evde 20 mekık uc bes hareket yapıyorum. yada 15 dk zumba. 20 dk dans falan ama yeterlımı sıkılasmak ıcın bılemıyorumEvde sporu denedin mi canım. Riskli spor salonları sanki
evet 2 oğun bnde yemeye calısıyorum. sabahları canım hıc yemek ıstemıyoru o yuzden kahvaltı yapmıyorum yada gec yapıyorumTatlım bu haftasonu ben de giremedim ama normalde aktif sayılırım. Ben de çok özgür takılıyorum, hatta bugün fazla özgür takıldım sankigenelde 2 öğün veya kahvaltı 10-15 badem sonra 2 öğün tarzı yiyyorum. Gitme gel buralara bak birinci olcaz
bu aksamkı sporum bu olsun o zmanBu videoyu izle ve bu kadinin egzersizlerini yapmani oneririm
Oyy ben nere gıdemSelam güzeller,
Dün verdiklerimi bugün aldım galiba
13:15
1 tabak tavuklu noodle
1 diyet kola
21.20
Bir kase düğün çorbası
2-3 lokma ızgara et
2-3 kaşık mantar kavurması
1 dilim çedar, 6 zeytin
1 yk haşlanmış konserve mısır
1 yk haşlanmış makarna
2 hurma+15 badem
yaz yaz bitmiyordu
8.500 adım, 1.5 lt su
esmeriiim
Allahımmm valla masallah yılmadan gıdıyor kılolar
Hos geldin. Hayirli olsun, mutluluklar diliyorum
Çok teşekkür ederim çok şükür bugünümüzeO kadar streslendiğine değmemiş bak kuzum. Mutluluklar dilerim canım
Bence ideal protein aksami olmusSelam kızlar. Nasılsınız? Bugün bi pazar koşturmasıdır nasıl geçti anlamadım.
sabah/öğlen: 2 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir, 3 zeytin. 2 bardak çay
ara: 14 fındık 1 ceviz
Akşam: 1 kase tavuklu çorba, 3 parça tavuk eti, 3 yk bulgur pilavı ve salata
su: 1,5 anca olmuştur. 2 olur yatana kadr ama 3 olmaz
spor da köye gidip geldik ev süpürdüm vs koştrmaca yani
bnnu bugünki menümden memnun olamadım pek inşallah yarın güzel görürüm tartıyı
Normalde su 3 lt oluyo canım ama dün evde değildim ondan böyle oldu. Yine de dikkat edermCanım bulgur pilavını fazla buldum onun dışında sen de benim gibi suyu az mı içiyorsun , beraber artırmaya çalışalım bu hafta olur mu
Ooof of off maşallah süpersinnnn
Ben balayımdan 6 kilo alarak dönmüştüm. Sen düşün halimiCuma 71.3
Ptesi 72.9
Balayi etkisini tam gördüm.. cumaya insallah sabit olurum eksiye geçmek çok zor
Hoşbuldum kaptanııım nasılsınız :)
YaaaaÇünkü ben sen sandığım başka birine yazmışımkarıştırmışım Feyzacim. Başka bir konuda birşey sormuştum mühim değil.
Cumaya kadar gider canm biraz daha dikkatli olman lazım.
Umarım gider ya detox yapıyorum dün zaten kafayı yiyecektim 1 günde 1 kilo nasıl alınır... Yani 1 gün şaka gibi galiba âdetim geliyor bu da âdet öncesi şişkinlikCumaya kadar gider canm biraz daha dikkatli olman lazım.
Cuma: 56.3
Pazartesi: 56.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?