Canim hosgeldin, sende guzel eksiler gor Aysuncum :)Selam kızlar nasılsınız? arada bende uğruyorum gruba sessiz takip ediyorum siziyarın güzel eksiler görürsünüz inş bugün @Beklenen2 bebek için kontrole gidecektin sanırım öyle görmüştüm inş güzel haberler almışsındır canım
Bende cok umutluydum , dua etmistim.Negatif canım sonucum çok umutluydum olmadi
Canimmm canimmmm..Selam kızlaryarın için heyecanlıyım sonunda bu sabah tartıda cumaki kiloyu gördüm. Perşembe in nimetlerini de yarın toplicam inş. ☺☺
Yawrukush canım kaptişim, be uyuma moduna geçerken çok güzel mutlu bir gün olsun senin için
Niloyatospikk eşim naber? Sanırım sen de ihmal ettim dediğin işlerine yöneldin bu sıra kolaygelsin canim. Yarın görüşmek üzere
İnan dün bdv de gezmesem bazı konulara gülmesem hiçbir şeyden keyif almadım. 1 saat zumba yapan ben denedim 5 dk kapattım olmuyor o bile keyfin varken yapılıyormuşDiyetini ihmal etme canim, sohbete her zaman bekleriz, hep buradayiz biliyorsun..
Bugun benim icinde keyifsiz bir gundu, cocuklarla ilgili zorluk ve aksilikler ust uste geldi, esimlede gerildik..İnan dün bdv de gezmesem bazı konulara gülmesem hiçbir şeyden keyif almadım. 1 saat zumba yapan ben denedim 5 dk kapattım olmuyor o bile keyfin varken yapılıyormuş
Sizden takımdan da ayrıca çokkk özür diliyorum.. Kelimelerim kifayetsiz...Bugun benim icinde keyifsiz bir gundu, cocuklarla ilgili zorluk ve aksilikler ust uste geldi, esimlede gerildik..
Insan keyifsiz olunca hivbir sey yapasi gelmiyor haklisin canim..
Canim insaniz hepimiz, bazen istemeyecegimiz seyler yapabiliyoruz..Sizden takımdan da ayrıca çokkk özür diliyorum.. Kelimelerim kifayetsiz...
Uğruyorum takım sessiz mafoluyorum inan bana boğazım düğümleniyor.Canim insaniz hepimiz, bazen istemeyecegimiz seyler yapabiliyoruz..
Saglik olsun Niloyacim, hayatta en onemli sey o..
Senide her zaman sohbete bekleriz.. :)
Şuan bahsederken bile gözümden yaş geldi biliyor musun.Uğruyorum takım sessiz mafoluyorum inan bana boğazım düğümleniyor.
Aaaa canim dun ve bugunun menusunu yazamadim ama dun 10000adim+ 200jj = 1100 puan.Gunaydin
Bol eksiler kizlar
Birazdan tartilacagim
Aksam da spor yarisma sonucunu paylasacagim
Yawrukush bu hafta sanki spor da birinci olacaklara ödül sözü vermisti? Yanlis mi anladim acaba? :))
Carsamba cok az yemissin canim..Carsamba menum
Sabah kahve
Oğle kelle paça corbası
Ara havuc bır adet
Aksam yokk
Su 2 lt spor
30 dk yuruyus
Persembe menum
Sabah kahve
Oğle domates salatalık zeytın peynır 2 yumurtadan omlet
Ara kahve cay
Aksam 2 patlıcan turlu
Su 2 lt
Spor yok
Canimcim kiyafetle mi tartiliyorsun?Gecen hafta 64. 100
Bu hafta 64
Yedigim Manti mi sebep yoksa cavdarlar mi.
Oyle aman aman kilo vermedim. Asil Ilk geldigimde 72dim ama 68 ile kayit oldum listeye o kilo ile girdim diye.
Neyse Yinede duraksamada olmasi sacma bence. Oyle pek vermedim kilo
Eki Görüntüle 2666957
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne bnnu
Canim bu hafta yediklerinin miktarini arttirip, ustunede hergun ya da gun asiri yarim saat yuruyus yapsan..Gunaydın
Ilkkez bir cuma gunu artıyla basladım
PaZartesİ artı geldıgım oldu ama cuma 200-300 de olsa eksı gorurdum bu sefer artı gordum artık ne yapacagımı sasrmıs durumdayım gerçekten
Gecen hafta cuma 63.6
Pazartesı. 64.8
Bugun. 64.3
Kilo verip de sevinilmez mi?Tartıdan tartıya geziyorum ama sonuç beni mutlu etmiyor kilo da vermişim ama sevinmiyorum bile
Canimcim kiyafetle mi tartiliyorsun?
Oda cok etkiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?