Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

PAZARTESI MENUM
SABAH
(Yumurtaya ilave domates, salatalik, zeytin ve peynir yedim)

OGLEN

ARA

AKSAM
Aksamida foto cektim sanmistim yok galeride, cekememisim demek ki..
1 kase tarhana corbasi, 1 servis kasigi zeytinyagli fasulye

SU: 2.5 yapacagim yatana kadar
SPOR: 12bin kusur adim ,13bin yapacagim yatana kadar (650 puan) Arrietty_ , Begonya2

Eklentiler

• IMG_20200727_101538199.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 21
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesi
ciseak77
Yawrukush 200JJ
aydingelini SPOR?ODUL
esmeriiim 15DK A
Arrietty_
@1delimavi
@Tanssss
MotivatedAlready
@BlueSkyyyy
Begonya2
B Beklenen2 15DK A
JaneRizzoli SPOR?
pesto26 15DK A SPOR?
B barga
Hyperborea17 200 IA ODUL
Melek Ada 30S
bnnu MUAF
Milana firuze

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Yaşasın ilk gün ilk cezam

Pazar da spor yapıldı kaptanım

Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar pek uğrayabilecek gibi değilim, cuma günü yarışmayacak olmamız da benim için çok iyi oldu. Çünkü bugün emzirmeyi sonlandırmaya başladık. Bu saate kadar aşırı zorlamadı. İğrendirerek bıraktırma taraftarı değildim hiç ama peçete salça sürüp yapıştırdık . Görünce pis olmuş falan dedim. Ağlayıp kendini heder etmedi çok şükür. Kucağımda sallanarak uyudu. Gece de böyle olursa kendini üzmezse çok mutlu olcam. Ay çok duygusalım şuan en son sabah emdi. Dayanamayıp gece uykusunda emzirip bol bol ağlayarak vedalaşabilirim ama bunu bi tek burda söylerim ablama kalırsa öyle yapma bırakmaz diyo

Yaptım ama yazmamışım kaptancım,
Cezama denk düşsün diye 15 dk leslie
50 şer de bacak hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…