Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet tartiyi cok.etkilememiş şükür. Gün bugündür.
Zıl çalar çalmaz hemen pijamayi çıkarıyorum artik tansu. Dur bugün barışma yemeği hazırlayım bamya mumlu
Dunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
Domates salatalik
Peynir
Zeytin 8
Aksam
5 catal cubuk makarna
2 kase cacik
Su 15 bardak
Spor 15000 750 p
Yawrukush Arrietty_ M MaviFeslegen
Masallah yürüyüşlerini çok beğeniyorum. Yürüyüş sekillendiriyorda insanı.
Üniversiteye 67 kilo gittim.. oda arkadaşlarımı pek sevmiyordum ilk yıl. Ders çıkışı bir dünya yer gezip akşam yurda geliyordum. 15 tatile bir geldim 58 olmuşum ve ben hiç fark etmiyorum.. annem babam .gorunce ne oldu sana diye üzülmüşlerdi tabi ben çok mutlu

Ispanak var canım ama akşama yicem onu o yüzden şimdide yemek istemedim
Aksamda et yerdin
öf valla yumurta yumurta benim de içim bayıldı haklısın. bi de geçen gün kaynarken unutmuşum gıpgri bi yumurta yedim iyice soğudum. yulafa devam yulaf yulaf yulaf diye kişniyicem yakında dslkfjdas
Aynen her saabh yerim muhtesem birsey
Ben onu hayattta yemem işte yumurtayı yani. Yulaf aldım bikere tadını hiç sevmedim ya da ben yapamadm bak aklıma gelince bile midem bulandı. Sonra o paketi attım öylece
Canim yulafi tatli turevleri ile yapinca bende yiyemedim yogurt ile pulbiber ile yedim keske atmasaydin tuzlu turevlerini deneseydin
Ayyy bende 58 e dusmustum ve vucudum sekilliydi

Niloyatospikk lutfen uzatmayalim canim el sıkısalim
Davetin için teşekkür ederim tatlım hepinizi seviyorum. 1.5 hafta içerisinde güzel eğlendik. Ama bundan sonra bu platformu açtığım topik altında panikatak yaşayanlara desteğimi vermek için kullanacağım. Kazen beyi de sabah aradım ve konuştum bu şekilde olmasını istemezdim. Kendisi ayrıldı bu takımdan kimseyi üzmeye sebep olmamak için ben de devam etmek istiyorum. Hoşçakalın.

Kız daha diğer 50nin yarısını yapamadım neyse adalete karşı boynum kıldan ince, cezam ne mekikse çeker çıkarım

Neler oluyordu

Menümü paylaşayım bu arada ben
Sabahki ekmeği kendim yaptım, deneme yanılmayla en iyi sonuca ulaşacağımı düşünüyorum:) keten tohumundan yaptığım için 0 karbonhidratlı.
Akşamki yemeğin adı ne bilmiyorum, bilen varsa söylesin tadı efsane çünkü
Köz patlıcan ve kıymayla yaptım.
Detoks suyunu içiyorum aydingelini bu arada, tadını sevemedim ama şifa niyetine içiyorum, bitireceğim.
Su 3 lt
Spor da gece yatmadan önce 45 dakika cardio yaparım; 180 puan.

Eklentiler

• 0C125B2C-C572-46FA-B0B2-02FE51E0E9F3.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 61D88AB9-E949-4EAB-A1E5-23E5AE35E140.webp
    34 KB · Görüntüleme: 28
  • 80C8CF4C-45BB-469D-B4E3-B5DFAD1B38C9.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 30
Herkese merhabalar arkadaslar , tahmin edersiniz gune pek de keyifli baslamadim.

***Kisa sure once Kazen takimimiza katilmisti ve kendisine eminim hepimiz alismis ve hatta sevmistik.
Bu sekilde onu yolcu etmek bence bize yakismadi! , bunu genel olarak soyluyorum, takim olarak, kimseyi hedef almadan!
Kendisine takim arkadasligindan ve bizler icin yaptigi seyler adina tesekkur ediyor, ozel hayatina yonelik bir mudahalenin bizim takimimizda olmasindan dolayi da hepimizin adina ozur diliyorum.

****Tek bir sey var yazmak istedigim, bence sunu unutuyoruz; (hepimiz hayatimizin bir gununde, bir sekilde unutuyoruz) herkes bir birey, kendi basina bir birey, onlar esimiz, cocugumuz, annemiz dahi olsalar, kendi ozel alanlari var!
Insanlarin bu ozel alanlarini, kendi istekleriyle, baskalariyla paylasmasi haricinde , mudahale etmemeliyiz, mesafemizi bilmeliyiz!!!

*** Niloyatospikk canim sende umarim kilolarini kolaylikla verirsin, takimdan ayrilma karari almissin buna da saygi duyuyorum, takim arkadasligindan oturu tesekkurler..

Bu gün ki menümü paylaşıyorum kızlarr

sabah: 1 ince dilim ekmek, 2-3 çatal domates salatalık. 3 zeytin

ara 20 tane kadar badem 5 üzüm( hepsini birden yemedim)

1 kuru incir

Akşam: 2,5 kepçe domates çorbası, 3,5 yemek kaşığı ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt bol salata( domates soğan biber)

su :3lt geçtİ

spor daha gün bitmedi

Güzel bir gün olmuş
Ama sanki ne yiyeceğine bir türlü karar verememişsin gibi

Sagol filizcim fit oldunmu nasil kilo durumlarin

Ben çok uzuldum yaşananlara duygusalimdir ben çok etkilenirim. Ayrılıkları hiç sevmem.
Yakışmadı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…