• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahım leş gibi kokuyorum bugün ev süpür sil iğrenç oldum. Akşam tülleri yıkayıp cam silerm sonra da duş alır yatarım dedim. Bilin bakalım ne oldu? Sular kesik 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ne tül yıkayabiyorum ne leş kokumdan kurtulabiliyorm
Eşin mesaideydi dimi :)

İyi akşamlar kızlar

12.00: 3 dilim kepek ekmek, bir dilim peynir, iki domatesle menemen, salatalık, bir tk fındık krema
Ara: küçük bir armut, bir dilim karpuz

19.00: İki kaşık kabak yemeği, bir kase havuç tarator

Ara: Bir gofret

Su: 2 litre
Spor: temizlikle geçti bugün
Hyperborea17 Hyperborea17

Eşin mesaideydi dimi :)
Evet kuzum gecede bu hafta. Bende kafamda ev temizliğini düzene sokmuştum oysaki yine elimde patladı.
o detoks suyunu elma yerine limon ve ıhlamur koyarak yap yarın canım. Daha ferah oldu böyle. Ben yeşil çayı vs şekersiz içtiğim için tadı kötü gelmedi bana ama ıhlamur olduğu için. Koymadığımda bende zor içiyodum . 1 lt nin yarısını içtim yarısı kaldı. Onu da bitiririm bu gece ama wc de yatarm 🤣

Iyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah
Haslanmis 2 yumurta, sogus domates, salatalik, dolmalik biber, yarim avokado, 10 siyah zeytin ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 3 kayisi

Ara
Dondurulmus siyah uzum

Aksam
Kilis tava (4 dilim), birer porsiyon ezme salata, sogan salatasi, koz patlican ve lopez biber ile ayran

Su 3.5 litre simdilik
12 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush

Selamlaaaar :KK49:

08.30
39 g cheddar
10-11 badem
Çeyrek avokado

14.20
2-3 kaşık et sote
3-4 mini mini kornişon
10-11 badem
3 çeri domates
1 parça beyaz peynir

16.30
1 şekersiz latte

20.20
Burda birinden ilham alakaraktan köz patlıcanla yoğurdu karıştırdım, kasedeki o 😶
Kenarda gizlenmeye çalışan şeyler de iki adet çiğköfte 😶😬
Sporu yapabilirsem sonra yazıcam 💃🏻
MotivatedAlready MotivatedAlready

Eklentiler

• 93D31A52-B72A-4F6F-82C4-EA890792C8C0.webp
    93D31A52-B72A-4F6F-82C4-EA890792C8C0.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam, bugün giremedim takıma. (Yoğunum, boş vakit olunca okul araştırıyorum)
Menüm şöyle:
Sabah biraz peynir biraz da zeytin (öyle tadımlık) çay
Ara: filtre kahve
Öğle: yoğurtlu kabak
Ara: haşlanmış bamya, dondurma
Akşam: sardalya
Niloyatospikk Niloyatospikk (tatlım yarın da uğrayamayabilirim pek, kadrosunda açık olan okulları yayınladılar. Ben de bilgi edinmeye çalışıyorum) şans dileyin bana 🤩
Su 3lt,spor yürüyüş + yüzme

Kahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim :KK43:
Dun aksam Turkiye'den paket geldi, aslinda 1 ay once siparis etmistik, sonra baska bir eyalette takildi, Istanbul'a geri dondu,bizde iptal etmistik.
Ama Turk sirketi yeni bir kargo yapip bize yollamis tekrardan beklemiyorduk , aksam surpriz oldu..
Zeytin ,simit almistim kendim icin, gerisi hep esim ve cocuklaraydi..
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti :KK43:
@ciseak77 cezala beni canim...
Resmen dün beni kınamışsın komşumm resmeeenn 🤣 afiyet olsun karşim, gurbet elde simite direniş zor. Üzülme telafisi var 💕

Kızlar selam, bugün giremedim takıma. (Yoğunum, boş vakit olunca okul araştırıyorum)
Menüm şöyle:
Niloyatospikk Niloyatospikk (tatlım yarın da uğrayamayabilirim pek, kadrosunda açık olan okulları yayınladılar. Ben de bilgi edinmeye çalışıyorum) şans dileyin bana 🤩
Gönlüne göre olsun inşallah fitfilizcim. Bu bamyayı nasıl öyle haşlayıp yiyyorsun anlatsana biraz :KK19:

Sagol filizcim fit oldunmu nasil kilo durumlarin
Güzelim uğraşıyorum vermeye, ortalama kilolardayim diyebilirim. Geçen seneye göre artı tabi de, neyse ☺️☺️
Sen nasılsın? İnstaya baktım Ah o ekmeklerine bittim. Doğumgünü pastaların da müthiş gercekten. Ne kadar güzeller ellerine sağlık 😍

Menüm şöyle:
Ayrıldım canım takımdan Allah gönlüne göre versin seni seviyorum tatlım🥰sohbetin çok güzeldi 🥰

Gönlüne göre olsun inşallah fitfilizcim. Bu bamyayı nasıl öyle haşlayıp yiyyorsun anlatsana biraz :KK19:
Canım, bamya yemeğini de severim normalde ama böyle sade haşlaması yemeğinden de güzel.
Geçen yaz keşfetmiştim, kartlamiş bamyayi alıp haşlıyorum sadece. (Büyük olunca ayıklamasi da kolay 😂)
Peynirle beraber yiyorum tercihen

Back
X