Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahımmm valla masallah yılmadan gıdıyor kılolar
Gitsin gitsin
Normalde su 3 lt oluyo canım ama dün evde değildim ondan böyle oldu. Yine de dikkat ederm

Ooof of off maşallah süpersinnnn
Teşekkürler canım , cumaya kadar korumaya çalışacağım
Güncel kilo bildirimim

cuma:68,5
Pazartesi:68,3
Fark:-200

yaklaşık 2 aydır bu gruptayım, ilk defa haftaya 1 ile başlıyorum inşallah + olmaz cuma günü
Sen de süpersin bu hafta biz mi birinci olalım
Boyle Devam et canim. Cuma ya eksiyi korumaya bak ❤

Eveet cumaya kadar korumalıyım

Sayfada geçmiş okurken az alınan karbonhidrata bile fazla denmiş mesela 4 yk bulgur pilavı bunun neresi çok? Vucudun azda olsa ihtiyacı yokmu karbonhidrata
Yediğin herşeyde zaten karbonhidrat var , faydalı karbonhidrat tabiki alınacak ama menüde genel olarak karb alımı varsa bulgur göze fazla gelir . Ben de bulgur pilavı yerim diyette yeri var diye düşünüyordum ancak sıklıkla olmamk şartıyla

Ah keşke ben de böyle kararlı olsam. 58 59 en güzel hissettiğim kilolar

Ben inanıyorum bu kiloları göreceğine canım
Kendini iyi his etdigin kiloya ulasmanı tavsiye ederim bence basara bilirsinde ben inaniyorum
Insallah canim bende ulasirim vaz gecmicem.
Ama en azinda 2 kilo versem bu 2 haftada cok iyi olucak kizenimin dugunu var, ondan sonra yavas yavas gitsede olur ama yeterki gitsin bu kilolar.

Umarım gider ya detox yapıyorum dün zaten kafayı yiyecektim 1 günde 1 kilo nasıl alınır... Yani 1 gün şaka gibi galiba âdetim geliyor bu da âdet öncesi şişkinlik
Hiç canını sıkma gider o arada böyle anlamsız yükselişler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…