20 gram peynir bu kadar şişiriyosa benim gibi 39g yesen ne olur bilemiyorumbilmem ki öyle mi yaptım acaba? yeni bi peynir aldım o tuzlu çıktı baya ama yediğim miktar 20 gram, o bu kadar şişirir mi bilemedim. ay görsen pofi pofiyim ya sdklşfjds
Ay ne güzel anlattın canımız su çekti bebişimAaa ben de öyle bir şey kullanıyorum süper bir şey değil mi yaPC başına oturuyorum veya artık her ne yapıyorsam o sırada yanımda duruyor tadını çıkara çıkara su içiyorum artık bir zevk meselesi hâline geliyor benim için
Geçmiş olsun Jane,Evet gittim
Miyom hala aynı boyutlarda bir değişim yok
Hormon tahlili yapıldı. İlk defa fsh yüksek çıktı.
Moralim bozuldu baya
Yüksek de çok yüksek değil aslında ama üst sınırın üstünde.
Eyvah dedim gidiyor yımırtalar
Sonra instada bir doktor var daha önce ee burda bahsetmiştim, rengin börekçi.
Ona gönderdim sonuçları. Sağolsun değerlendirdi hemen.
Açlık saatim 20 idi benim. 14-16 yap dedi.
hormonları etkiliyor demişlerdi de ben emeen ne kadar etkileyebilir ki demiştimbu kadar etkiliyormuş.
Ayrılığımızın acısından spora motivasyon bulmak zor oluyor... ama üstesinden gelmeliyiz....Sabah
2 çatal sucuklu yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Ara
Üzüm 1 salkım
Türk kahvesi
Akşam
2 tavuk pirzola ızgara
3 tavuk kanat ızgara
Yarım kâse kinoalı yoğurt
Yarım muz
Su : 2L
Spor: 6000 adım 300 puan
Bu aralar spor biraz az oluyorama artırırım yakında
@melek ada
Merak etmeyin her şey kontrol altındabu emojiyi kullanmaya başladığınız an kilo vermeye de başlıyorsunuz öyle bir emoji
Ay ne güzel anlattın canımız su çekti bebişim
20 gram peynir bu kadar şişiriyosa benim gibi 39g yesen ne olur bilemiyorumgeçmiş olsun beyb ödem atıcı çaylar falan var belki iyi gelir
Katılıyorum,Ayrılığımızın acısından spora motivasyon bulmak zor oluyor... ama üstesinden gelmeliyiz....
Kim istemisti az once gonderebilirim haberiniz olsunAyy en sevdıgım tarhanaaa
Yaa bende avakado yemek istiyorumIyi aksamlar
Guncel kilo:85.8 (-100 gr)
Menu
Sabah-ogle
Salamli ve soganli omlet (2yumurta), sogus domates, kapya, pancar, (birer tane), ceyrek avokado, 11 siyah zeytin ve ayran
Ara
2 sekerpara
Sutlu kahve
Aksam
Et kofte (6 tane), sogan salatasi, koz patlican, domates, biber ve ayran
1 salkim donmus uzum
Su 3 litre
10 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
Simdiye kadar acligim yoktu bildirimlerdeki yemek fotolari aciktirdi benikız o kadar su içip chloe tinge başlasan midende havai fişekler atılır boşver.
sen daa acıkır bişiler yersin bence gün bitmeden. ye de. aç kalma.
Spor kısmini okurken beynim yandiben biraz bünyemi şaşırttırıverip bugün az yiyeyim dedim, gerçekten önceki günlere göre az yedim, bünyem şok:
sabah:
Eki Görüntüle 2668435
öğlen: 100 ml süt ile kahve
akşam:
Eki Görüntüle 2668438
su: daha 1 oldu, en az 3 yapıcam bu kesin
spor: 45 dakika yürüdüm (180p). programıma göre 1 saat de güçlendirme yapmam lazım ama daha yapmadım ve enerjim 0 olduğu için yapmış gibi yazmayayım şimdiden. niyetim yapmak ama yapmazsam da puanını yazıp hakkınıza girmiş olmim. %60 yaparım ama sıcak da. anladınız siz beni...
