GünaydınGünaydın kızlar. Sonunda regl oldum. Kaç gün gecikti yatam kuşkulanırken geldi sağolsun. Azda olsa eksi gördüm sonunda çok şükür. Yarına kadar daha da sıkmam lazım kendimi
GünaydınnnGunaydin guzel takimim , gununuz cok guzel gecsin, tarti oncesi son gunumuz, bugun kemerleri sIkalim :)
Eskiden regl haftası 2-2,5 kilo verirdim. Artık + çıkıyorum metabolizmam değişti tamamenGünaydın
Ay benim de günüm bugün
Yarın artı çıkmam inşallah
Reglde eksi çıkman da güzel olmuş :)
Bi kase yoğurt yiyebilirsin canım hem tok tutar hem de güzel olurGunaydin
Gerci Öglen oldu nerdeyse :)
Bugun tek ogun yapacagim
bnnu esimi dinleyeyim daha dikkatli olayim.
Kapuska var aksam yemegimde
Yeter mi yanina bska bisey mi eklesem bilmiyorum. Ekleyecek olsam ne ekleyim?
benim de regl zamanı illa şişliğim olurEskiden regl haftası 2-2,5 kilo verirdim. Artık + çıkıyorum metabolizmam değişti tamamen
Bi kase yoğurt yiyebilirsin canım hem tok tutar hem de güzel olur2. Hemdeye ne desem bulamadım
benim de regl zamanı illa şişliğim olur
hatta 1 hafta öncesinde başlar
nalet metabolizma
Yaa sorma bana da hep yüzün incelmiş diyorlargünaydın, bu hafta ilk kez cumaya göre ekside kilomdün arkadaşlarımla görüştüm, aa yüzün ne kadar incelmiş dediler. YAV BEN yüzümü mü inceltmeye çalışıyorum...öteki de diyor bileklerin çok incelmiş. anacım yok mu daha bariz bir incelen yerim ya GÖVDEM MESELA? sdklfjas
Ay ben şu an şişliğimi bile sevdim. Maşallah diyim, gün şaşmaz.yaa hiç öyle deme senin metabolizmanın canını yiyim. benim çocukluğumdan beri adet düzensizliğim var, arasının 1 yıl olduğu olur. bariz bir sorunum olmadığı için de doktorlar hep hmm kilo ver hmm spor yap diyip yollamışlardır beni bu zamana kadar. arada yasmine başlayış, çok depresyon yaptığı için bırakış, sonra tekrar çaresiz kalıp bi daha başlayış o bu derken daha hala bu yaşımda düzene girmedi.
Yaa sorma bana da hep yüzün incelmiş diyorlar
Yaw kollarımın yarısı gitmiş nerdeyse
Neden onu görmüyorsunuz
Ay ben şu an şişliğimi bile sevdim. Maşallah diyim, gün şaşmaz.
Ama bende de miyom var
Göbek ebedi yaamaşallah bence de <3 ben parmağımdaki şişlik haricinde vücudum şiş mi değil mi hiç anlamam, göbek işte duruyor hep orda. şişlikten mi inmiş mi çıkmış mı farkedemiyorum sdalfk
Spor yapmıycam bugün bensanırım herkes cuma öncesi sinsi sinsi sporlar ve kalori yakmalar, ödem atmalar peşinde...
Spor yapmıycam bugün ben
Gece yapıyorum kaç gündür
Günüze çekmek için bugünü boş bıraktım
Yarın sabah yapıcam
Gülmekten öldüm şu anben de yuruyus yaptim 1 2 saat once ama nasi yuruyus. annem belli bir askili bluz tipini cok seviyor, ben de internetten ona birkac cesit aldim, begenmese de evde giyer diye. bir tanesi sitede normal penye gorunmesine ragmen asiri simli, asiri parlak geldi. annem de haliyle giymem ben bunu dedi, yok evde bari giyersin, yok giymem, iyi dedim ver ben giyicem, disko topu gibi yuruyuse ciktim goren far gormus tavsan gibi oluyor... ay terledikce o simli pullu kumas herrr yerimi cizdi de cizdi. canim dumduz 5xl tisortlerim ya bu daha da ihanet etmem onlara.
Gülmekten öldüm şu an
Sahne kıyafeti gibi bir şey canlandı gözümde
Ve seni onla yürürken düşününce
Çlıdırazaaaamkesinlikle oyleydi. bi de onun altina spor tayti giyemeyecegimden püsküllü muskullu kot sort giydim. allahtan altina topuklu giymedim en azindan onu akil edebilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?