Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
2 ucgen peynir 3 de olabilir
1 domates
Aksam
1 tavuk durum ince lavas
2 bardak ayran
1 kasik manti
Su 15
Spor 18000 900 puan
Arrietty_ Yawrukush M MaviFeslegen
Yemekler fazla biliyorum ama aksama kadar birsey yiyemedim ustelik cok cok ayakta kaldim bahane olabilir ama yorucu bir gundu

Yorucu olunca çok acıkıyorsun. Üstelik emziriyirsun canım arada olur öyle seyler

7.gün menüsüyle geliyorum
Biz perşembeleri hafif altın günü havasında bi geç kahvaltı yapıyoruz arkadaşlarla. Ben de birilerine diyet yaptığımı söyleyince nedense modum düşüyo ya da baskı altında hissedebiliyorum o yüzden çaktırmadan sağlıklı beslenmeye çalıştım gene de bir iki gereksiz şey yemiş olabilirim:

12.30
2 lokma peynirli-domatesli-yeşillikli sandviç(avuç içimin 1/3 i kadar falan)
3 mercimekli köfte, 2-3 dilim domatiz salatalık, çok az yeşillik
2 kaşık yoğurtlu kabak
1 adet 30 kalorilik tam buğday unlu kraker gibi bişey
5-6 zeytin
2 dilim beyaz peynir 1 dilim cheddar

20.00

Bu fotoya ek olarak 1 çay kaşığı mayonez 1 çay kaşığı acı sos

spor şimdilik ufukta görünmüyor, su 2 civarı
MotivatedAlready

Eklentiler

• AE14D174-7E4A-4F8E-A28D-D28BD02CFF33.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 27
Ooo o zaman hareketlendi buralar ben de geldim 4.sezonu bitirip
Bugün hangi yemeklerlen sınandın bakem
Ayyy o kadar güzel bi soru ki bu
Şimdi ben kıtır kıtır şeyleri çok seven biriyim, bugün her ne kadar baklava fotoğrafı göndersem de asıl belalım cips vb. minnoşlar. Rabbime şükürler olsun, kahvaltı yaptığımız kişilerden biri sağlıklı beslenme olayına çok düşkün onun korkusuna künefe üstüne iskender koyup onun da üstüne ketçap sıkıp yiyemiyoruz velhasıl ama işte gene de o bitane yediğim krakerin çıtırlığı beni çelebilirdi. Yanlışlıkla mesela 4757394 tane yiyebilirdim. Onun dışında çok çetin imtihanlardan geçmedim neyseki
Şu an canım yemekten ziyade breaking bad çekti, skyler white ne tripler atıyor acaba gene
Sen neler yaptın küçük kırlangıcım, dönerin yanında ekmek yimedin de mi haa

selamlar,

sabah: midem bulanıyordu yumurtayı içim almadı, 1 dilim ekmek ve çok az peynirden tost

öğlen: 2 yumurta ve peynirli omlet, 2 ceviz, maydonoz, 5 kiraz

akşam: 2 haşlanmış kabak, ızgara tavuk, salata

son: 2 top dondurma

spor: 1 saat yürüyüş + kardiyo videosunun 10. dakikasında sıcaktan pes ettim

su: 2 lt

Kız sabahı güzel atlatmışsın helal olsun da o akşamki kızartmalık şey ne öyle

Oof o döner var ya Erzincan'dan gelmişti mükemmel bir şeydi o yüzden yanına bir şey aramadım. Sadece o ve ben...sadece o ve ben
Sonra dayanamayıp yanına salata doğradım tabi doymadım umarım aldatılmış hissetmiyordur

Kız sabahı güzel atlatmışsın helal olsun da o akşamki kızartmalık şey ne öyle
Evet kahvaltıyı uzun tutup vurgulayarak orayı gölgelemeye çalıştım ama gankimden kaçmadı.. çok kızarmış duruyo ama fırında yaptım, birazda fazla fırında kaldığı için daha da kızarmış görünmüş nerdeyse ben bile şüphe edicem dışındaki pane gibi kaplama için açıklamam yok

O kadar yol tepmiş gelmiş, bi salata için gönül koymaz umarım nasıl bir dönerse maşallah ekmeğin-pidenin tadını baskılaması bile bizleri üzdü şu an

Ssjshshh iyi bari kızartmalık olmasın da fırına boynumuz kıldan ince

Buna hazır mısın ki
Şahsen ben inanmıyorum burçlara çok da yansıttığım söylenemez burcumu zaten kilomdan da belli oluyordur shshjsj
Akrep
ben seviyom genelde sizi, anam babam kardeşim falan hep akrepler. Ben bazı günler inanıp bazı günler inanmıyorum Neden yaaa akrepler ihtirastan dolayı zayıf mı oluyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…