Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ya
Ben hala hayret ediyorum bir arada olduğumuza. Bazan durup evlimiyiz şimdi diyorum. 8 yıllık olgu bir anda yikilmiyor eşimin ailesi bağrına bastı beni ama benim annem hala direniyor laf çarpıyor arada
Sen benim babamın çarpıtmalarını bilsen bi kere eşime dedi ben sana vermedim dedi evliyiz he annesi verdi dedi kıskançlıktan çok kıskandı babam eşimden daha ne olsun ah garibim kocam da susup duruyor napsın

Ben seni göremedim ama sağol canım Allah razı olsun. Cümlemizi korusun inşallah
Ben herkesi kafamda birisine benzetmişim resmen. Niloyayi şu zımbacı sedaya benzetmiştim içimden niloyada zımbacı cıktı zaten
Seni de tanıdıklardan birine benzetiyorum kendi içimde

Ben herkesi kafamda birisine benzetmişim resmen. Niloyayi şu zımbacı sedaya benzetmiştim içimden niloyada zımbacı cıktı zaten
Seni de tanıdıklardan birine benzetiyorum kendi içimde
Kız gülerken karnım ağrıdı Allah seni daha zumbacı seda demeden mi öyle sandın doğru bilmişin storylerine bak sedanın ben onun aynısı hareketli canlı yay burcu napcan daha hareketliydim de benim olgun herif oturttu yerime bi çift bu kadar mı zıd olur ya ben kıpır kıpır o o kadar durağan coolll

Aaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirr

Benim hiçbir sosyal medyam yok. Bakamiyorum o yuzden.Esiminde yok... eee herşey karşılıklı. Şiddetli kıskançlık krizlerimiz varda karşılıklı

Herkesin sosyal medyasına sızıyorsun demek istedim
Yok ben bitek Kazeni merak ettim onu da neden ya dedim bu site kadın sitesi başındaki erkek başlarda aramadım amann deidm kimse kim sonra burda görünce Kazen rumuzu egzotik geldi deyip merak ettim ordan al burdan buluştur buldum bulurum ben

Şimdi sınır 2 dilim ekmek ya, serseri ruhum sınırları zorlamak istiyor
Saolasın pesto sosum
Serseri ruh dedin mi bi Teoman bi sen o halde zatenkendisi de ne ekmek ne de su şarkısında ekmek için kalp kırmayın çoluk çocuk yiyin gari demek istiyor. Gece saçmalamasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…