Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun iyidir dün eşimle muhabbet ederlerken araya girdim tlfda hiç aramıyorsun he dedi darıldı ben aramasam bile ararlar inan içim çok kötü oldu
Iyi davranana sende her zaman iyi davran canim, ne guzel bu zamanda dusunceli insanlarla karsilasmak...

Kazen bizim kizlar , sizi sosyal medyada bulmuslar, cok babacan birisi diyorlar sizin icin :)
Takimin ispiyoncusu olarak yazayim dedim..

açıkçası o durumu canım biraz sıkıldı hatta burada ki çektiğim fotoğrafların hepsini sildim ki bana ait bir iz kalmasın.

Gunaydınn kızlar bol kılo vermelı gunler herkese:)
Sabah kahve
Oğle. Salatalıklı yoğurt bır dılım peynır 5 zeytın
Ara 1 adet havuc
Aksam ton balıklı salata
Su 2 lt
20 dk dans
Pazartesıye baslamıs olduğum artı 900 ge hala duruyor
Bır ılerı ıkı gerı mehteran gıbıyım
Sevgılı eşim nerdesın

Ben biraz meraklı insanımdır şöyle; uzun bir süredir terapiye gidiyorum. Terapistimle arkadaş gibi olduk diyebilirim. Evlatlarına hediye götürdüm. Dedim çok merak ediyorum fotoğraflarını gösterir misiniz? Gösterdi. Hanımıyla da tanıştım o da hediyeler için aradı. Sonra yüzünü de görmek nasip oldu. Ne biliyim meraklı bi insanım

açıkçası o durumu canım biraz sıkıldı hatta burada ki çektiğim fotoğrafların hepsini sildim ki bana ait bir iz kalmasın.
Takimda kimse gormedi aslinda, sadece bir arkadas bulmus sizi, bende esprisini yapayim demistim, caninizin sIkilmis olacagini dusunemedim, kusura bakmayin..

Merhaba,
Dünün rezil raporunu şimdi paylaşıyorum.

- sabah 2 ad filtre kahve !
- öğlen Boya ustaları ile birlikte karadeniz usülü bir kuşbaşılı üstü kaşarlı pide.
- pide yanında acılı şalgam
Adamlar 4 gündür pide yiye yiye maalesef son güne kadar dayanabildim.

Ekte görüldüğü üzere yürüyüş olarak ta tatil günü dışında en zayıf performansın olduğu günde dündü. Ustalardan kaynaklandı evde tadilat vardı mazeretlerine sığınmayacağım. Lakin akşama kadar ayakta durunca ayakalrımda derman kalmadı. Sabah yürüyüşü neden yapmadım derseniz adamlar manyak gibi sabah 07:00 de 07:30 da veya 08:00 gibi saatlerde geldi. Yürüyüş yapıp dönüp duş alacak fırsat yoktu açıkçası. O kadar günde de 1 gün fire verdim.

Akşam ise bomba bir öğün ;

- 1 yarım karpuz.

Dünün rezil gidişatını bugün yürüyüş mesafesinde ki farklar ile kapatmayı planladım ve kapadığımı da düşünüyorum.

Bugüne gelirse şu aşamada paylaşacağım sadece sabah yürüyüşü.

- Yürüyüş öncesi 1 ad filtre kahve
- yürüyüş dönüşü 1 ad soda

Yürüyüş kulvarında nasıl testlerden geçtiğimizin de bir görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim.

Aman Allah'ım neler görüyorum sen de iyice alıştın he mekiğe neyse nazar değmesin devam devam menün de çok güzel olmuş simidi toparlamışsın gerçekten

Canim spor ile telafi ettigini dusunuyorum dun dunde kaldi
Ayy kuşum anlıyorum seni. Ben perşembe akşamı buraya yazmadan evvel hayatımda ilk defa neden şüşkoyum nedenn diye ağladım bu halimize şükür, inşallah hedefleri de görürüz
Sabrederek herseyi goruruz
Kilo vermek icin bir sure alisveriste yapmamaliyiz
Evet arayi fazla uzatmamaliyiz
Şimdi zıplıyorum öyleysee. Kız ben kısırı havuçlu yoğurdu masum diye yedim bilsem onları da yemezdim
Masum mu
Daha allahtan bebekten sonra çok fotoğrafım yok hatta diyorum eşime ölürsem çocuğumla fotoğrafım yok bir iki poz çek. Mesela benm annemle bebeklik hariç hiiiç fotoğrafım yok yanyana
Benim de fazla yok ama cekiliyorum artik
Aaaaay aynıı Biizz. Ben çenebazzz o assla konuşmaz. Ya kaç yıldır evliyiz toplasan 24 saat sohbet etmemişizdirr
Bizde disarida ben konuskanim evin icinde esim konuskan
Aynı laf her sabah. Evde pijama dışarıya gidecenya süslen diyor. Ise de mi pijamayla gidim.ne yapim
Sende biraz evde suslen canim ben 2 aya bir mumlu masa romantik seyler yapiyorum
Ayy inanmiyorum o guzel elbiseyi aldin mi peki

2 kilo gibi canim.
Şu aldigim kilolari biraz azaltıyır gelip 60 kilo ya ulaşacak insallah.

Evet canim oyle yapicam sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…