- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Ahhahaha aldığın yere koyuverirsinBen de en fazla 5 dk bakabilirim zaten :)
Çocuklarla aram hiç iyi değil
İki oynayıp bırakırım yerine
Aaa ilahi siz de mi burdaydınız:)))) diyip pat diye yedimEn mantıklı hareketi yapmışsın bacım
Bıraktırırken allah kolaylık versinAhhahaha aldığın yere koyuverirsinama benim ki zaten 45 saniye oynarsa oynar. Anında emiklemeye gelir
AMİİİİNN İnşallahBıraktırırken allah kolaylık versin
Semptomsuz, sendromsuz bırakmalar nasip olsun inşallah
Geç geç geç, sağ serbestAaa ilahi siz de mi burdaydınız:)))) diyip pat diye yedim
Ziyan mı olsun nimet?Aaa ilahi siz de mi burdaydınız:)))) diyip pat diye yedim
Sen böyle diyince aklıma "little little into the middle" geldi8.günden selamlarrr
08.30
15 badem
13.10
2.5 mercimek köftik
3 zeytin
1 dilim cheddar
2 kaşıkcık ton balığı salatası gibi bişey (içinde bir kaç makarna tanesi de vardı)
1 çatal beyaz peynir
20.30
3 minik çiğköfte
2 pastırma
Avuç içi kadar ekmeğin arasında et sote
Bir diyet kola
yiyecekler diyete süper uygun değil ama porsiyonlar ufaktı dostlar.
Su: 2 lt
Spor: kitap sayfası çevirmece
MotivatedAlready
Haklısın canımcım, kolayı alıp geri koyup sonra geri aldımSen böyle diyince aklıma "little little into the middle" geldi
Afiyet olsun efenim.Dert edecek bir şey yok dengeli olmuş bence sadece o diyet kola sağlıksız olmuş amaaan o da olsun be erimişsin zaten hakkındır
İşte sırf yazık günah diye, hiç hazzetmeme rağmen.. götürmüş bulundum.Ziyan mı olsun nimet?
Sporun sporum olsun muu? Olsun. Çevirmeyen sıpa olsun mu olsuun
Ay küçükken böyle tekerleme söylerdik sanki
Ay ben şok göz göre göre gıybetim ediliyorDimi yaa okuyunca aklımdan direkt bu geçti
Evet o zaman parti hard, 300-500 olaya girmek lazımDur daha ne abartmasıhaftaya da böyle olsun asıl sen o zaman gör sjshsh
Parti parti
Teşekkür ederimmenü aslında tam olarak direnişe dewamke
Abovvv mobbing mi uyguluyorlar sanaAy ben şok göz göre göre gıybetim ediliyor
MotivatedAlready kankim gel, birinciliğimden dolayı tepkileri üzerime çekiyorum
sporunu yicem
Bir tane adam vardı baya ünlü pidenin üzerine isim falan yazıyordu hani de ismini unuttum şimdi sjshsh olmadı onu çağırırız direktEvet o zaman parti hard, 300-500 olaya girmek lazımateşli meyve tabağıyla girişi yaparız
Amin canım inşallah bizimde nasibimiz vardır bi yerden 2 aşılama 3 tüp bebek çok yıprandım bir süre tedaviye ara verip bu kez çocuk için değil kendim için kilo vereceğimCanım üzülme Rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah hiç ama hiç ümidinizi kaybetmeyin , moralini yüksek tut olacak , olur
Arkadaşlar içinde 5 tane falan makarna tanesi vardı, şimdi görsellerimle gelicemAbovvv mobbing mi uyguluyorlar sana
O son makarnayı yemeyecektin evlat
Sesli güldüm, CZN Burak galibaBir tane adam vardı baya ünlü pidenin üzerine isim falan yazıyordu hani de ismini unuttum şimdi sjshsh olmadı onu çağırırız direkt
Allah'ım yaArkadaşlar içinde 5 tane falan makarna tanesi vardı, şimdi görsellerimle gelicem
Evet evet aynen oSesli güldüm, CZN Burak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?