- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Ben seni göremedim amaO kadar da değil maşallah kocişinle ikiniz de çok güzelsiniz Allahım nazarlardan korusun maşallah size
Ya sen herkesi heyk liyor musun neO kadar da değil maşallah kocişinle ikiniz de çok güzelsiniz Allahım nazarlardan korusun maşallah size
Sen benim babamın çarpıtmalarını bilsen bi kere eşime dediAy ya
Ben hala hayret ediyorum bir arada olduğumuza. Bazan durup evlimiyiz şimdi diyorum. 8 yıllık olgu bir anda yikilmiyoreşimin ailesi bağrına bastı beni ama benim annem hala direniyor laf çarpıyor arada
Görürsün bigün paylaşırım inşallah fit halimleBen seni göremedim amasağol canım Allah razı olsun. Cümlemizi korusun inşallah
Ben herkesi kafamda birisine benzetmişim resmen. Niloyayi şu zımbacı sedaya benzetmiştim içimden niloyada zımbacı cıktı zatenBen seni göremedim amasağol canım Allah razı olsun. Cümlemizi korusun inşallah
Hadi tarif et beni bakamBen herkesi kafamda birisine benzetmişim resmen. Niloyayi şu zımbacı sedaya benzetmiştim içimden niloyada zımbacı cıktı zaten
Seni de tanıdıklardan birine benzetiyorum kendi içimde
Saçların kahküllü ama gerisini nasıl tarif etsem bilemedimHadi tarif et beni bakam
O ne kız İngilizcem o kadar gelişik değilYa sen herkesi heyk liyor musun ne
Ergenliğimde evet ama şmdi saçlarımda kahkül yokSaçların kahküllü ama gerisini nasıl tarif etsem bilemedim
Herkesin sosyal medyasına sızıyorsun demek istedimO ne kız İngilizcem o kadar gelişik değil
DeneyeceğimDondurma gibi degil de sorbe gibi desem daha dogru olur. Tavsiye ederim
Hahahha onunkine ben sızdımHerkesin sosyal medyasına sızıyorsun demek istedim
Ben o icindeki cocuk ruhu sezmisim demekErgenliğimde evet ama şmdi saçlarımda kahkül yok
Kız gülerken karnım ağrıdı Allah seni daha zumbacı seda demeden mi öyle sandın doğru bilmişin storylerine bak sedanın ben onun aynısı hareketli canlı yay burcu napcan daha hareketliydim de benim olgun herif oturttu yerimeBen herkesi kafamda birisine benzetmişim resmen. Niloyayi şu zımbacı sedaya benzetmiştim içimden niloyada zımbacı cıktı zaten
Seni de tanıdıklardan birine benzetiyorum kendi içimde
KoptummmmHahahha onunkine ben sızdımsana da sızayımmı
Aaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirrKız gülerken karnım ağrıdı Allah seni daha zumbacı seda demeden mi öyle sandın doğru bilmişin storylerine bak sedanın ben onun aynısı hareketli canlı yay burcu napcan daha hareketliydim de benim olgun herif oturttu yerimebi çift bu kadar mı zıd olur ya ben kıpır kıpır o o kadar durağan coolll
Benim eşim ben süslü olduğum zaman dışarı çıkmak zorunda olduğumuzu düşünüp strese giriyomuşHep salaş olur mu evdeki adamlara da yazık günah
Benim hiçbir sosyal medyam yok. Bakamiyorum o yuzden.Esiminde yok... eee herşey karşılıklı. Şiddetli kıskançlık krizlerimiz varda karşılıklıKız gülerken karnım ağrıdı Allah seni daha zumbacı seda demeden mi öyle sandın doğru bilmişin storylerine bak sedanın ben onun aynısı hareketli canlı yay burcu napcan daha hareketliydim de benim olgun herif oturttu yerimebi çift bu kadar mı zıd olur ya ben kıpır kıpır o o kadar durağan coolll
Yok ben bitek Kazeni merak ettim onu da neden ya dedim bu site kadın sitesi başındaki erkek başlarda aramadım amann deidm kimse kim sonra burda görünce Kazen rumuzu egzotik geldi deyip merak ettim ordan al burdan buluştur buldum bulurum benHerkesin sosyal medyasına sızıyorsun demek istedim
Serseri ruh dedin mi bi Teoman bi sen o haldeŞimdi sınır 2 dilim ekmek ya, serseri ruhum sınırları zorlamak istiyor
Saolasın pesto sosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?