Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim tez hocamda sürekli eziklerdi.
Benim yüzümde aptal bir gülümseme halbuki kendisi ıçimden saydirdiklarimdan bir haber
Beni fahri yardımcısı vs sanmaya başlamıştı artik. Beni görünce hemen cantasini uzatiyordu . Bir süre sonra ailesini vs anlatmaya başlamıştı. Tabi bende hala o aptal gülümseme ve iç söylenemem. Ay neyseki bitti. Çok arar o beni

hep öyle düşünmüşümdür ben de, 30-35 arası bir kadının zirveleri gibi geliyor bana.
Ay bende 33 yaşındayım. Nisanda girdim. Ama ben hep 27 de takılıp kalmıştım. Bir anda 33 geçtim ve encok 33 yaşımın aklını sevdim sanki. 17 27 33 en sevdiğim akılların
Kizlar uzgunum bu hafta hepinizin yuzdesini yerle bir ettim
gecen cuma 72.5
bu cuma 74.1
fark 1.6
yuzde 2.2
Arrietty_ Yawrukush
sabahtan beri elim ayagim sis dun surekli ayakta olmam aksam da yuruyus sisirdi beni odem doluyum
Canım vücut adapte olmaya çalışıyor. Böyle gelmen çok normal demekki sağlıklı zayifliyorsun

Kız gençliğimizin şarkısı nerden aklına geldi

Geçen cuma: 73.6
Bugün: 71
Fark: 2.6
Yüzde : 3.5

yihhuvvvvv @MotivatedAlready
Işte bunlar 39 gr peynirin 1 gramını bile es gecmemekti çok tebrikler

kızlaree hepimize hem tebriklerimi hem teşekkürlerimi iletiyorum:) akşam daha bire bir cevap vericem Şimdi sadece listeyle ilgili yorum yapıp kaçıyorum:
Yawrukush kaptancım benim aslında listeye gönlüm var, değil 66 62 bile yaparım. Ağustos sonu TR ye gidicem artı gelebilirim diye tırstım. Bi de sen en fazla 62 hedef koyabilirsin demiştin sankim ama 66 ise TR öncesi yakalama ihtimalim var. Ay kafamda deli sorular girmek istiyorum listeye

notunu aldım canım

hedef ne yazalım canım

Yawrukush a süpriz yapacagız yükü hafıflesın dıye

Böyle devam etmek istiyorum. Hazır hissetmiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…