Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim terapistim çok katı kurallara sahip biri değil diğer psikologlar gibi asla değil ben bugünlere iyileşerek geldiysem ilk başta Allahın sonra doktorumun sayesinde ne zaman zor durumda kalsam msj attım uygun bir vakitte aradı ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verdim. Kendisine hediye vermek yerine değer verdiği kişi evlatlarıdır deyip onlara hediye aldım ona çok minnettarım. Küsmüş olduğum hayallerime beni yeniden kavuşturduğu için, hastane hastane Dr Dr gezerken evimde duramazken onun sayesinde gülüp müzik dinleyip işlerimi yapıp hatta girişimci bir kadın olmamı sağlayan sosyal hayata yeniden dönmeme destek sağlayan terapistime çokkk şükranlarımı iletiyorum. Ailesine onu yetiştiren anne babaya nasıl dua edilir bilmiyorum. Hani derler ya tuttuğu altın olsun.

Ben doktorumun bana şugüne kadar yaptıkları karşısında bırak çocuklarına hediye almayı dünyayı sererim önüne öyle söyliyim topiğim var yaşadıklarımı okuyabilirsiniz. İş hayatı olan bir kadınken hayata küsüp yatağa bağımlı halde yaşarken şuan ben yeniden işimin başındaysam onun sayesinde umarım sayıları artar UMARIM! Kendime söyleneni geçerim ama Dr uma katiyen ASLA!

Canım benim kimse ana baba küfür etmemiş, iffetinize laf söylememiş. Normalde olmaması gereken bişeyi söylemiş kızlar etiklik açısından. Allah razı olsun tabi ki önemli olan iyileştirebilmesi hastanın halinden anlayabilmesi. Ailece kahve de içebilirsiniz yemek te yiyebilirsiniz bunda herhangi bi sorun olupta laf diyen yok. Gereksiz yere alındın bence

Uuu diyerek başlamak ne kelime ne kadar magazinsel ki terapistimin eşiyle denk gelip bir merhaba demek kadar normal birşey yoksa nerede özgürlük kurallarmış nerede kaldı Medeniyet hangi çağda yaşıyoruz!

Uuu diyerek başlamak ne kelime ne kadar magazinsel ki terapistimin eşiyle denk gelip bir merhaba demek kadar normal birşey yoksa nerede özgürlük kurallarmış nerede kaldı Medeniyet hangi çağda yaşıyoruz!

canım benimcim. kişisel olarak doktora sevgi duymak çok olağan bir durum. ben hastanede çalışırken de hastalar bir sürü hediye getirir, vermeye çalışır, kendilerine göre sevgilerini göstermek isterlerdi psikologlara ve diğer doktorlara da. burada senin bu şekilde davranmış olmanda ya da böyle bir yakınlık kurma girişiminde bulman olağan görülebilir. senin psikologundan bağımsız olarak, bunun önüne geçmesi gereken ve ilişkinizi psikolog-danışan seviyesinde tutması gereken kişi profesyonel olan taraf. bunun standardını sen ben belirlemiyoruz, onlarca yıldır süregelen standartlar var. şahsen senin psikologunu da kimse tanımıyor, anlatmak istediğimiz olması gereken çerçeve. bu kişiler bizim arkadaşımız olmadığı için evet, yolda görüp selam vermesen bile bu ayıp değildir. bunun mantığı örneğin, senin psikologa gittiğinin bilinmesini istemiyorsan, psikologun bunu açık etmemesi gerektiğidir. sen sürecinden memnunsan ne ala, fayda görüyor olmana seviniriz elbet. sadece belli samimiyet sınırları aşılmaması gerekiyor bundan bahsediyoruz.

güzel amaçlar için bir aradayız, kırgınlıklar olmasın. birbirimizi yanlış anladığımız ve kendimizi ifade edemediğimiz zamanlar olabiliyor.

