- 23 Ocak 2016
- 36.109
- 52.415
- 598
Benim terapistim çok katı kurallara sahip biri değil diğer psikologlar gibi asla değil ben bugünlere iyileşerek geldiysem ilk başta Allahın sonra doktorumun sayesinde ne zaman zor durumda kalsam msj attım uygun bir vakitte aradı ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verdim. Kendisine hediye vermek yerine değer verdiği kişi evlatlarıdır deyip onlara hediye aldım ona çok minnettarım. Küsmüş olduğum hayallerime beni yeniden kavuşturduğu için, hastane hastane Dr Dr gezerken evimde duramazken onun sayesinde gülüp müzik dinleyip işlerimi yapıp hatta girişimci bir kadın olmamı sağlayan sosyal hayata yeniden dönmeme destek sağlayan terapistime çokkk şükranlarımı iletiyorum. Ailesine onu yetiştiren anne babaya nasıl dua edilir bilmiyorum. Hani derler ya tuttuğu altın olsun.ozel iliski dedigi profesyonel psikolog-danisan iliskisi disinda herhangi bir iliski canim, ve evet, yapilmamasi gereken bir sey. normalde sana yolda gordugunde dahi selam vermemesi gerekir, sen selam vermeden. cok bilmeden yorum yapmis olmak istemem, bilemiyorum psikologunun amaci veya gecmisini.
gunaydinlar, ben ders calismaya bugun. cok goygoy yapmayın kıskanıyorum dhdh
Ben doktorumun bana şugüne kadar yaptıkları karşısında bırak çocuklarına hediye almayı dünyayı sererim önüne öyle söyliyim topiğim var yaşadıklarımı okuyabilirsiniz. İş hayatı olan bir kadınken hayata küsüp yatağa bağımlı halde yaşarken şuan ben yeniden işimin başındaysam onun sayesinde umarım sayıları artar UMARIM! Kendime söyleneni geçerim ama Dr uma katiyen ASLA!Kuzum niye birden sinirlendin ki yanlış anlamışsın janeyi. B barga nın dediği gibi seans sonrası görüşüp konuşmak özel ilişki yani normal arkadaşlığa döndüğü için o tabiri kullanmış bu kadar abartmaya gerek yok yani
kazen abi için de çok üzüldüm ya, keşke gitmeseydi etiketleyip rahatsız etmek istemedim kendisini. Keşke böyle olmasaydı, aslında olan kötü bişey de yok ama rahatsız oldu demekki
Canım benim kimse ana baba küfür etmemiş, iffetinize laf söylememiş. Normalde olmaması gereken bişeyi söylemiş kızlar etiklik açısından. Allah razı olsun tabi ki önemli olan iyileştirebilmesi hastanın halinden anlayabilmesi. Ailece kahve de içebilirsiniz yemek te yiyebilirsiniz bunda herhangi bi sorun olupta laf diyen yok. Gereksiz yere alındın benceBen doktorumun bana şugüne kadar yaptıkları karşısında bırak çocuklarına hediye almayı dünyayı sererim önüne öyle söyliyim topiğim var yaşadıklarımı okuyabilirsiniz. İş hayatı olan bir kadınken hayata küsüp yatağa bağımlı halde yaşarken şuan ben yeniden işimin başındaysam onun sayesinde umarım sayıları artar UMARIM! Kendime söyleneni geçerim ama Dr uma katiyen ASLA!
Uuu diyerek başlamak ne kelime ne kadar magazinsel ki terapistimin eşiyle denk gelip bir merhaba demek kadar normal birşey yoksa nerede özgürlük kurallarmış nerede kaldı Medeniyet hangi çağda yaşıyoruz!Canım benim kimse ana baba küfür etmemiş, iffetinize laf söylememiş. Normalde olmaması gereken bişeyi söylemiş kızlar etiklik açısından. Allah razı olsun tabi ki önemli olan iyileştirebilmesi hastanın halinden anlayabilmesi. Ailece kahve de içebilirsiniz yemek te yiyebilirsiniz bunda herhangi bi sorun olupta laf diyen yok. Gereksiz yere alındın bence
Selam canım iyiyim diyet kafasına giremiyorum bir türlü gergin sabah bugün tamam diyorum ama yine kaçamak oluyor iyice oturtana kadar dönmeyeceğim sanırımMelegimkorusun , @MorVampirella , @fyzanur , @Beklenen2 , @Kazen nasilsiniz arkadaslar?
@Ceydos ozledik canisi...
Uuu diyerek başlamak ne kelime ne kadar magazinsel ki terapistimin eşiyle denk gelip bir merhaba demek kadar normal birşey yoksa nerede özgürlük kurallarmış nerede kaldı Medeniyet hangi çağda yaşıyoruz!
JaneRizzoli nasıl gidiyor bugün? Ben sabah pek bişey yemedim şuan acaip açım. 13 badem 2 üzüm yedim ama kesmedi. Ne yesem acaba ya
Iyy istemiyorum yımırta yaa aklımdan geçti de midem istemiyorum diye çığırdıben de dün akşam 7 den beri şimdi ilk kez bir şey yedim. yedim ama hiç yemiş gibi değilim aynen. yımırta yesen?
