Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanki bende ismini buldum da emin değilim. Sen merak ettirdin.

Benim eşim ben süslü olduğum zaman dışarı çıkmak zorunda olduğumuzu düşünüp strese giriyomuş Evde ne kadar salaş ötesiysem artık adamın bilinçaltı kodlanmış
Benimki de dışarı giderken onca süslen bana süslenme diyor daha ne süslenecem len yeter 10 yıl olmuş bu kadarla idare etcen

Aaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirr
Yok biz muhabbet ederiz de şöyle mesela dedim ki tango kursuna gidelim beraber dedi ben elin herifinin yanında dans edemem evde istersen olur dedi sen git sazanlarına sarıl romantik yap bi şiir okumadığı kaldı onlara bi resmi var balığa sarılışı yuha dersin burda okuya okuya diyorum ki doğru söyle bak aldattın mı beni diyorum yok ben seni sazanlarla aldatırım diyor

Hobisi olan adam.iyidir. kafası bask a şeylere dönmez

Benim eşim ben süslü olduğum zaman dışarı çıkmak zorunda olduğumuzu düşünüp strese giriyomuş Evde ne kadar salaş ötesiysem artık adamın bilinçaltı kodlanmış

bir gün erkek arkadaşıma bir mağazadan hediye kartı geldi, binbir ısrar dedi ki sana da bir şey alacağız. çok ısrar edince kıramadım tamam dedim. kendime böyle dapdar, insanı min. 2 beden ince gösteren, mini siyah bi elbise aldım. sanıyorum ki dibi düşecek. şey dedi: ben sen böyle pofuduk tatlış bi kazak alırsın diye hayal etmiştim, ama tabi yani bu da iyi

Ideal insani bulmussun bırakma

Kız dibi niye düşecek Allah muhafaza öf çok saçma espriydi affet

Ayyy çok tanıdık geldi bu model kendilerini daha huzurlu hissediyolar galiba sünmüş alt pijaması + alkolik teyze sabahlığı = mutluluk
geride kalanlar: hüzünlü dar siyah elbinseğ ve türevleri :,(

Ayyy çok tanıdık geldi bu model kendilerini daha huzurlu hissediyolar galiba sünmüş alt pijaması + alkolik teyze sabahlığı = mutluluk
geride kalanlar: hüzünlü dar siyah elbinseğ ve türevleri :,(

sdklfdsja o sabahlığın adı değişti bende artık 'uykumun ortasında kargocu selamlama sabahlığı' oldu ksdljf

Herkese selamlaaaar
5.gün menüm

08.00
Bir orta-küçük arası

12.00 civarı
Zorunluluktan yenen yarım simit

15.00
250 ml ayran

20.00 civarı
1 tabak düğün çorbası
130g somon
Salata(bir kase kadar)
Çeyrekten az avokado

su: 2 ltden fazla
Spor:
15 dk leslie + 5 dk danzzz + 1 saat yürüyüş+ 50 zıplama + 10 mekik= 495 puan
MotivatedAlready

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…