- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ben geldim şimdiTakim ne kadar sessizmis bugun, nerelerdesiniz kizlar?
Beni birakip gittiniz mi :)
Thanks buddy!Menün ayrı yürüyüşün ayrı göz kamaştırmakta beybiliiii. Yarın ekside görüşmek üzere
Ooo o zaman hareketlendi buralar ben de geldim 4.sezonu bitiripBen geldim şimdi
Yorucu olunca çok acıkıyorsun. Üstelik emziriyirsun canım arada olur öyle seylerMenum
Sabah
160 gram yulafli omlet
2 ucgen peynir 3 de olabilir
1 domates
Aksam
1 tavuk durum ince lavas
2 bardak ayran
1 kasik manti
Su 15
Spor 18000 900 puan
Arrietty_ Yawrukush M MaviFeslegen
Yemekler fazla biliyorum ama aksama kadar birsey yiyemedim ustelik cok cok ayakta kaldim bahane olabilir ama yorucu bir gundu
Ayyy o kadar güzel bi soru ki buOoo o zaman hareketlendi buralar ben de geldim 4.sezonu bitirip
Bugün hangi yemeklerlen sınandın bakem
Kız sabahı güzel atlatmışsın helal olsun da o akşamki kızartmalık şey ne öyle7.gün menüsüyle geliyorum
Biz perşembeleri hafif altın günü havasında bi geç kahvaltı yapıyoruz arkadaşlarla. Ben de birilerine diyet yaptığımı söyleyince nedense modum düşüyo ya da baskı altında hissedebiliyorum o yüzden çaktırmadan sağlıklı beslenmeye çalıştımgene de bir iki gereksiz şey yemiş olabilirim:
12.30
2 lokma peynirli-domatesli-yeşillikli sandviç(avuç içimin 1/3 i kadar falan)
3 mercimekli köfte, 2-3 dilim domatiz salatalık, çok az yeşillik
2 kaşık yoğurtlu kabak
1 adet 30 kalorilik tam buğday unlu kraker gibi bişey
5-6 zeytin
2 dilim beyaz peynir 1 dilim cheddar
20.00
Bu fotoya ek olarak 1 çay kaşığı mayonez 1 çay kaşığı acı sos
spor şimdilik ufukta görünmüyor, su 2 civarı
MotivatedAlready
Oof o döner var ya Erzincan'dan gelmişti mükemmel bir şeydi o yüzden yanına bir şey aramadım. Sadece o ve ben...sadece o ve benAyyy o kadar güzel bi soru ki bu
Şimdi ben kıtır kıtır şeyleri çok seven biriyim, bugün her ne kadar baklava fotoğrafı göndersem de asıl belalım cips vb. minnoşlar. Rabbime şükürler olsun, kahvaltı yaptığımız kişilerden biri sağlıklı beslenme olayına çok düşkün onun korkusuna künefe üstüne iskender koyup onun da üstüne ketçap sıkıp yiyemiyoruzvelhasıl ama işte gene de o bitane yediğim krakerin çıtırlığı beni çelebilirdi. Yanlışlıkla mesela 4757394 tane yiyebilirdim. Onun dışında çok çetin imtihanlardan geçmedim neyseki
Şu an canım yemekten ziyade breaking bad çekti, skyler white ne tripler atıyor acaba gene
Sen neler yaptın küçük kırlangıcım, dönerin yanında ekmek yimedin de mi haa
Evet kahvaltıyı uzun tutup vurgulayarak orayı gölgelemeye çalıştım ama gankimden kaçmadı..Kız sabahı güzel atlatmışsın helal olsun da o akşamki kızartmalık şey ne öyle
O kadar yol tepmiş gelmiş, bi salata için gönül koymaz umarımOof o döner var ya Erzincan'dan gelmişti mükemmel bir şeydi o yüzden yanına bir şey aramadım. Sadece o ve ben...sadece o ve ben
Sonra dayanamayıp yanına salata doğradım tabi doymadımumarım aldatılmış hissetmiyordur
SsjshshhEvet kahvaltıyı uzun tutup vurgulayarak orayı gölgelemeye çalıştım ama gankimden kaçmadı..çok kızarmış duruyo ama fırında yaptım, birazda fazla fırında kaldığı için daha da kızarmış görünmüş nerdeyse ben bile şüphe edicem dışındaki pane gibi kaplama için açıklamam yok
Eyvallah karşim, saygılarrrSsjshshhiyi bari kızartmalık olmasın da fırına boynumuz kıldan ince
Ekmek pide dediğin nedir ki buraya gelerek hepsine savaş açmışız zatenO kadar yol tepmiş gelmiş, bi salata için gönül koymaz umarımnasıl bir dönerse maşallah ekmeğin-pidenin tadını baskılaması bile bizleri üzdü şu an
Buna hazır mısın kiMotivatedAlready ha bi de o tabağımdaki şey balık beybim balık diyince, senin burcun ne? (Serbest çağrışımlarr )
Heytttt beeee, ekmek raconuna, ekmek lobisine pabuç bırakacak değiliz gülümm. Yürü beeeEkmek pide dediğin nedir ki buraya gelerek hepsine savaş açmışız zaten
ben seviyom genelde sizi, anam babam kardeşim falan hep akrepler. Ben bazı günler inanıp bazı günler inanmıyorumBuna hazır mısın ki
Şahsen ben inanmıyorum burçlara çok da yansıttığım söylenemez burcumu zaten kilomdan da belli oluyordur shshjsj
Akrep
Şimdi sen böyle diyince benim aklıma yine sayın walter beyefendi geldi şuralara da bir el atsın da ekmek kartrlini temizledim bareHeytttt beeee, ekmek raconuna, ekmek lobisine pabuç bırakacak değiliz gülümm. Yürü beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?