Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canıım. Bende seni tebrik ediyorumm haftaya daha güzel - olsun inşallah. Seninki zaten yeteri kdar güzel de
İkimizin ki de yeteri kadar güzel bence :)
Haftaya da bayram günü
Klasik baskülle tartılacağım
O daha az gösteriyo güzel oluyo

MotivatedAlready MotivatedAlready , Begonya2 Begonya2 kizlar haftaya cuma deneme sureniz doluyor, haftaya listeye girebilirsiniz dilerseniz..
Kaptanım evde olsam girerdm kesin ama şimdilk girmeyeyim çünkü memleketteyim çok dikkat edemiyorum
Evime geçtiğim zaman bi düzenim olur inşaAllah ozaman girmek isterim
Bu arada çok gelemiyorum bu haftada gelemicem çok eşim almaya gelecek beni bayramın 2.ci günü dönecez evimize anca ozaman düzenli geleblrm
Yine vakit buldukça bakmaya çalışıyorm

Geçen Cuma:69,1
Bu cuma:68,5

fark:0,6
Yüzde:0,87

dün regl olduğumuda belirtmek istiyorum
JaneRizzoli Yawrukush CEYDOS
Cok cok guzel bir eksi , harikasin canim :)

Tamam canim sen ne zaman istersen.
Bu haftada firsat buldukca gel gulum, evine donunce daha duzenli katilirsin aramiza.

Bu hafta maalesef sabitim
91.5
Yawrukush
Arti olmaktan iyidir sabit olmak :)

Cok cok guzel bir eksi , harikasin canim :)

Bu haftada firsat buldukca gel gulum, evine donunce daha duzenli katilirsin aramiza.

Özgecim sen tartıldın mı? Senin sonucunu da merak ediyorum:)

İnşaAllah
Aslında yine kalkar kalkmaz tartıldım biraz beklesem 300 400 inerdi şişm
Dün akşam leslie yaptm Bayadır yapmıyordum ödem olduğumu da hissediyorum
İnşaAllah haftaya eksi gelirm

Canım benim ya çok üzüldüm. Görmemldim geçmişin çoğunluğunu okumamıştım. Takıma neşe katmıştın Niloyacim. Sanırım şu sosyal medya meselesiyle ilgili ama kötü bir niyetin olduğunu sanmıyorum senin tatlım. Yine de anonim kalmak istemesini de çok iyi anlıyorum. Çok üzülmüşsün belli oluyor mesajlarından kıyamadim sana yüklenme kendine, bak ne güzel bir evladın var, sen moralsiz olunca o da mutsuz olur. Toparlanmaya çalış tatlim, arada uğra mutlaka..

Sadece meraktandı

İsterim kaptanım, tabi ki olur
Bir faydamız dokunsun

canımcım benim için hiç farketmez, takımın nasıl işine geliyorsa öyle yapabilirsiniz her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…