Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bilmem ki öyle mi yaptım acaba? yeni bi peynir aldım o tuzlu çıktı baya ama yediğim miktar 20 gram, o bu kadar şişirir mi bilemedim. ay görsen pofi pofiyim ya sdklşfjds
20 gram peynir bu kadar şişiriyosa benim gibi 39g yesen ne olur bilemiyorum geçmiş olsun beyb ödem atıcı çaylar falan var belki iyi gelir

Herkese iyi akşamlaaar

08.45
10 badem

12.20
fotodakine ek

19.45
2 yk tavada yumurta
10 zeytin
22 g cheddar
1 tk sarımsaklı krem peynir gibi bişey
Yarımdan az avokado

Su 2 lt
spor güncellemem sonra gelicek

esmeriiim Yawrukush

Eklentiler

• 50BC701D-AB55-4D8F-B9C3-966C6E29602B.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 24
Ay ne güzel anlattın canımız su çekti bebişim

Geçmiş olsun Jane, umarım ömrün boyunca daha ilerlemez

Ayrılığımızın acısından spora motivasyon bulmak zor oluyor... ama üstesinden gelmeliyiz....

Ayrılığımızın acısından spora motivasyon bulmak zor oluyor... ama üstesinden gelmeliyiz....
Katılıyorum,
Ama bak buradayız yine aynı kilodayız yine aynı anda alıyoruz bence bunu avantaja dönüştürüp spora başlarsak aynı anda sporu da yaparız
Minnak teorilerde bugün

Ayy en sevdıgım tarhanaaa
Kim istemisti az once gonderebilirim haberiniz olsun
Yaa bende avakado yemek istiyorum
kız o kadar su içip chloe tinge başlasan midende havai fişekler atılır boşver.

sen daa acıkır bişiler yersin bence gün bitmeden. ye de. aç kalma.
Simdiye kadar acligim yoktu bildirimlerdeki yemek fotolari aciktirdi beni
Spor kısmini okurken beynim yandi

Bu az hali mi
Aynen bende 500 ml lik bardaklarimla mutlu olmaya calisiyorum ama kizim dogdugundan beri 6 tanesini kirdi
bugün lavanta aldım, yatmadan içip bayılmayı düşünüyorum :')
Lavanta yagi aldim sineklere karsi ama su an tereddutte kaldim

7 temmuzda 2 haftalik bildirim yapiyoruz o zaman, degil mi kaptanim?

Yiyebilirsin canim. Suyu da arttirmissin, sevindim

Aman çocuğa bir şey olmasın da... Ben en son migrostan almıştım 10tlye baya güzel tavsiye ederim

teeek teeek girdim topladım da anca 900 kalori etti, tavuk döneri kenara koy öyle konuşalım tatlı kıs

lavanta yağı da çok uyku verir. yastığına bi damla damlat hemen zönk diye bayılıverirsin.

Katılıyorum,
Ama bak buradayız yine aynı kilodayız yine aynı anda alıyoruz bence bunu avantaja dönüştürüp spora başlarsak aynı anda sporu da yaparız
Minnak teorilerde bugün
Zaten baktım sende +400 var koştur koştur hemen kendimi 71.4 yaptım. Sen de 1 cm cik kısalırsan dünyalar bizim olucak BFF olucaz

Aman çocuğa bir şey olmasın da... Ben en son migrostan almıştım 10tlye baya güzel tavsiye ederim
Cocuga birsey olmasinda her zaman ayni modelden bulunmuyor ki
teeek teeek girdim topladım da anca 900 kalori etti, tavuk döneri kenara koy öyle konuşalım tatlı kıs

lavanta yağı da çok uyku verir. yastığına bi damla damlat hemen zönk diye bayılıverirsin.
Fazla mi olmus
Haftalik aldirabilsen aslinda. Zaten olgunlasmasi 4-5 gun suruyor. Stogun bitmeden de yeniden aldirirdin.
Haftalik gelmiyor sanirim aylik o zaman da baska seyler aliyorum nakitim kalmiyor kredi kartini tamamen kapattik ve kullanmiyoruz artik da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…