ekle ekle. bi de böyle pembiş kapaklı kavanoza koydum tam popi mekanda 40 lira ödeyip sonra onun parasını çıkarmak için akşama kadar masayı işgal etmelik yiyecek oldu
Bende gecen seneye gore artiyim hemde cok fena kendimide toplayamiyorum ki kilolar bi gidiyor bi geliyorGüzelim uğraşıyorum vermeye, ortalama kilolardayim diyebilirim. Geçen seneye göre artı tabi de, neyse
Sen nasılsın? İnstaya baktım Ah o ekmeklerine bittim. Doğumgünü pastaların da müthiş gercekten. Ne kadar güzeller ellerine sağlık
Bi de fona kara tahtaya yazılımış menü koysan 6 aylık spor salonu masrafı çıkar
Bi de fona kara tahtaya yazılımış menü koysan 6 aylık spor salonu masrafı çıkar
O makarnalar ve kolalar bizi bu hale getiren pisliklerejejss makarna yiyip kola ictigim guzel gunlerin anisina 1 dakikalik saygi squati...
Eki Görüntüle 2666645
Neyse ki şekeri bıraktığım için canım çekmiyor.Çalışırken maruz kaldığım görüntüler
O makarnalar ve kolalar bizi bu hale getiren pislikler
Nalet olsun
Sağlıksız bir metabolizma baharcım.yurtta bir oda arkadaşım vardı, kız dünyanın en iyi ama en üşengeç insanı. cılızcık, zayıfçık bir kızdı ama her allahın günü makarna yerdi. sultan derdim, yapma şöyle için kuruyacak makarna makarna. ne yapayım başka bir şey beceremiyorum diyordu. dedim canın illa kaynayan suya bir şey atıp yemek istiyorsa bari biraz da dondurulmuş mantı yap o da aynı şey, değişiklik olur. sonra her gün mantı yemeye başladı. kız hala 45 kilo. gözümün önünde 2 günde 1 kutu nutella bitirmişliği var. 45 kilo. o yiyor kilosunu ben alıyordum hasetten. o nasıl gen havuzu öyle ya nasıl metabolizmaydı.
Sağlıksız bir metabolizma baharcım.
Tek tip beslenerek, vücudun ihtiyacı olan besin türlerini vermeyerek ancak hastalıklara davet çıkarırsın.
Bence kilolu olmaktan daha büyük sorunu var o tipte insanların.
Doğru yolu bulduk artık bizkatiliyorum sana. sirf doymak icin abidik gubidik seyler yedigimde cop kutusu gibi hissediyorum ben kendimi.
Burdayım kaptanımTakim ne kadar sessizmis bugun, nerelerdesiniz kizlar?
Beni birakip gittiniz mi :)
Takim ne kadar sessizmis bugun, nerelerdesiniz kizlar?
Beni birakip gittiniz mi :)
Ay kız ressssmen hissetmişimondan evde var biliyo musun aylar once almistim ve sadece o gun, o gunun menusunu yazip biraktim. odamin karsisinda duruyor hemen ve her sabah ona bakiyorum mecburen. hemen fotosunu aticam yoksa catlarim
Pinterestlik foto gelmiştir-yoğurtlu makarna farkıyla-ejejss makarna yiyip kola ictigim guzel gunlerin anisina 1 dakikalik saygi squati...
Eki Görüntüle 2666645
Ben 150 senede şeker yemesem o fıstıkların dağılışına şiir yazabilirimNeyse ki şekeri bıraktığım için canım çekmiyor.
Vücudumun şekeri unutmuş olması benim için muazzam bir güzellik oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?