Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen böyle diyince aklıma "little little into the middle" geldi
Afiyet olsun efenim. Dert edecek bir şey yok dengeli olmuş bence sadece o diyet kola sağlıksız olmuş amaaan o da olsun be erimişsin zaten hakkındır

Sen böyle diyince aklıma "little little into the middle" geldi
Afiyet olsun efenim. Dert edecek bir şey yok dengeli olmuş bence sadece o diyet kola sağlıksız olmuş amaaan o da olsun be erimişsin zaten hakkındır
Haklısın canımcım, kolayı alıp geri koyup sonra geri aldım eşimle beraber içtik onu yazmayı unutmuşum. Bi de ekmeğe bi incecik dilim de çedar koymuştum yazmamışım. Öyle tam lidil lidil intudı midıl oldu yani kesinlikle şu an biraz açık ama olsundu

Sporun sporum olsun muu? Olsun. Çevirmeyen sıpa olsun mu olsuun

Ay küçükken böyle tekerleme söylerdik sanki
beğendim tekerlemeni. Sporum çok terletmiyo ama gene de gideri var, gel beraber olsun:

Eklentiler

• 20D09A55-616A-4BFF-A66F-07843C1BAE8C.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 25
Canım üzülme Rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah hiç ama hiç ümidinizi kaybetmeyin , moralini yüksek tut olacak , olur
Amin canım inşallah bizimde nasibimiz vardır bi yerden 2 aşılama 3 tüp bebek çok yıprandım bir süre tedaviye ara verip bu kez çocuk için değil kendim için kilo vereceğim CEYDOS ve Yawrukush kızacak ama hem ilaçlardan hemde 2 3 gündür sıkıntıdan kola cips yiyorum ilk itirafım gelsin yani ama bugün yeni fark ettim çok kötü beslendiğimi pazartesi iznimin bitmesini ve tekrar dönüş yapmak istiyorum Yawrukush ve gerçekten hepiniz ıyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…