Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende Eve almayi dusunuyorum bisiklet. Ama hala karar veremedim

ya ben koşu bandı alsam mesela, kullanmayacağımı biliyorum. bisiklet olduğunda dizi mizi izlerken günde 1 -1.5 saat çok rahat kullanıyordum, hoşuma giden ender sporlardandı. sen günlük hayatta da kullanıyorsun bisiklet zaten; evde zamanla askıya dönüşmez bence.

Iyi aksamlar kizlar.
Günün menusu paylarıyım hemen.

Sabah: yarim tam bugday unundan yufka, 1 tatlı kaşığı tereyagi, yarim dilim peynir.

Ara: dondurma

Oglen: 2 parca kuzu haşlama, 4 kasik pilav, 3 catal salata, karpuz.

Aksam: 2 dilim karpuz.

Su: 2 litre

Spor: 100 suguat, 100 mekik, 8000 adim. 10 dakika dans.
Spora yok yazmak benim acayip üzüyordu.

İyi akşamlar
Sabah
1 dilimden az tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 adet yumurta
1 bardak çay
Domates salatalık

Akşam
2 adet salatalık
1 kase cacık
1 tabak menemen
1 dilim tam buğday ekmeği

Su 2,5 L
Spor 11000 adım 550 p
10 dk HİİT 100 p
Toplam 650 p
Melek Ada

Selam kızlar nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun şimdiden. Dün ve bu günki menümü yazıcam birazdan.
dün akşam ve bugün uykusu falan çok zorladı beni. Acaip moralim bozuk mutsuz hissediyorum kendimi.Takıntılı bi insanım beni böyle köklü değişiklikler çok sarsıyo. Pişmanım bırsktırdığıma sanki ama oğlum öyle çok meme diyip ağlamıyo sürekli mama mama bişeyler yiyip boşluğu doldurmak istiyo.
Bugün biraz aşağıda oynasın havalansın dedim. Kaydırağı vardı otoparkın demirlerine kafasını vurdu alnı burnu morardı şişip kızardı. İç skıntım bunaymış meğerse. Allah beterinden korusun gözüne falan girebilirdi demir. Ablamın kızlarını yollamadım biraz onlarla oyalansın diye ilk defa kutudan süt içti muzlu enerji patlaması yaşadı anca duruluyo

Menüm salı
Sabah: domates salatalık biraz peynir ve sucuk. 2 dilim ekmek

ara yok

akşam: 1 kase yayla çorbası, 3 minik köfte 1 dilim patates (kalın değildi)

Çarşamba
sabah: 3 yk menemen çok az peynir 2 dilim ekmek

akşam: tavuk şiş ve 4 dilim patates ( evlilik yıl dönümümüzdü kızlar dışarı çıktık
Ve 1 er top tahinli kahveli dondurma

Bugün

Sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık 2 bardak çay

Ara 2 yudum süt
2 yudum meyve suyu

1 büyük fincan dibek türk kahvesi karışık
Akşam yok

bugün çok berbat bigündü.

sularım da 2 lt civarı falan 3 yapamadım hiç. Menülerim düzensiz oldu duygularım gibi sabah hala kilom sabitti almadığıma sevindim

bnnu yarından itibaren düzenli yazarım menümü canım

Tabiki de yeterli canım menun güzel olmuş canım adimlaman da harika bn bugün is yemek yaptım anca

Bugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta domates salatalik
1 kayısı
Öğle
2 köfte karpuz
Akşam
Haşlama tavuk 100 gr kadar
Ara yeşil çay ve yarim muz
Şu 2 2.5 lt
Diyete ara verip tekrar geri dönünce çok zor geçiyor günüm açım resmen midem 1 haftaya alışır inşallah bu duruma
Yawrukush
Birgaripanne Arrietty_

selam güzeller,

bugün uğrayamadım çok koştur koştur geçti günüm.
Menüm şu şekilde:

08.45
15 antep fıstığı
23 g çedar

13.30
1 dilim salam
10 badem
7 çeri domates
2-3 parça brokoli
4-5 yeşil zeytin
1 çatal beyaz peynir

19.30
Avuç içi kadar ızgara et
3-4 kaşarlı mantar
Salata, 1 yk muhammara
2 yk yoğurt
3 antep fıstığı
1 çilek

su : 2 litreyi geçti
Spor : bol ev işi

esmeriiim Yawrukush

Eneee dayaktan sorumlu bakan o mu, ben bilmiyodumdu

Geceler geceler hep keyfim yerindeyken yerdim nerde ne varsaa geceler geceler istemem kilo olsun olsun yemekler dolsun miidee
Helal be pesto ov ye men ov ye
Bebeğim ben bu şarkıyı neden çıkaramadım yoksa inanılmaz müzikal hücrelerim eskiyor muydu neler oluyordu böyle. Ah geceler sensiz geceler kabus gibi diye devam eden güzide seda sayan parçası mı diye düşündüm ama yok ı ıh. Neden bulamadım nedeeeğnnn

Çok haklısın tatlım benim de kafam karıştı dün ama seni temin ederim aç uyudum sen nerelerdesin bakalım hanimiş menün

haa bi de buün letgodan kondisyon bisikleti aldım, 2-3 gün sonra gelecek. bi türlü gitmeyen bacaklar için aklıma bu çözüm geldi artık napim.
İyi yapmışsın ben zebellah eliptik bisikletimi boyutu sebebiyle sattım ama çok özlüyorum. Halen şüşkolu olsam da bacaklarımın şeklini kesinlikle değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…