Bende kalıcı vermek ıstıyorum cok vereyım derdınde degılım ama haftada 400 gr versem yeter 6 haftadr gruptayım sanırım 2 kılo zor gttıaz yiyormuşsun sanırım, bu geeeerçekten gerçekçi de değil kalıcı da değil. bence bunu aceleye getirip kendine de işkence etme, ne vereceksem 1 ay geç vereyim ama ömür boyu sürdürebileceğim sıkılıkta bir düzenim olsun diye bak. sen sıktıkça vücudun daha da hayatta kalmaya çalışıyor kilo vermeyerek.
Canım hangi sistemle vermeye çalışıyorsun? Diyetisyen listesi mi? Yoksa başka bir şey mi uyguluyorsun?Bende kalıcı vermek ıstıyorum cok vereyım derdınde degılım ama haftada 400 gr versem yeter 6 haftadr gruptayım sanırım 2 kılo zor gttı
Fistik arkadaslarim gecmisi okumayi yeni bitirdim.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Her hafta 1. olacak degiliz ya, insaniz hepimiz.
Arti gelen arkadaslarim , arti gelme sebeplerinizi az cok tahmin edersiniz , moral bozmak yok, diyetimize devam.
Birgaripanne , Arrietty_ iyi ki varsiniz, sabah sabah yuzumu guldurdunuz, listeyle nasil ugrasmissiniz, kocaman bir kalp birakiyorum suraya..
Gayet basarili oldunuz, ellerinize saglik.Pek basarili olmadim ama
Kizlar bugun yarisma sonuc listelerini hazirlama sirasi bende..
Simdi kahvaltiyi hazirlamaya geciyorum.
Sonrasinda listeleri hazirlayip, alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmayi unutmayin.
Odul ogunu yapacaksaniz bugun ya da yarin yapip bitiriyoruz..
Pazara kalan oduller bizi haftaya arti baslatiyor ve tu hafta o artilari vermekle ugrasiyoruz..
Saol kaptanim dugune az kaldi vucudum incelmiyor birazda o canimi sıkıyor zaten gunlerim cok yogun geciyor bugun de tarhana pisiriyoruzFistik arkadaslarim gecmisi okumayi yeni bitirdim.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Her hafta 1. olacak degiliz ya, insaniz hepimiz.
Arti gelen arkadaslarim , arti gelme sebeplerinizi az cok tahmin edersiniz , moral bozmak yok, diyetimize devam.
Birgaripanne , Arrietty_ iyi ki varsiniz, sabah sabah yuzumu guldurdunuz, listeyle nasil ugrasmissiniz, kocaman bir kalp birakiyorum suraya..
Tesekkur ederim canim :)Kolay gelsin kaptanim. Ayrica afiyet olsun
Cok hareketlisin ya odemdir muhtemelen ,yoksa bu kadar harekete gidecek kilolar...Saol kaptanim dugune az kaldi vucudum incelmiyor birazda o canimi sıkıyor zaten gunlerim cok yogun geciyor bugun de tarhana pisiriyoruz
Aramiza hosgeldiniz, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.Canimm ozelden yazarmisin
Tek basima birinci olamadim arkadasi tebrik ediyorumKizlar bu hafta 5. olduk ,pesto26 canim sende yarismanin 1.si oldun , tebrik ediyorum :)))
Kaptanimiz yazmis canim alinti yapip doldurur musunCanimm ozelden yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?