Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar adım adım burç muhabbeti açma yolunda ilerliyorum burcunuzu söyleyerek katılabilirsiniz, böylece balıklar çok duygusal, aslanlar gururlu, yengeçler çok evcimen ama var yaaa aslında çok fenalar tarzında klişelere doyup akşamımızı şenlendirebiliriz

ben seviyom genelde sizi, anam babam kardeşim falan hep akrepler. Ben bazı günler inanıp bazı günler inanmıyorum Neden yaaa akrepler ihtirastan dolayı zayıf mı oluyolarmış
Yok be kankim ben çok anlamam burçlardan ama ne zaman söylesem insanlar bak aynen şöyle oluyor
Sanırım genel olarak çok sevilmiyoruz

Şimdi sen böyle diyince benim aklıma yine sayın walter beyefendi geldi şuralara da bir el atsın da ekmek kartrlini temizledim bare
Bitirdin mi sen diziyi
Walter reyizz ekmek yaparsa %99 saflıkta yapar, piyasada onun gibisi bulunamaz bu şaka yüzünden atılmam inşallah evet izlemiştim büyük bir heyecanla. O bitince better call saul u da denedim ama aynı tadı vermedi

Yok be kankim ben çok anlamam burçlardan ama ne zaman söylesem insanlar bak aynen şöyle oluyor
Sanırım genel olarak çok sevilmiyoruz
Ay yok artık ama evet akrep ve ikizler burcu ortamlarda lüzumsuz tepkilere maruz kalabiliyor. Bu yargı dağıtan insanlara mahsun kırmızıgülden bir şarkı armağan etmek isterim:

Walter reyizz ekmek yaparsa %99 saflıkta yapar, piyasada onun gibisi bulunamaz bu şaka yüzünden atılmam inşallah evet izlemiştim büyük bir heyecanla. O bitince better call saul u da denedim ama aynı tadı vermedi
Bir dizi bittikten sonra onunla ilgili çekilen ufak yan diziler bana nedense şöyle geliyor 'evet, bu dizi tuttu, neden daha fazla kazanmıyoruz'
Öyle olunca da bence profesyonellikten uzaklaşıyor maneviyatla değil de maddiyat kaygısıyla yapılınca da aynı tadı vermiyor.

Evet ya zorluyorlar ama olmuyo. Bırakın ağzımızda güzel tadı kalsın demi. Onlar yapınca biz de mecbur izlemek zorunda kalıyoruz

Selam kızlar yarın için heyecanlıyım sonunda bu sabah tartıda cumaki kiloyu gördüm. Perşembe in nimetlerini de yarın toplicam inş.
Yawrukush canım kaptişim, be uyuma moduna geçerken çok güzel mutlu bir gün olsun senin için
Niloyatospikk eşim naber? Sanırım sen de ihmal ettim dediğin işlerine yöneldin bu sıra kolaygelsin canim. Yarın görüşmek üzere

Ben takımdan ayrıldım dedim ya kuzu? Valla sorma işler derken baya aksattıydım msjlara bile bakmıyordum düşün. Sorun o değil de keşke böyle olmasaydı çok güzeldi takımda neşemiz Kazen bey tembel tenekeler diyordu güne neşeyle uyanıyorduk öylesine pişmanım ki

Ne yapsam neşelenemiyorum biliyor musun gün boyu ne yapsam olmadı ne alışveriş ne işim ne spor zumbayı bile yarım bırakıp kapattım yapmadım olmadı neşelenemedim.

Kaptanım Hoşgeldin akşam çok yalvardım Kazen beye tık yok artık terslemesinden korkuyorum aslında bence sert yapısının altında yumuşacık bir kalbe sahip biri keşke sürpriz yapıp dönseydi ama olmadı başaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…