- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
Şnşallah kuzum :) neler yaptınız nasıl gidiyorAnlayabiliyorum canım Feyzacim, yoğunluk bir başladı mı üst üste geliyor zaten. Çalışmalarına odaklan kuzum sen biz hep buradayız ama çok özletme
Benim tez hocamda sürekli eziklerdi.yok yaauuu ne alınıcam sdhjfksa. haha çok konu dışı olacak ama, şimdi benim ağzına geleni çok söyleyen bir tez danışmanım hocam var: bu böyle mi yapılır, o iş öyle mi olur falan diye çok laf eder. geçen bir kitap gördüm, tam onunla aramdaki ilişkiyi açıklıyor. burası için de geçerli olsun artık
Eki Görüntüle 2667041
Ay bende 33 yaşındayım. Nisanda girdim. Ama ben hep 27 de takılıp kalmıştım. Bir anda 33 geçtim ve encok 33 yaşımın aklını sevdim sanki. 17 27 33 en sevdiğim akıllarınhep öyle düşünmüşümdür ben de, 30-35 arası bir kadının zirveleri gibi geliyor bana.
Canım vücut adapte olmaya çalışıyor. Böyle gelmen çok normal demekki sağlıklı zayifliyorsun
Kız gençliğimizin şarkısı nerden aklına geldiWuhuuuuwwwww
Bir efsaaneydi efsaneydi senlee takım arkadaşı olmaakMenülerini yorumlayıp kaç kaşık yedin diye sormaaak. Mekiklerce acı çekiip hep su peşinde koşmaaak bir efsaneee senle takım arkadaşı olmaaak (Hakan Peker ağlıyor )
Süper olmuşşş 70 e günler kala
Işte bunlar 39 gr peynirin 1 gramını bile es gecmemekti
Hosgeldin canim hemen ilk sayfayı okuyup katilim formunu doldur sabah ac karnina tercihen wc sonrasi kilonu bildirBende kilo vermek istiyorummmnnn
Hemen sende yap canim hesap detaylarina girip kilonu yazYa bu kilo vki gösteren şey süper olmuş kızlar
notunu aldım canımkızlaree hepimize hem tebriklerimi hem teşekkürlerimi iletiyorum:) akşam daha bire bir cevap vericemŞimdi sadece listeyle ilgili yorum yapıp kaçıyorum:
Yawrukush kaptancım benim aslında listeye gönlüm var, değil 66 62 bile yaparım. Ağustos sonu TR ye gidicem artı gelebilirim diye tırstım. Bi de sen en fazla 62 hedef koyabilirsin demiştin sankim ama 66 ise TR öncesi yakalama ihtimalim var. Ay kafamda deli sorular girmek istiyorum listeye
hedef ne yazalım canımkızlaree hepimize hem tebriklerimi hem teşekkürlerimi iletiyorum:) akşam daha bire bir cevap vericemŞimdi sadece listeyle ilgili yorum yapıp kaçıyorum:
Yawrukush kaptancım benim aslında listeye gönlüm var, değil 66 62 bile yaparım. Ağustos sonu TR ye gidicem artı gelebilirim diye tırstım. Bi de sen en fazla 62 hedef koyabilirsin demiştin sankim ama 66 ise TR öncesi yakalama ihtimalim var. Ay kafamda deli sorular girmek istiyorum listeye
TR de 10 gün kalcam canım 1-2 hafta artı gelme ihtimalin sıkıntı olacaksa ki olur 66 yazalım. TRden döndükten sonra da ikinci round için yeniden katılırım?hedef ne yazalım canım
kızlaree hepimize hem tebriklerimi hem teşekkürlerimi iletiyorum:) akşam daha bire bir cevap vericemŞimdi sadece listeyle ilgili yorum yapıp kaçıyorum:
tartı sorunu olmaz demiTR de 10 gün kalcam canım 1-2 hafta artı gelme ihtimalin sıkıntı olacaksa ki olur 66 yazalım. TRden döndükten sonra da ikinci round için yeniden katılırım?bir iki hafta sorun değil derseniz 62 yazabiliriz.
Yok türkiyeye gittiğimde artı gelirim, 7 aydır anamı görmedimtartı sorunu olmaz demi
gram da versen yeterli
Bu da annemi görünce otomatik kilo alıyorum gibi olmuş ama öyle de sayılabilirYok türkiyeye gittiğimde artı gelirim, 7 aydır anamı görmedim66 diyelim en iyisi
Tamam canim not aldim ne zaman geleceksinYok türkiyeye gittiğimde artı gelirim, 7 aydır anamı görmedim66 diyelim en iyisi
7eylüldeTamam canim not aldim ne zaman geleceksin
Çok güzel vermişsin canm tebrik ederim200 gr almışız. Kusura bakmayın. Sabah yoğun bir güne uyandım. Tartılcam diye yemedim. Eki Görüntüle 2667082
Geçen cuma: 59.8
Bu cuma: 59.2
Fark: 600 Gr
Yüzde: 1
Böyle devam etmek istiyorum. Hazır hissetmiyorum kendimi.@MotivatedAlready , @L O L kizlar haftaya cuma deneme sureniz doluyor, haftaya listeye girebilirsiniz dilerseniz..
Hyperborea17 canim senin takima ilk gelis kilon ile , hedef kilon arasinda cok az fark var, yani verilecek kilon cok degil diye, listeye girme durumunu konusmamistik hic..Listeye dahil olmak istiyor musun, yoksa simdiye kadar oldugu gibi devam etmek iyi mi senin icin.
pesto26 canim hedef kilon 68 idi, bu hedefle listeye dahil olamiyorsun kurallar geregi, gecen haftaya yazmistim.Fakat hedefin 66 olursa, listeye dahil olabilirsin canimcim..
ciseak77 canim yine sorayim listeye girmek istiyor musun, yoksa boyle mi devam etmek istersin.
*** 4. Takım 684. Etap ***
Tanssss (72.5///%)
barga (75.9///%)
bnnu (61.9///%)
BlueSkyyy (86.4///%)
aydingelini (69.1///%)
MorVampirella(70.7///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 684. Etap***
JaneRizzoli (70.8///%)
Melegimkorusun (66.7///%) 682. etapta izne ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
1delimavi (82.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (66.8///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (65.2///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
fyzanur (56.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64.1///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (91.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
MotivatedAlready (72.4///%) Yeni uye , baslangic tarihi:11.07.2020, baslangic kilosu:74, hedef:66
pesto26 (73.6///%) 622.etapta , 69 kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:17.07.2020 , baslangic kilosu:73.6, hedef:68
Teşekkür ederim. Benim de aldım verdim şeklinde gidiyor. 55 e düşemiyorum bir türlüÇok güzel vermişsin canm tebrik ederimBenm iki haftadır eksi olmuyor maalesef. Bakalım belki bu hafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?