoğurdu masum diye yedim bilsem onları da yemezdimDetoksa ben de başlayamadım o önemli değil de
O öğlen ne
Havuç,açma,tatlı,kısır,sabah da ekmek
Bunların hepsi karbonhidrat
Yağ ve protein alımın düşük, karbo yüksek
Karbo direk kana karışıyor, kan şekerin fıttır fıttır
İnan bıraksan çok rahatlayacaksın, acıkma, canı tatlı isteme olayı falan kalmıyor.
Ceza vermem lazım
200 jj yapar mısın?
Ben seni gördüm sen aynı ben bebekten önce bebekten sonraSelam kızlarJaneRizzoli menümü yazayım hemen
sabah: 2 yumurtadan pastırmalı omlet yarım domates 1 salatalık, 1 ince dilim ekmek 2 parça kaşar peyniri
ara yok
öğlen: 2 yk acılı kısır, 2 yk havuçlu yoğurt, 2 ısırık açma, 1 çatal tatlı 2 bardak çay 1 türk kahvesi
Akşam: 4 yk ıspanak 2 yk yoğurt ve biraz salata
su: 3 lt
spor 7300 adım hatta daha çok telefon yanımda değildi evdede dışarıdada
Arrietty_ 365 puan canım
Hala regl olamadım kızlar. Şu 2 gün daha hafif beslenip - çıkmam lazım en çok eşim için kendimi suçlu hissediyorum. Hala zencefil alamadım ya yarın kesin alıcam yürüyüp giderim bana da yürüyüş olur . Haftayı yarıladık of gene bişeye başlyamadjm. Söz yarın alıcam janee
Daha allahtan bebekten sonra çok fotoğrafım yokBen seni gördüm sen aynı ben bebekten önce bebekten sonraaynıı ben
Ha ha ha eşimi babam istemedi beni de anasıgil şimdi gel gör herkes kanki olduIşte biz o dönemi sevgiliyken yaşadık. Farklı seyitlerdeydik bide. 2 uç saatliğine beni görmek için 5 saat yol gelirdi. Şimdi yan odaya geçmeye üşeniyorgezerdik eğlenirdik. Bazan bir kaç gün olurdu tabi ne heyecanlı gelirdi
Evet bizde baya baya birbirimizi yedik ama çok şükür ayrılmadık. Aileler istemedi biraz bizi zorladık 8 yıl direndik. Herkes bizim büyük aşkımızdan bahseder
Amin canım cümlemize. Allah herkesin huzurunu arttirsin
Ben farkettim zaten vay hatuna bak bebekten sonra fotoğraf koymamış aynı ben ben de manzara resmi çekme koyma hastası oldum geçen manzara karşısında kendimi çektirdim bu ne ya dobişko dedim koymadımDaha allahtan bebekten sonra çok fotoğrafım yokhatta diyorum eşime ölürsem çocuğumla fotoğrafım yok bir iki poz çek. Mesela benm annemle bebeklik hariç hiiiç fotoğrafım yok yanyana
Kız kadraja sığmıyorum ki ahhahahahBen farkettim zaten vay hatuna bak bebekten sonra fotoğraf koymamış aynı ben ben de manzara resmi çekme koyma hastası oldum geçen manzara karşısında kendimi çektirdim bu ne ya dobişko dedim koymadım
Ay yaHa ha ha eşimi babam istemedi beni de anasıgil şimdi gel gör herkes kanki olduAşk öyle bir büyüksün ki dicem ama amann ne aşkı beya 10 sene oldu sevgiye döndü nerde o ilk heyecanlar şimdi tek heyecan dıtttt
O kadar da değil maşallah kocişinle ikiniz de çok güzelsiniz Allahım nazarlardan korusun maşallah sizeKız kadraja sığmıyorum ki ahhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?