- 23 Ocak 2016
- 36.114
- 52.421
- 598
Kız ne selamı uyucaz artık iyi geceler de gülüm neyse selam Allah rahatlık versin kuzumHerkese selamlaaaar
5.gün menüm
08.00
Bir orta-küçük arası
12.00 civarı
Zorunluluktan yenen yarım simit
15.00
250 ml ayran
20.00 civarı
1 tabak düğün çorbası
130g somon
Salata(bir kase kadar)
Çeyrekten az avokado
su: 2 ltden fazla
Spor:
15 dk leslie + 5 dk danzzz + 1 saat yürüyüş+ 50 zıplama + 10 mekik= 495 puan
MotivatedAlready
Elrlrkf görüyorum ve artırıyorum; ‘hayattan bezdim’ günlerinde bahçeye düşen çorap tekini almaya gitme sabahlığısdklfdsja o sabahlığın adı değişti bende artık 'uykumun ortasında kargocu selamlama sabahlığı' oldu ksdljf
Kız ne selamı uyucaz artık iyi geceler de gülüm neyse selam Allah rahatlık versin kuzum
Bieaz daha sIk disini canimcim, senin menulerine dayanamaz artilar:)-100 gr ile hala cumaya gore +1 kaptanim. En sorunlu gunum bu 3 gun. Sonrasi eksi gormeyi umuyorum
Bencede arada yapalim :)Boyle birden pat diye Challenge isi iyi oldu :)
Cok sevindim canim gozunaydin :)Güzel geçti şükür
Ama öldüm 2 gündür :)
canim kocaman bir masallah sanaYuvarlak olanini dikmistim kizima ama keske kare yapsaymisim daha kullanisli
Ahh ah gene cikmadi benim dereotu maydonoz senin gibi kartona mi diksem
Daha neler yapacagim kaptanim da kisitli kaliyorum ilce kucuk merkeze yakin ama gidip gelmek kolay olmuyor
Saol canim
InsAllah canim bence menu paylasmaya devam et ne kadar besin aldiginda kilo veriyorsun yada sabit kaliyorsun bak olc
Kurban gelseydi doya doya yerdik
Kasaptan alinan ete fazla guvenemiyorum artik ne bilim
Bende bugun tartilmadim aklima düşmüş ken gideyim diyorum ama hic halim yok
yumurtaya benzettim ben
Kotu degil canim menun, 2 ogun yemissin zaten, olmasa daha iyi olurdu ama kotu degil..
O vicdanin sesine sevgiler yolluyorum :)Bazen sadece görmezden gelmek istersin... Ama sonra bir ses duyarsın... Evet evet vicdanın sesidir o
100 JJ ✔
Gecmis olsun canim..Kahve rengi iz kalirsa elma suyu sursun surekli benimki oyle gecti. Yüzüm yanmıştı benimde. Hergun yatarken elma yapistiryordum
Harika beybisiİyi akşamlar herkese
Sabah
Yulaflı muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Akşam
5 adet tavuk ızgara (dünden)
2 dilim kepekli ekmek
Ayran
Bir avuç çiğ kuruyemiş
1 adet şeftali
Su : 2,4 L
Spor :
18100 adım 905 puan
100 JJ 200 puan
Toplam 1105 puan
pesto26
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?Melek Ada
Sabah: haşhaş ezmesi
Öğlen: soğuk ayran çorbası
Akşam: 2 dilim tahıllı ekmek,köfte,salata
1 dk wallsit,40 squat
Su: 2lt
Gunu guzel kurtarmissin tebrik ediyorum canim..Selam kızlarJaneRizzoli menümü yazayım hemen
sabah: 2 yumurtadan pastırmalı omlet yarım domates 1 salatalık, 1 ince dilim ekmek 2 parça kaşar peyniri
ara yok
öğlen: 2 yk acılı kısır, 2 yk havuçlu yoğurt, 2 ısırık açma, 1 çatal tatlı 2 bardak çay 1 türk kahvesi
Akşam: 4 yk ıspanak 2 yk yoğurt ve biraz salata
su: 3 lt
spor 7300 adım hatta daha çok telefon yanımda değildi evdede dışarıdada
Arrietty_ 365 puan canım
Hala regl olamadım kızlar. Şu 2 gün daha hafif beslenip - çıkmam lazım en çok eşim için kendimi suçlu hissediyorum. Hala zencefil alamadım ya yarın kesin alıcam yürüyüp giderim bana da yürüyüş olur . Haftayı yarıladık of gene bişeye başlyamadjm. Söz yarın alıcam janee
