Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen likitini rimelini sür dimi canım

Güzel geçti şükür
Ama öldüm 2 gündür :)

Yuvarlak olanini dikmistim kizima ama keske kare yapsaymisim daha kullanisli
Filizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..
Ahh ah gene cikmadi benim dereotu maydonoz senin gibi kartona mi diksem
Tansu masallah yavruna, ne tatli bir kuzucuk, Allah bagislasin , guzel omru olsun..
Sen de ne marifetli hatunsun, bayiliyorum sana..
Daha neler yapacagim kaptanim da kisitli kaliyorum ilce kucuk merkeze yakin ama gidip gelmek kolay olmuyor
Eveeet Benimde en sevdiğim öğündür kahvaltı yalnız işe gidince bir yumurta ile geçiştiriyorum

Maşallah ne tatlı bir kuzucuk
Saol canim
Teşekkür ederim canim insallah bir daha gelmez.
InsAllah canim bence menu paylasmaya devam et ne kadar besin aldiginda kilo veriyorsun yada sabit kaliyorsun bak olc
Kurban gelseydi doya doya yerdik
Kasaptan alinan ete fazla guvenemiyorum artik ne bilim
Ödem bence onlar canin
Dun ve bugun yazdigini menu bildirimlerime baya dikkat ettigini gordum. Obur gunleri hatirlamiyorum ama bana odemmis gibi geldi.

Zaten su hergun tartilma isini birakmak gerek.
Ben en son Cuma tartildim.
Bende bugun tartilmadim aklima düşmüş ken gideyim diyorum ama hic halim yok
yumurtaya benzettim ben

Ayy kuşum anlıyorum seni. Ben perşembe akşamı buraya yazmadan evvel hayatımda ilk defa neden şüşkoyum nedenn diye ağladım bu halimize şükür, inşallah hedefleri de görürüz

Evet yuvarlak olan bence de kullanışsız ama bu çok güzel olmuş

Aslında çok olumsuz içerik olmamış miktar olarak sanki. Tabi o yarım tostu açmak lazım, nasıl bi yarım o

Ayy kuşum anlıyorum seni. Ben perşembe akşamı buraya yazmadan evvel hayatımda ilk defa neden şüşkoyum nedenn diye ağladım bu halimize şükür, inşallah hedefleri de görürüz
Vericez inşallah canım şuanki halimden nefret ediyorum. Eski halimi çok özledim gardolabımda kaç tane olmayan kıyafet dolu içim gidiyor bakınca kilolu halimle aldığım kıyafetler sınırlı alasım bile gelmiyor ki

Benim de nasılsa zayıflayınca giyerim diye fi tarihinden beri beklettiğin kıyafetler var. Hele bi kotum var zayıflarsam onu bi kere giyip rahatladıktan sonra yakıp etrafında dans edicem galiba. Gördükçe stres oluyorum

Aslında çok olumsuz içerik olmamış miktar olarak sanki. Tabi o yarım tostu açmak lazım, nasıl bi yarım o
Baya yarim ekmek. Sinirden yedim sonra çok pişman oldum. Bu tostu eş kişisine yapmistim kendime de sağlıklı tabak . Sonra çok saçma bir yanlış anlaşılmadan kavga ettik. Bende yeme hazirladigim yemeği dedim. Sonra ben yedim
Edit: akşamda bamya yapacaktım. Sırf yemek yapmamak için sandviç yedim dondu dolasti zarar bana oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…