ben de dün akşam 7 den beri şimdi ilk kez bir şey yedim. yedim ama hiç yemiş gibi değilim aynen. yımırta yesen?
Iyy istemiyorum yımırta yaa aklımdan geçti de midem istemiyorum diye çığırdı ya hindiba kahve içicem oğlan uyusa ( ki hiç niyeti yok) ya da chialı ayran içicem

Aynen bende yorumsuz kaldim isteklerine karsi
JaneRizzoli nasıl gidiyor bugün? Ben sabah pek bişey yemedim şuan acaip açım. 13 badem 2 üzüm yedim ama kesmedi. Ne yesem acaba ya
Sebze yemegi yapsan canim daha saglikli olur

Iyy istemiyorum yımırta yaa aklımdan geçti de midem istemiyorum diye çığırdı ya hindiba kahve içicem oğlan uyusa ( ki hiç niyeti yok) ya da chialı ayran içicem

öf valla yumurta yumurta benim de içim bayıldı haklısın. bi de geçen gün kaynarken unutmuşum gıpgri bi yumurta yedim iyice soğudum. yulafa devam yulaf yulaf yulaf diye kişniyicem yakında dslkfjdas

Ben verilen tepkinin hala yanlış olduğu kanaatindeyim. Doktorum beni anlamaya çalışarak değil de bana arkadaşça değil de bir doktor olarak yaklaşsaydı katı kurallar dahilinde şöyle yapacaksın böyle yapacaksın deseydi çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Olsaydı daha önceki doktorlardan fayda görürdüm. Okulda bile en sevdiğimiz öğretmenin dersinden hep yüksek not alırız bunu unutmayın. İlk önce doktorumun bana yaklaşımını sevdim beni gerçekten anlamaya çalışmasını ilk olarak empati yapmasını daha sonra terapiye başlaması belki de başarısı.

aydingelini ben de şimdi girdim eve. Daha yemedim, if yapıyorum zaten ben anca bu saatlerde yerim.
Normal kahvaltı yap bacım, bir tabak hazırla kendine. Peynir zeytin domates falan. Beni en çok onlarla yaptığım kahvaltı mutlu ediyor:)
B barga if mi yapıyorsun sen de?

öf valla yumurta yumurta benim de içim bayıldı haklısın. bi de geçen gün kaynarken unutmuşum gıpgri bi yumurta yedim iyice soğudum. yulafa devam yulaf yulaf yulaf diye kişniyicem yakında dslkfjdas
Ben onu hayattta yemem işte yumurtayı yani. Yulaf aldım bikere tadını hiç sevmedim ya da ben yapamadm bak aklıma gelince bile midem bulandı. Sonra o paketi attım öylece

kendiliğinden if'e döndü. ya aslında evet geceleri spor öncesi fıstıkezmesi yiyor olmasam tam if yapıyor sayılabilirdim normalde. kahvaltı-ara-akşam yemeği yiyorum hep ve araları 4'er saat. ama ya yürüyüşe çıkmadan önce 1-2 kuruyemiş yiyorum, ya dad ediğim gibi gece spordan önce fıstıkezmesi, o yüzden bi 50-60 kaloriyle if yapıyor olmayı kaçırmış oluyorum

Ben onu hayattta yemem işte yumurtayı yani. Yulaf aldım bikere tadını hiç sevmedim ya da ben yapamadm bak aklıma gelince bile midem bulandı. Sonra o paketi attım öylece

ayyyyy deme. minik bi kavanozda az sütle geceden beklet, sabah üzerine tarçın kakao, meyve falan, çogzel oluyo <3 ya da omlete muazzzzzzam yakışıyor

Aman o kadardan bozulmaz if

ayyyyy deme. minik bi kavanozda az sütle geceden beklet, sabah üzerine tarçın kakao, meyve falan, çogzel oluyo <3 ya da omlete muazzzzzzam yakışıyor
Bidaha alırsam senden tarif isteyeyim ozaman ya. Böyle kalorisi düşük ama besleyici kolay şeyler lazım baNa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…