Ya hu yillardir kaptanlik yapiyorum, sosyal medyada kimseyi bulmuslugum da yok, merak da etmedim.Kız kadraja sığmıyorum ki ahhahahah
Sende guzel kurtarmissin canim gunu simite ragmen ama 20 mekik cezasi geliyor simite :)Herkese selamlaaaar
5.gün menüm
08.00
Bir orta-küçük arası
12.00 civarı
Zorunluluktan yenen yarım simit
15.00
250 ml ayran
20.00 civarı
1 tabak düğün çorbası
130g somon
Salata(bir kase kadar)
Çeyrekten az avokado
su: 2 ltden fazla
Spor:
15 dk leslie + 5 dk danzzz + 1 saat yürüyüş+ 50 zıplama + 10 mekik= 495 puan
MotivatedAlready
Tembel tenekeler : l günaydın
Gunaydinlar ,gununuz cok keyifli gecsinGunaydin
Tembel tenekeler : l günaydın
Ben kimseyi bulmadım Kazen dışında hatta yarım kalmıştı akşam başarıya ulaştımBieaz daha sIk disini canimcim, senin menulerine dayanamaz artilar:)
Bencede arada yapalim :)
Cok sevindim canim gozunaydin :)
canim kocaman bir masallah sana
Kotu degil canim menun, 2 ogun yemissin zaten, olmasa daha iyi olurdu ama kotu degil..
O vicdanin sesine sevgiler yolluyorum :)
Gecmis olsun canim..
Harika beybisi
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Hashas ezmesini nasil yiyorsun, sade mi?
Gunu guzel kurtarmissin tebrik ediyorum canim..
Ama 50 mekik egzrsizi yap olur mu, kacamakli gidalar icin.
Yoksa menun kalori olarak uygun..
Ya hu yillardir kaptanlik yapiyorum, sosyal medyada kimseyi bulmuslugum da yok, merak da etmedim.
Ajan misiniz yavrum siz, nasil buluyorsunuzNiloyatospikk , aydingelini
Sende guzel kurtarmissin canim gunu simite ragmen ama 20 mekik cezasi geliyor simite :)
İsim | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi |
| |||||||
| |||||||
| 100JJ | ||||||
| 10DK D | 50M | 20M | ||||
| |||||||
| 50M | ||||||
@1delimavi | |||||||
@Tanssss | 10DK A | ||||||
| 200IA | ||||||
@BlueSkyyyy | |||||||
| |||||||
@L O L | |||||||
| |||||||
| 50M | 20M | |||||
B barga | |||||||
| 150JJ | ||||||
| |||||||
| |||||||
|
Ben kimseyi bulmadım Kazen dışında hatta yarım kalmıştı akşam başarıya ulaştımhatta zaferi 1 kesme şekerle kutlayasım geldi ama kendini buldurmak isteyen varsa bilemicem bulalım efenim
Tartı için son 2 gün mü yapışık yaşıyoruz kaptan bizim için sorun yokGunaydin guzel takimim, tarti icin son 2 gunumuz kaldi, menulerimize ,egzersizlerimize cok dikkat edelim.
Gununuz cook keyifli gecer umarim.
Atma tartiyi yenisi gelene kadar sakin :)))Ben bu tartıyı camdan atarım
Çok sinirliyim ben bu tartıya güvenmiyorum kendi tartım bi gelsin de o kadar açım bana yaptığına bak hele karnımdaki melodiyi duymuyor herhalde yanımda yatan uyanacak be
Bende ayniyim, bu 2 gun cook dikkatli sebze agirlikli beslenmek niyetim, hadi bakalim.Tartı için son 2 gün mü yapışık yaşıyoruz kaptan bizim için sorun yok
Yok kız atamam kaynanamınAtma tartiyi yenisi gelene kadar sakin :)))
Napsak bilemedimBende ayniyim, bu 2 gun cook dikkatli sebze agirlikli beslenmek niyetim, hadi bakalim.
Ne iyi kayinvalideler var masallah..Yok kız atamam kaynanamınal götür eve dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?