Aynen bende yorumsuz kaldim isteklerine karsiKuzum niye birden sinirlendin ki yanlış anlamışsın janeyi. B barga nın dediği gibi seans sonrası görüşüp konuşmak özel ilişki yani normal arkadaşlığa döndüğü için o tabiri kullanmış bu kadar abartmaya gerek yok yani
kazen abi için de çok üzüldüm ya, keşke gitmeseydi etiketleyip rahatsız etmek istemedim kendisini. Keşke böyle olmasaydı, aslında olan kötü bişey de yok ama rahatsız oldu demekki
Sebze yemegi yapsan canim daha saglikli olurJaneRizzoli nasıl gidiyor bugün? Ben sabah pek bişey yemedim şuan acaip açım. 13 badem 2 üzüm yedim ama kesmedi. Ne yesem acaba ya
Ispanak var canım ama akşama yicem onu o yüzden şimdide yemek istemedimAynen bende yorumsuz kaldim isteklerine karsi
Sebze yemegi yapsan canim daha saglikli olur
Iyy istemiyorum yımırta yaa aklımdan geçti de midem istemiyorum diye çığırdıya hindiba kahve içicem oğlan uyusa ( ki hiç niyeti yok) ya da chialı ayran içicem
Ben verilen tepkinin hala yanlış olduğu kanaatindeyim. Doktorum beni anlamaya çalışarak değil de bana arkadaşça değil de bir doktor olarak yaklaşsaydı katı kurallar dahilinde şöyle yapacaksın böyle yapacaksın deseydi çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Olsaydı daha önceki doktorlardan fayda görürdüm. Okulda bile en sevdiğimiz öğretmenin dersinden hep yüksek not alırız bunu unutmayın. İlk önce doktorumun bana yaklaşımını sevdim beni gerçekten anlamaya çalışmasını ilk olarak empati yapmasını daha sonra terapiye başlaması belki de başarısı.canım benimcim. kişisel olarak doktora sevgi duymak çok olağan bir durum. ben hastanede çalışırken de hastalar bir sürü hediye getirir, vermeye çalışır, kendilerine göre sevgilerini göstermek isterlerdi psikologlara ve diğer doktorlara da. burada senin bu şekilde davranmış olmanda ya da böyle bir yakınlık kurma girişiminde bulman olağan görülebilir. senin psikologundan bağımsız olarak, bunun önüne geçmesi gereken ve ilişkinizi psikolog-danışan seviyesinde tutması gereken kişi profesyonel olan taraf. bunun standardını sen ben belirlemiyoruz, onlarca yıldır süregelen standartlar var. şahsen senin psikologunu da kimse tanımıyor, anlatmak istediğimiz olması gereken çerçeve. bu kişiler bizim arkadaşımız olmadığı için evet, yolda görüp selam vermesen bile bu ayıp değildir. bunun mantığı örneğin, senin psikologa gittiğinin bilinmesini istemiyorsan, psikologun bunu açık etmemesi gerektiğidir. sen sürecinden memnunsan ne ala, fayda görüyor olmana seviniriz elbet. sadece belli samimiyet sınırları aşılmaması gerekiyor bundan bahsediyoruz.
güzel amaçlar için bir aradayız, kırgınlıklar olmasın. birbirimizi yanlış anladığımız ve kendimizi ifade edemediğimiz zamanlar olabiliyor.
Ben onu hayattta yemem işte yumurtayı yani. Yulaf aldım bikere tadını hiç sevmedim ya da ben yapamadm bak aklıma gelince bile midem bulandı. Sonra o paketi attım öyleceöf valla yumurta yumurta benim de içim bayıldı haklısın. bi de geçen gün kaynarken unutmuşum gıpgri bi yumurta yedim iyice soğudum. yulafa devam yulaf yulaf yulaf diye kişniyicem yakında dslkfjdas
aydingelini ben de şimdi girdim eve. Daha yemedim, if yapıyorum zaten ben anca bu saatlerde yerim.
Normal kahvaltı yap bacım, bir tabak hazırla kendine. Peynir zeytin domates falan. Beni en çok onlarla yaptığım kahvaltı mutlu ediyor:)
B barga if mi yapıyorsun sen de?
Ben onu hayattta yemem işte yumurtayı yani. Yulaf aldım bikere tadını hiç sevmedim ya da ben yapamadm bak aklıma gelince bile midem bulandı. Sonra o paketi attım öylece
Aman o kadardan bozulmaz ifkendiliğinden if'e döndü. ya aslında evet geceleri spor öncesi fıstıkezmesi yiyor olmasam tam if yapıyor sayılabilirdim normalde. kahvaltı-ara-akşam yemeği yiyorum hep ve araları 4'er saat. ama ya yürüyüşe çıkmadan önce 1-2 kuruyemiş yiyorum, ya dad ediğim gibi gece spordan önce fıstıkezmesi, o yüzden bi 50-60 kaloriyle if yapıyor olmayı kaçırmış oluyorum
Aman o kadardan bozulmaz if
Bidaha alırsam senden tarif isteyeyim ozaman ya. Böyle kalorisi düşük ama besleyici kolay şeyler lazım baNaayyyyy deme. minik bi kavanozda az sütle geceden beklet, sabah üzerine tarçın kakao, meyve falan, çogzel oluyo <3 ya da omlete muazzzzzzam yakışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?