- 22 Mart 2019
- 10.435
- 21.708
- 398
- 28
Merhaba kaptanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaptanım
ay şimdi laptopun başına geldim, bu sefer de kitap 1 metre uzakta. dur kalkıp alıcam atıcam senin içün :)
Yaa seni yerinden kaldırdım
Yaa seni yerinden kaldırdımzahmet verdim, inceliğin için teşekkür ederim
![]()
Olsun yaa yine de zahmet vermiş oldum. Tişikkirler sipermen.ay saka yapiyorum, estagfurullah olur mu oyle sey djsjs
Olsun yaa yine de zahmet vermiş oldum. Tişikkirler sipermen.
Kızlar benimde çenemde aşırı kıl var. Toy zamanlarımda aptal gibi 1-2 tüyü iple almıştım sonra zamanla iyice artarak fazlalaştılar. Sürekli 2 günde bir iple almak zorunda kalıyorumz siyah siyah kalın çıkıyolar. Lazere gitmem lazım onun için ablam böyle kurtuldu.
Bende üniversiteye giderken lazere gittim. %70 azaldı tüm vücudumdakiler ama bitmediler bende seansları bitirememiştim çünkü
Pandemi sonrası programın baya yoğun olacak seninpandemiden sonra da gel el ele senle lazere gidelim :')
Ayy olur yaa hemde miss gibi olur. Özellikçe çenem için yapandemiden sonra da gel el ele senle lazere gidelim :')
Ayy olur yaa hemde miss gibi olur. Özellikçe çenem için yadiğerlerini öyle böyle ağda ile hallediyorum daa çenem çok kötü..
Pandemi sonrası programın baya yoğun olacak senin
Günaydın bu arada.
Yarın doktora gidiyorum bakalım miyomum hangi boyutlara ulaşmış.
Su regl agrilarina bir care bilen var mi kizlar
Ölüyorum bel ve kasik agrisindan. Agri kesici kalmamis. Normal de cok kotu olmadan almam. Suan berbat agriyor.
Saat 11 de brunch a gidecegim birde kiz kardesim ve gelinimiz ile. Nasil gidecegim![]()
En son 8 cmdihadi hakkında hayırlısı yahu, inşallah mikroskopla dahi görülemeyecek bir seviyededir.
Ben bir kisminin kabugunu soydum sade kabuksuz yaptim robotta hafif cekip geri kalaninida kabuklu yaptim bir kismina biber 2 tanesini de sarimsak soslu yaptimCanım bizimki basit usül. Domatesleri kaynayan suyun içine atıp 1-2 dk kabuklarını atmasını bekledik. Sonra alıp soğuk suyun altına tuttuk kolay soyabilelim diye. Daha sonra domatesleri 4 e bölüp büyük tencerede kaynattık blendırdan geçirdik. En son tuz atıp kavanozladık.
Bazıları domates kaynarken blendırdan sonra biber doğrayıp menemenlik yapıyo.
bazıları da patlican ve kırmızı biberi ayrıyetten kızartıp yine blendırlanmış domatesin içine katıp kavanozluyor. Böylesi müthiş güzel oluyo(patlicanı fırınlayabilirsin) ama ben yapmadım böylesini hiç. Belki haftaya böyle yaparm![]()
Biz hepsini soyuyoruz canım. Benim eşimde cins biraz sevmez öyle kabuk falan. Haftaya 5 kilo falan daha yapıcam onun içine biber patlican falan koyabilirimBen bir kisminin kabugunu soydum sade kabuksuz yaptim robotta hafif cekip geri kalaninida kabuklu yaptim bir kismina biber 2 tanesini de sarimsak soslu yaptim
Ben ilk defa yaptim canim ama kabuklu olani blendirdan gecirdim rengi daha koyu olduBiz hepsini soyuyoruz canım. Benim eşimde cins biraz sevmez öyle kabuk falan. Haftaya 5 kilo falan daha yapıcam onun içine biber patlican falan koyabilirim
Eline sağlık canım. Rabbim yemeyi nasip etsin inşallahBen ilk defa yaptim canim ama kabuklu olani blendirdan gecirdim rengi daha koyu oldu
Aa sizin tarhananız beyaz. Bizimkisi kıpkırmızı oluyo6 beze ben serdim tarhanayi
Kirmizi mi ilk defa duyuyorum biber mi atiyorsunuzEline sağlık canım. Rabbim yemeyi nasip etsin inşallah
Aa sizin tarhananız beyaz. Bizimkisi kıpkırmızı oluyo
Domates, kapyabiber falan konuluyo canımKirmizi mi ilk defa duyuyorum biber mi atiyorsunuz