Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız ne selamı uyucaz artık iyi geceler de gülüm neyse selam Allah rahatlık versin kuzum

PAZARTESI MENUM
SABAH (Dun kahvalti resmimi cekmistim saniyordum bulamadim.Bunun aynisiydi dunde,sadece hellim peyniri yedim ek olarak)

OGLEN (Tantuni, yesillik ,1 tortilla)

ARA
Filtre kahve +1 hurma

AKSAM (koz patlican ve yogurt)

SU:2 lt cunku erken uyudum.
SPOR: 11000 adim= 550 puan Arrietty_ ciseak77

-100 gr ile hala cumaya gore +1 kaptanim. En sorunlu gunum bu 3 gun. Sonrasi eksi gormeyi umuyorum
Bieaz daha sIk disini canimcim, senin menulerine dayanamaz artilar:)

Boyle birden pat diye Challenge isi iyi oldu :)
Bencede arada yapalim :)

Güzel geçti şükür
Ama öldüm 2 gündür :)
Cok sevindim canim gozunaydin :)

canim kocaman bir masallah sana

Kotu degil canim menun, 2 ogun yemissin zaten, olmasa daha iyi olurdu ama kotu degil..

Bazen sadece görmezden gelmek istersin... Ama sonra bir ses duyarsın... Evet evet vicdanın sesidir o
100 JJ ✔
O vicdanin sesine sevgiler yolluyorum :)

Kahve rengi iz kalirsa elma suyu sursun surekli benimki oyle gecti. Yüzüm yanmıştı benimde. Hergun yatarken elma yapistiryordum
Gecmis olsun canim..

Harika beybisi

Melek Ada
Sabah: haşhaş ezmesi
Öğlen: soğuk ayran çorbası
Akşam: 2 dilim tahıllı ekmek,köfte,salata
1 dk wallsit,40 squat
Su: 2lt
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Hashas ezmesini nasil yiyorsun, sade mi?

Gunu guzel kurtarmissin tebrik ediyorum canim..
Ama 50 mekik egzrsizi yap olur mu, kacamakli gidalar icin.
Yoksa menun kalori olarak uygun..

Kız kadraja sığmıyorum ki ahhahahah
Ya hu yillardir kaptanlik yapiyorum, sosyal medyada kimseyi bulmuslugum da yok, merak da etmedim.
Ajan misiniz yavrum siz, nasil buluyorsunuz Niloyatospikk , aydingelini

Sende guzel kurtarmissin canim gunu simite ragmen ama 20 mekik cezasi geliyor simite :)

SALI MENUM
SABAH
(yumurta, siyah zeytin, ucgen peyniri yiyemedim.)

OGLEN (tavuklu yogurt corbasi, firinda somon, brokoli, 2 icli kofte) icli kofteler icin 100 jj yaptim, cok guzel koktu dayanamadim, annecigim yapmisti...

ARA
(1 avuc kabak cekirdegi idi bitirmedim)

AKSAM (sabah kahvatidaki yumurta,siyah zeytin ve ucgen peyniri bitirememistim onlar ve ek olarak 1 mango, birazda yesil zeytin.)

SU:2.5 lt olacak
SPOR: 15 bin kusur adim yatana kadar en az 16bin olur= 800
100 zipzip= 200 , 200jj= 600 , toplam=1600 puan Arrietty_ , ciseak77

Tembel tenekeler : l günaydın
Ben kimseyi bulmadım Kazen dışında hatta yarım kalmıştı akşam başarıya ulaştım hatta zaferi 1 kesme şekerle kutlayasım geldi ama kendini buldurmak isteyen varsa bilemicem bulalım efenim

TUM CITIRLAR VE KAZEN'IN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Son düzenleme:
Ben kimseyi bulmadım Kazen dışında hatta yarım kalmıştı akşam başarıya ulaştım hatta zaferi 1 kesme şekerle kutlayasım geldi ama kendini buldurmak isteyen varsa bilemicem bulalım efenim
Kazen bizim kizlar , sizi sosyal medyada bulmuslar, cok babacan birisi diyorlar sizin icin :)
Takimin ispiyoncusu olarak yazayim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…