Oooo takım arkadaşımdan motive edici atılımlarKızlar haftaya spor salonuna yazılmak ıstıyorum ne onerırsınız. Sıkılasmak ıstıyorum ıncecık olmak
Ne tür cezalar veriliyor ben bilmiyorum ki kaptanımBegonya2 canim dunku menum icin kendime 200 jj cezasi verdim, senden de ceza bekliyorum..
Resmen ayran içtik ayrı düştük beybilipitoşumama olsun ben ve kilolarım hep burdayız, gene aynı gemideyiz
(Duruşu yapıyorum şu an)
Menü kalori olarak güzel ama karbonhidratı biraz fazla olmuş gibi sankiİyi akşamlar herkese
9.20: yarım muz, bir yk helva
11.30: iki tam buğday unundan krep, bir dilim peynir, zeytin, bir yk fındık krema
16.00: bir kase yoğurtlu müsli, muz
18.30: 3 kaşık kabak sote, yarım haşlanmış tavuk butu
Su: 2,5 litre
Spor ev işleriyle uğraştım
MotivatedAlready
Yok canim bizim ki bembeyaz
Canim gonderirim ne olacak kargo ucreti sana ait sadeceEline sağlık canım. Bende bu hafta yaparım belki tarifinle. Bizde kabuğunu soyup doğuruyoruz minik minik. Baya yorucu oluyor.
Kız şimdi bir tarafım şişecek. Tansu satıyor musunuz. Alabilirim.
Bir tek marasin tahranasi senin bildigin gibi canım. Başka yörelerin kırmızı ve unlu olur. Hazır çorba gibi onlar.
Maraş tahranasi hem çerez hemde ayran aşi çorbası gibi
Mesela bugunde pisirdik sabah yoguracagiz diger sabahta serecegiz eksirBen hiç bilmiyorum başka yörelerin tarhanalarını canım. Biz elimizle ufalıy
siz ekşitiyo musunuz canım tarhanayı? Biz 7
Bende merak ettim nasıl oluyo acaba oranın tarhanası.
domates yorucu valla canım ya. Kaynanam rendeliyo ama o daha da yorucu. Böyle kabukları hemen soyuluyo. 4 e bölüp kaynatıp blendırlayınca iş bitiyo. Kapaklaması kalıyo sadece
Evet canimAnnem doğranmış seviyor diye öyle yapıyorduk evde hep. Bu sene kendi evimde yapacam nasipse blendir en kolayı gerçekten.
Internetten maraş tahranasi diye bak canım. Çorbası yayla çorbasına benzer çorba oluyor. Tabi pirinç yerine dövme var içinde.
Bide cips gibi de yeniyor.
Maraş tahranasinin yogurdu zaten biraz ekşi olur. O yüzden 7 gün değilde 1 iki günde seriliyor. Ama yoğurmasi biraz zahmetli
Babam maraşlı benim ondan iyi bilirim
Hos geldinBen geldiiimmmYawrukush Birgaripanne Arrietty_ @Ceydos
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım.
Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum
Kızlar haftaya spor salonuna yazılmak ıstıyorum ne onerırsınız. Sıkılasmak ıstıyorum ıncecık olmak
Akşamki bulgur az olabilirdi canm ama yine de iyi olmuşSabah
Çeyrek ekmek hindi fümeli tost
Bir bardak çay
(Normal ekmekten yapmış annemler o yüzden az yedim)
Akşam
4 çk bulgur pilavı
4 adet köfte
Salata
Limonlu soda
Türk kahvesi
Sabah az yiyince akşamı abartmış olabilirim
Su: 2,4 L
Spor
13000 adım 650 puan
Melek Ada
Biliyorum biraz öyle olduAkşamki bulgur az olabilirdi canm ama yine de iyi olmuş
Ahahaha valla çok beğendim, güldürürken düşündürdü
Spor mu lazım dert mi lazım şöyle ex eşim bize ne lazım... Ayran içtik ayrı düştük kilo vermek istedi bu canım ikiliii aaaah
Güzel sallayamadım pek kusura bakma bu kadar çıkıyor benden
İşte bu gemiler hep bizim her hafta daha hafif ilerleyeceğiz
Bizimkinin iç harcını pişirip etmek 1 gün sürüyo diyo kaynanam. Ben hiç yaparken görmedim harcnı. Sonra ki gün sertçe yoğurulup bırakıyoruz. 1 hafta sonra minik parçalar şeklinde kurutup ufalıyıp eliyoruz( geçen sene kolaya kaçıp blendırdan geçirdik onu daAnnem doğranmış seviyor diye öyle yapıyorduk evde hep. Bu sene kendi evimde yapacam nasipse blendir en kolayı gerçekten.
Internetten maraş tahranasi diye bak canım. Çorbası yayla çorbasına benzer çorba oluyor. Tabi pirinç yerine dövme var içinde.
Bide cips gibi de yeniyor.
Maraş tahranasinin yogurdu zaten biraz ekşi olur. O yüzden 7 gün değilde 1 iki günde seriliyor. Ama yoğurmasi biraz zahmetli
Babam maraşlı benim ondan iyi bilirim
Teşekkür ederimAfiyet olsun. Çok beğendim menünü
O kadar katı olma ya birkaç egzersiz fazla yaparsın açığı kapatırsın. Hem arada vücudu şaşırtmak iyidirAhahaha valla çok beğendim, güldürürken düşündürdüyarın tüm gün söylicem muhtemelen bu şarkıyı ay inşallah ilerleriz ben bugün biraz yaramazlık yaptım gibi
Evet tamam yüksek ihtimalle ceza geliyorSelam güzeller,
Dün verdiklerimi bugün aldım galiba
13:15
1 tabak tavuklu noodle ☠
1 diyet kola
21.20
Bir kase düğün çorbası
2-3 lokma ızgara et
2-3 kaşık mantar kavurması
1 dilim çedar, 6 zeytin
1 yk haşlanmış konserve mısır
1 yk haşlanmış makarna
2 hurma+15 badem
yaz yaz bitmiyordu
8.500 adım, 1.5 lt su
esmeriiim
Hoşbulduk :)Hosgeldin canim :)
Paylaşmamıştım. Kaydetmeyi unuttuğum için ne yediğimi hatırlamıyorum. Bir defter tutmaya karar verdim :)Teşekkür ederim
Sen paylaşmış mıydın menünü? Göremedim, bugün dışardaydım.
Canım bulgur pilavını fazla buldum onun dışında sen de benim gibi suyu az mı içiyorsun , beraber artırmaya çalışalım bu hafta olur muSelam kızlar. Nasılsınız? Bugün bi pazar koşturmasıdır nasıl geçti anlamadım.
sabah/öğlen: 2 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir, 3 zeytin. 2 bardak çay
ara: 14 fındık 1 ceviz
Akşam: 1 kase tavuklu çorba, 3 parça tavuk eti, 3 yk bulgur pilavı ve salata
su: 1,5 anca olmuştur. 2 olur yatana kadr ama 3 olmaz
spor da köye gidip geldik ev süpürdüm vs koştrmaca yani
bnnu bugünki menümden memnun olamadım pek inşallah yarın güzel görürüm tartıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?