- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Sanki bende ismini buldum da emin değilim. Sen merak ettirdin.Yok ben bitek Kazeni merak ettim onu da neden ya dedim bu site kadın sitesi başındaki erkek başlarda aramadım amann deidm kimse kim sonra burda görünce Kazen rumuzu egzotik geldi deyip merak ettim ordan al burdan buluştur buldum bulurum ben
Benimki de dışarı giderken onca süslen bana süslenme diyor daha ne süslenecem len yeter 10 yıl olmuş bu kadarla idare etcenBenim eşim ben süslü olduğum zaman dışarı çıkmak zorunda olduğumuzu düşünüp strese giriyomuşEvde ne kadar salaş ötesiysem artık adamın bilinçaltı kodlanmış
Yok gülüm baya zor boşver uğraşmaSanki bende ismini buldum da emin değilim. Sen merak ettirdin.
Bende bazan zorla lafa tutuyorum. Bir farkediyor. Çenemi ağrıttım ne kadar konuşturdun beni diyorAaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirr
Aynı laf her sabah. Evde pijama dışarıya gidecenya süslen diyor. Ise de mi pijamayla gidim.ne yapimBenimki de dışarı giderken onca süslen bana süslenme diyor daha ne süslenecem len yeter 10 yıl olmuş bu kadarla idare etcen
Yok biz muhabbet ederiz de şöyle mesela dedim ki tango kursuna gidelim beraber dedi ben elin herifinin yanında dans edemem evde istersen olur dediAaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirr
Hobisi olan adam.iyidir. kafası bask a şeylere dönmezYok biz muhabbet ederiz de şöyle mesela dedim ki tango kursuna gidelim beraber dedi ben elin herifinin yanında dans edemem evde istersen olur dedisen git sazanlarına sarıl romantik yap bi şiir okumadığı kaldı onlara bi resmi var balığa sarılışı yuha dersin burda okuya okuya diyorum ki doğru söyle bak aldattın mı beni diyorum yok ben seni sazanlarla aldatırım diyor
süpersinJaneRizzoli 200 jj yaptım kuzum
Benim eşim ben süslü olduğum zaman dışarı çıkmak zorunda olduğumuzu düşünüp strese giriyomuşEvde ne kadar salaş ötesiysem artık adamın bilinçaltı kodlanmış
Ideal insani bulmussun bırakmabir gün erkek arkadaşıma bir mağazadan hediye kartı geldi, binbir ısrar dedi ki sana da bir şey alacağız. çok ısrar edince kıramadım tamam dedim. kendime böyle dapdar, insanı min. 2 beden ince gösteren, mini siyah bi elbise aldım. sanıyorum ki dibi düşecek. şey dedi: ben sen böyle pofuduk tatlış bi kazak alırsın diye hayal etmiştim, ama tabi yani bu da iyi
Bide hala nikah kıymam diyo. Nüfusuna alsın onuIdeal insani bulmussun bırakma
Aynen öyle ama bazen gına geliyor hep balık muhabbetiHobisi olan adam.iyidir. kafası bask a şeylere dönmez
Kız dibi niye düşecek Allah muhafazabir gün erkek arkadaşıma bir mağazadan hediye kartı geldi, binbir ısrar dedi ki sana da bir şey alacağız. çok ısrar edince kıramadım tamam dedim. kendime böyle dapdar, insanı min. 2 beden ince gösteren, mini siyah bi elbise aldım. sanıyorum ki dibi düşecek. şey dedi: ben sen böyle pofuduk tatlış bi kazak alırsın diye hayal etmiştim, ama tabi yani bu da iyi
Hı hı giyersin ayıcıklı pijamadfslkjgdsdfa düğünde de ayıcıklı pijama giyeyim de sonra arkamdan ayy gelin de pek çirkin olmuş diyin demiii yooop
Ha ha ha yok değil kocam izin verirse karemel olcam inşallah da doğal seviyormuşNiloya saçlarında kızıl sa tam tutturmusum resmen
Ayyy çok tanıdık geldi bu modelbir gün erkek arkadaşıma bir mağazadan hediye kartı geldi, binbir ısrar dedi ki sana da bir şey alacağız. çok ısrar edince kıramadım tamam dedim. kendime böyle dapdar, insanı min. 2 beden ince gösteren, mini siyah bi elbise aldım. sanıyorum ki dibi düşecek. şey dedi: ben sen böyle pofuduk tatlış bi kazak alırsın diye hayal etmiştim, ama tabi yani bu da iyi
Ayyy çok tanıdık geldi bu modelkendilerini daha huzurlu hissediyolar galiba sünmüş alt pijaması + alkolik teyze sabahlığı = mutluluk
geride kalanlar: hüzünlü dar siyah elbinseğ ve türevleri :,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?