Bu konuda uzman sensin
Ehehekel - merhem - terzi - sokuk kombini djsjsj
Kız daha bu yaşta pörsütme onlarıAy kilo gitsinde nereden süzülürse süzülsün
Ay benim kalçam basenlerim pörsümüş balon gibisııkıı bi spor yapmam lazım hedfe ulaşınca sıkılaşmak için...
Hııı. Kalkmak... hemde şuan? Mümkünatsız bacımm. Telefonu bırakabilsem anında sızıcam ama şeytan bıraktırmıyo. Yaralıyam ben bugün beni ellemenKız daha bu yaşta pörsütme onları
Kalk spor yap
Oğluş da uyumuşken
Bugün ellemeyem de iyileş sonra düzgünce spora başla.Hııı. Kalkmak... hemde şuan? Mümkünatsız bacımm. Telefonu bırakabilsem anında sızıcam ama şeytan bıraktırmıyo. Yaralıyam ben bugün beni ellemen
Dur daha ne abartmasıKankitoşşlar hissedeeeeğrrrrteşekkür ederim bibiyim, darısı ileriki haftalara. Sana bu gururu yaşatmak beni de ağlatacak şimdi.. ne kadar da güzel abarttık oleyyy menün de cumayım ama disiplinden şaşacak değilim diyor adetağğ
O zaman yaaaaaAyyyy kuşum sen doğuştan motivesinn, motiveytıd olredisin seeen, gidecek o kilolaaaar
Onlar mutlu olma yaaaaaaları, en sevdiğim
Hislerimiz karşılıklı beybilipit, ben de seni çok sevdimelbet bir gün yeniden takım kankisi olacağız, bu böyle yarım kalmaaaayacaaaağkkkk 6 larda görüşelim
Valla alıyorum ama assslaa yapamıyorum. Kz benim oğlan zıplatmıyo bile beni bilmiyomusun? Bacaklarıma yapışıyo. Bugün sırt ağrımdan 5 dk sırtımı yaslayıp oturayım dedim kendini yerlerde sürükledi. Eşim diyo kadın oturamıycakmı bu ne böyle diye
Yaa ben onu yerim amaValla alıyorum ama assslaa yapamıyorum. Kz benim oğlan zıplatmıyo bile beni bilmiyomusun? Bacaklarıma yapışıyo. Bugün sırt ağrımdan 5 dk sırtımı yaslayıp oturayım dedim kendini yerlerde sürükledi. Eşim diyo kadın oturamıycakmı bu ne böyle diyedüşün halimi...
Makarnalar koşarak salatana son anda zıplamışlar gibi8.günden selamlarrr
08.30
15 badem
13.10
2.5 mercimek köftik
3 zeytin
1 dilim cheddar
2 kaşıkcık ton balığı salatası gibi bişey (içinde bir kaç makarna tanesi de vardı)
1 çatal beyaz peynir
20.30
3 minik çiğköfte
2 pastırma
Avuç içi kadar ekmeğin arasında et sote
Bir diyet kola
yiyecekler diyete süper uygun değil ama porsiyonlar ufaktı dostlar.
Su: 2 lt
Spor: kitap sayfası çevirmece
MotivatedAlready
Ay gel ısır. 5 dk uzaklaşsa benden yeterYaa ben onu yerim ama
Aşırı tatlı :)
Isırsam mı bi
Makarnalar koşarak salatana son anda zıplamışlar gibi
8.günden selamlarrr
08.30
15 badem
13.10
2.5 mercimek köftik
3 zeytin
1 dilim cheddar
2 kaşıkcık ton balığı salatası gibi bişey (içinde bir kaç makarna tanesi de vardı)
1 çatal beyaz peynir
20.30
3 minik çiğköfte
2 pastırma
Bir diyet kola
MotivatedAlready
Sporun sporum olsun muu? Olsun. Çevirmeyen sıpa olsun mu olsuun8.günden selamlarrr
08.30
15 badem
13.10
2.5 mercimek köftik
3 zeytin
1 dilim cheddar
1 çatal beyaz peynir
20.30
3 minik çiğköfte
2 pastırma
Bir diyet kola
MotivatedAlready
Ben de en fazla 5 dk bakabilirim zaten :)Ay gel ısır. 5 dk uzaklaşsa benden yeterçok tatlı çok şükür ama cidden yordu beni. Emzirme bitirme dönemine çok çok yaklaştık çok tırsıyorum. Bu 1-2 hafta kayıp olabilirim merak etmeyin
evet ben başka yöne bakarken girmişlerMakarnalar koşarak salatana son anda zıplamışlar gibi
Dimi yaa okuyunca aklımdan direkt bu geçtihe ya öyle bi yazıyo ki sanki makarnalar kendiliğinden girmiş, bizimki de 'aa bunların ne işi var burda, e madem salatamdalar artık yiyeyim bari' demiş gibi.
yaz oraya 13.5 gram makarna...
En mantıklı hareketi yapmışsın bacımevet ben başka yöne bakarken girmişlerev yapımı değil hazır bişeydi, o yüzden ben de şaşırmış gibi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?