Hakan Peker'in gözü yaşlıWuhuuuuwwwww
Bir efsaaneydi efsaneydi senlee takım arkadaşı olmaakMenülerini yorumlayıp kaç kaşık yedin diye sormaaak. Mekiklerce acı çekiip hep su peşinde koşmaaak bir efsaneee senle takım arkadaşı olmaaak (Hakan Peker ağlıyor )
Süper olmuşşş 70 e günler kala
Ooooooooo güm güm güm oooooooo vurdu gol oldu
Canım yaaNegatif canım sonucum çok umutluydum olmadi
Herşeyin hayırlısı canımNegatif canım sonucum çok umutluydum olmadi
Ahahahah yaaa ben de seni sevdim canım :)Maşallah çekerken kıskançlıktan da çatlıyor musun ben şu ara mesela biraz kıskanıyorum. Biraz mı
Sosyal medyada da mı görmedin canım zayıfladıklarını liseyken kilolu arkadaşım bir fotoğraflar koyuyor hatun manken olmuş aaaa dedim
Sen benim kafadansın salmıyorum takıma giriyorsun hem zayıflayalım hem eğlenelim
He bu arada sen de takıma devam edersen pro üye sayıları artmaya başladı biz napacağuk
Çok teşekkürler kuzumçok hoşuma gitti
Güzel bir gün olmuş canım menü su spor beğendim canım
Sınavların güzel geçmesine sevindim canım iyi dinlenmiştir inşyeni dönemin hayırlı olsun canım
Canım kötü düşünme mesafeni koru eve gidince duş al hiçbir şey olmaz inş bu virüsle yaşamayı öğreneceğiz bir şekildesağlık ihmale gelmez canım
Çok teşekkür ederim canımın içiFeyzacim, gel o zaman çok gecikmeden tatlım benimsınavlarının iyi geçmesine acaip mutlu oldum
İlk öğün olarak ben de köftecideydim bugünAfiyet olsun, gayet iyi bir seçim
Nerelisiniz merak ettim çok
Sorry, sabah hastanedeydim. Öğlene kadar vaktimi aldı. Sonra da akşama kadar gezdik akşamüstü takımı merak edip şöyle bir okudum gerçi ama yazamadım.
Ultrasona yönlendirdi niloyacim.. kan tahlili de istemiştim gitmişken. Enabizdan baktım da kolesterol yüksek çıkmış. Yumurta mı acaba suçlusu
Birkaç seferdir tartılıp korkup iniyordum bugün kabullendimo kadar şişko olmamaışsın dır canım ben daha şişkoyum. kızım full devam ediyor onun sistemi biraz farklı.muhtemelen tatil olmayacak. cuma günü kısmetse onu görüp Ankaraya öyle devam edeceğim.
oh bitirdin şükürler olsun.tartını bul dön aramıza
Anlayabiliyorum canım Feyzacim, yoğunluk bir başladı mı üst üste geliyor zaten. Çalışmalarına odaklan kuzum sen biz hep buradayız ama çok özletmeBirkaç seferdir tartılıp korkup iniyordum bugün kabullendim
62 olmuşum...
Ama çok yoğun zamanlar geçiriyorum canım
Düzenli gelemiyorum o yüzden :/
55,1 yazmışsın ya
Üzüldüm ama üzülmek hiçbirşeyi değiştirmiyor tabi biraz dinlenip tekrar başlayacağız tedaviyeCanım yaaeminim çok üzülmüşsündür ama inan herşeyde vardır bir hayır. hayırlı bir zamanda hayırlı evlat nasip eder rabbim inş Bazen biz olumsuzlukların ardındaki hayrı göremeyebiliyoruz sadece zamana ihtiyacınız var demek ki.
AA evet canım haklısın55,1 yazmışsın ya
Bir baktım o ha bir haftada 10 kilo mu gitmiş nası yaa derken
Klavye yanılması olduğunu fark ettim
10 olsa güzel olurmuş ama
Bu süreç çok zorlu ama sonucu da bir o kadar güzel canim. İnşallah Allah kısmet etsin bir dahaki denemenizdeÜzüldüm ama üzülmek hiçbirşeyi değiştirmiyor tabi biraz dinlenip tekrar başlayacağız tedaviye
Bence balayını en az hasarla atlatmışsınBalayimin son günleri biraz ucu kaçtı bu dönemde foto atamadım yoldayim ankaraya gidiyorum yarin da evimize donecegiz Insallah ve tam gaz burda olacagim.
Gecen hafta 70.7
Bu hafta 71.3
Yuzde +0.42
Yuzde dogru mu hesapladim bilemedim :/
Balayimin son günleri biraz ucu kaçtı bu dönemde foto atamadım yoldayim ankaraya gidiyorum yarin da evimize donecegiz Insallah ve tam gaz burda olacagim.
Gecen hafta 70.7
Bu hafta 71.3
Yuzde +0.42
Ya oda varda elimin ayagimin sisligi hala devam ediyorgeçen hafta verdiğin kilo normal değildi yavrum zaten, böyle bir durum kim olsa beklenirdi. üzme kız kendini, her hafta mı 1. olunacak alla alla :) bu hafta versen sağlıksız olurdu artık zaten
Aynen bastir bastir bir sure sonra bir patlak oluyorBüyümek te güzel tabiki ama kafamın deliliğini yaş geçtikçe bastırmak zorundaymışım gibi hissediyorum
Tesekkurler canim bu hafta beni kurtardin
Aynen nerdeyse topik kapanacakKaptan yardimcisi olarak bana cevap verme hakki dogdugunu dusunuyorum. Sebebi ise takimin icinde tatsizlik olmamasi.
Lutfen artik uzatmayalim bu konuyu. Birbirinizi engelleme secenegi var. Yazdiklarinizi gormessiniz. Bunu aktiflestirmek iyi olur.
Konu artik kapansin, yoksa takim kapanacak. Boyle seyler daha önce oldu. Kimsenin hakkina girilmesin..
Birbirimize destek olmak icin bu takimdayiz
Kisi sayisi azaliyor canim her an olabilirHakan Peker'in gözü yaşlı
Yaaaa canımmm çok teşekkür ederim
Şu an var ya öyle bir motive oldum ki yaaa çok güzel olmuş
Ya ben seni çok sevdimbir daha eş yaparlar mı bizi acaba
-Kelime dağarcığım tükendi sürekli yaaaa diyorum bu ne sjshshsj-
Böyle takım arkadaşına bütün şarkılar feda
Vay vay vayBalayimin son günleri biraz ucu kaçtı bu dönemde foto atamadım yoldayim ankaraya gidiyorum yarin da evimize donecegiz Insallah ve tam gaz burda olacagim.
Gecen hafta 70.7
Bu hafta 71.3
Yuzde +0.42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?