Sen de bi bully grubuna katıldın gibi oldu ama neyseAllah'ım yakıyamam ya bir de teker teker uğraşmış ne hâle getirdiniz kızı
Tamam canımstay cool unutma
Ahsjjsj aşırı cool emojilerimizlen kazandık biz gardaşşşSen de bi bully grubuna katıldın gibi oldu ama neyse1.olduğumu bilsem 5 tabak da yerdim ama mukadderat....
68 i görürsek bi makarna partisi yaparız kıps kıpss :)
Yaparız dimi68 i görürsek bi makarna partisi yaparız kıps kıpss :)
Allah esirgesin valla, düşünerek kilo alınsaydı ağır yaşamlar pestonun hikayesi olurdumYaparız dimisözüm olsun yanına da şöyle güzel bir sos off..
Allah korusun düşünerek kilo alicam şimdi
İyi geceler kankim galiba rüyamda makarna görücem artık
Arkadaşlar içinde 5 tane falan makarna tanesi vardı, şimdi görsellerimle gelicem
26 yaşındayım canım 73 le takıma başladım 1 haziranda şimdi 68,5 üm. 1 tane oğlum var 2 yaşına girecek bikaç ay sonra allah bağışladı canım maşallah vermiştim baya
Alinti alinca yuklendi sayfalar ss alayim okurum canim tesekkurleruzun mesaj için kusura bakmayın,
kankiler ben şu kitabı okumaya başladım. şöyle ki, terapist değilseniz ya da olmaya niyetiniz yok ise tamamını okumak gereksiz ancak ilk 50 sayfası yeme bozukluklarını anlattığı için herkesin okumasının faydalı olabileceğini düşündüm farkındalık kazandırması açısından. benim dikkatimi çeken yerleri paylaşıyorum. kendinizi aşırı kısıtlama, yediklerinizden suçluluk duyma, kalori açığını sürdürülemez şekilde yüksek tutmanın zararlarının farkına varmamız açısından faydalı olacaktır bence:
paylaşım telif haklarından ötürü sorunlu ise kaldırayım.
Eki Görüntüle 2667339
Eki Görüntüle 2667337 Eki Görüntüle 2667336
Eki Görüntüle 2667335
Eki Görüntüle 2667334
Eki Görüntüle 2667333 Eki Görüntüle 2667332 Eki Görüntüle 2667331
Sanki arkadaslar in araasinda en zayif olan sensin gibime geldiGeçen bir arkadaşıma ortak bir tanıdığımız hakkında yorum yaparken (kısacası dedikodu) ‘belirli bi kilonun üzerindekileri arkadaş gruplarına almıyolar bence’ diye espri yaptım. Üzerinde düşününce bilinçaltımızın bu konuda mini yönlendirmeler yaptığına inanmaya başladım
Biye kendi kucagina almiyor birazdaValla alıyorum ama assslaa yapamıyorum. Kz benim oğlan zıplatmıyo bile beni bilmiyomusun? Bacaklarıma yapışıyo. Bugün sırt ağrımdan 5 dk sırtımı yaslayıp oturayım dedim kendini yerlerde sürükledi. Eşim diyo kadın oturamıycakmı bu ne böyle diyedüşün halimi...
Kendini toparla canim bi dahaki sefer daha cok dua ederizAmin canım inşallah bizimde nasibimiz vardır bi yerden 2 aşılama 3 tüp bebek çok yıprandım bir süre tedaviye ara verip bu kez çocuk için değil kendim için kilo vereceğim @Ceydos veYawrukush kızacak ama hem ilaçlardan hemde 2 3 gündür sıkıntıdan kola cips yiyorum ilk itirafım gelsin yani ama bugün yeni fark ettim çok kötü beslendiğimi pazartesi iznimin bitmesini ve tekrar dönüş yapmak istiyorum Yawrukush ve gerçekten hepiniz ıyiki varsınız
Valla alıyorum ama assslaa yapamıyorum. Kz benim oğlan zıplatmıyo bile beni bilmiyomusun? Bacaklarıma yapışıyo. Bugün sırt ağrımdan 5 dk sırtımı yaslayıp oturayım dedim kendini yerlerde sürükledi. Eşim diyo kadın oturamıycakmı bu ne böyle diyedüşün halimi...
Vay anasini sayin seyirciler coook mutlu oldum, uzun zamandir ilkkez 1. oluyorum :))))Spor yarisma sonucu
1.Yawrukush 6250 puan
2.Arrietty_ 6133 puan
3.@Tanssss 4950 puan
Bu hafta kaptan Lara kaptirdiniz Ilk ucu
Spor puani hesaplayip yarisa katilan citirlar, sizleride tebrik ederim. Puanlariniz soyle) sadece hesap yapanlar)
MotivatedAlready 3990 puan
BLU3 3600 puan
M MaviFeslegen 3200 puan
B barga 1800 puan
aydingelini 1455 puan
ciseak77 887 puan
bnnu 820 puan
Melek Ada 600 puan
pesto26 495 puan
JaneRizzoli 360 puan
Bu hafta Yaris icin oneriniz var mi kizlar?
Oooo kaptanım sizi de tebrik ederimmmVay anasini sayin seyirciler coook mutlu oldum, uzun zamandir ilkkez 1. oluyorum :))))
Tebrikler kaptanlarim
Canimcim tesekkur ederim..Oooo kaptanım sizi de tebrik ederimmm
Devamı gelir güzel başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?