Allah kolaylik versin gulum..Ay ruh daralmalı kaptanım. Babamız işe gitti. Benim oğluş sardı yine emmeye. Emmeyince de sıkıntıdan ağlıyo. Biaraz apartmanın otoparkına indiricem oynasın diye. Şansına bugün binadan arkadaşta yok
Takimimizdaki durumdan oturu keyifsizdim canim..
Takimimizdaki durumdan oturu keyifsizdim canim..
200 jj yapalim mi?
Sen nasilsin , bugun cok yorulmussun..
Ben öyle bir şey yapamam. Canın sağ olsun :)Kahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim
Dun aksam Turkiye'den paket geldi, aslinda 1 ay once siparis etmistik, sonra baska bir eyalette takildi, Istanbul'a geri dondu,bizde iptal etmistik.
Ama Turk sirketi yeni bir kargo yapip bize yollamis tekrardan beklemiyorduk , aksam surpriz oldu..
Zeytin ,simit almistim kendim icin, gerisi hep esim ve cocuklaraydi..
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti
ciseak77 cezala beni canim...
Ben öyle bir şey yapamam. Canın sağ olsun :)
200 jj baslayim hemen :)Olur yapalim Baslangic olarak. Yoruldum ama herzaman ki tempom diye kabullenmem lazim galiba artik.
Can skci evet. Kazen bey soylenecek seyleri soylemis.
Hayda kuzum ceza vereceksin , esiz biz 200jj yapiyorum, daha arttirabilirsin cezami :)Ben öyle bir şey yapamam. Canın sağ olsun :)
Ye canım afiyet olsunKahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim
Dun aksam Turkiye'den paket geldi, aslinda 1 ay once siparis etmistik, sonra baska bir eyalette takildi, Istanbul'a geri dondu,bizde iptal etmistik.
Ama Turk sirketi yeni bir kargo yapip bize yollamis tekrardan beklemiyorduk , aksam surpriz oldu..
Zeytin ,simit almistim kendim icin, gerisi hep esim ve cocuklaraydi..
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti
ciseak77 cezala beni canim...
Cumaya ne olcak gorecegiz canim..Ye canım afiyet olsun
Sürdürülebilirlik açısından bence arada yemeliyiz canımızın istediğini.
Oglan cocuklari düşkün oluyormusAy ruh daralmalı kaptanım. Babamız işe gitti. Benim oğluş sardı yine emmeye. Emmeyince de sıkıntıdan ağlıyo. Biaraz apartmanın otoparkına indiricem oynasın diye. Şansına bugün binadan arkadaşta yok
Bence elma sirkesi ve bal zencefil zerdecalFransızlar araştırmış.. yoğurt ve kefir tüketen ülkelerin koranada ölüm oranı daha azmış. Sonunda yediğimiz bir şeyin bir şeye faydası cıktı.
Canim bir sure vücudu dinlendirsenBu kadar spora cok yavas kilo veriyorum ama. Benim ac kalmam lazim ac :/
Yok canim okadar agir degil artik sporlarim.
Crossfit de iken fenaydi :)
Tartılıyor musun arada?Cumaya ne olcak gorecegiz canim..
Bir tek bugun tartilmadim aklima gelmedi, dun eksiydim, pazarteside..Tartılıyor musun arada?
Ne güzelBir tek bugun tartilmadim aklima gelmedi, dun eksiydim, pazarteside..
Bende bu kilomdan memnun degilim kuzum, zor oluyor ama gidecek kilolar mecbur.. :)Ne güzel
Aynı boydayız seninle
Ama sen benden daha darsın :) kıskanıyorum :)
Yok yok kıskanmıyorum
Ben de inerim inşallah o kilolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?