Birgaripanne
Aynen bende 500 ml lik bardaklarimla mutlu olmaya calisiyorum ama kizim dogdugundan beri 6 tanesini kirdiAaa ben de öyle bir şey kullanıyorum süper bir şey değil mi yaPC başına oturuyorum veya artık her ne yapıyorsam o sırada yanımda duruyor tadını çıkara çıkara su içiyorum artık bir zevk meselesi hâline geliyor benim için
Lavanta yagi aldim sineklere karsi ama su an tereddutte kaldimbugün lavanta aldım, yatmadan içip bayılmayı düşünüyorum :')
7 temmuzda 2 haftalik bildirim yapiyoruz o zaman, degil mi kaptanim?YARISMA- BAYRAM DUYURUSU
***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.
***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.
***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..
Sevgiler canlarim..
Yiyebilirsin canim. Suyu da arttirmissin, sevindimKim istemisti az once gonderebilirim haberiniz olsun
Yaa bende avakado yemek istiyorum
Simdiye kadar acligim yoktu bildirimlerdeki yemek fotolari aciktirdi beni
Spor kısmini okurken beynim yandi
Bu az hali mi
Aynen bende 500 ml lik bardaklarimla mutlu olmaya calisiyorum ama kizim dogdugundan beri 6 tanesini kirdi
Lavanta yagi aldim sineklere karsi ama su an tereddutte kaldim
Burda yok canim ara sira a101 e geliyor oda ters tarafta kaliyorYiyebilirsin canim. Suyu da arttirmissin, sevindim
Aman çocuğa bir şey olmasın da... Ben en son migrostan almıştım 10tlye baya güzel tavsiye ederimKim istemisti az once gonderebilirim haberiniz olsun
Bu az hali mi
Aynen bende 500 ml lik bardaklarimla mutlu olmaya calisiyorum ama kizim dogdugundan beri 6 tanesini kirdi
Kim istemisti az once gonderebilirim haberiniz olsun
Spor kısmini okurken beynim yandi
Bu az hali mi
Haftalik aldirabilsen aslinda. Zaten olgunlasmasi 4-5 gun suruyor. Stogun bitmeden de yeniden aldirirdin.Burda yok canim ara sira a101 e geliyor oda ters tarafta kaliyor
Zaten baktım sende +400 var koştur koştur hemen kendimi 71.4 yaptım. Sen de 1 cm cik kısalırsan dünyalar bizim olucakKatılıyorum,
Ama bak buradayız yine aynı kilodayız yine aynı anda alıyoruzbence bunu avantaja dönüştürüp spora başlarsak aynı anda sporu da yaparız
Minnak teorilerde bugün
İşte aşırı cool ruhu
Seni mi kırıcamZaten baktım sende +400 var koştur koştur hemen kendimi 71.4 yaptım. Sen de 1 cm cik kısalırsan dünyalar bizim olucakBFF olucaz
Cocuga birsey olmasinda her zaman ayni modelden bulunmuyor kiAman çocuğa bir şey olmasın da... Ben en son migrostan almıştım 10tlye baya güzel tavsiye ederim
Fazla mi olmusteeek teeek girdim topladım da anca 900 kalori etti, tavuk döneri kenara koy öyle konuşalım tatlı kıs
lavanta yağı da çok uyku verir. yastığına bi damla damlat hemen zönk diye bayılıverirsin.
Haftalik gelmiyor sanirim aylik o zaman da baska seyler aliyorum nakitim kalmiyor kredi kartini tamamen kapattik ve kullanmiyoruz artik daHaftalik aldirabilsen aslinda. Zaten olgunlasmasi 4-5 gun suruyor. Stogun bitmeden de yeniden aldirirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?