haa bi de buün letgodan kondisyon bisikleti aldım, 2-3 gün sonra gelecek. bi türlü gitmeyen bacaklar için aklıma bu çözüm geldi artık napim.
Bende Eve almayi dusunuyorum bisiklet. Ama hala karar veremedim
Tabiki de yeterli canım
1.65 canım boyumBoyun ne kadar senin?
boyun iyiymiş :)1.65 canım boyum
Eneee dayaktan sorumlu bakan o mu, ben bilmiyodumduAtmaz da @Ceydos gelince sopalayabilir
Yawrukush Arrietty_ B barga bnnu Hyperborea17 esmeriiim @FitFiliz MotivatedAlready JaneRizzoli @ciseak77 aydingelini
Kizlar ben bugun dayanamadim tartildim 72.2 yi gordum gecen persembe konserve yaparken 5 6 saat ayakta kalmistim gece de yuruyus hic dinlenmeden bugun de gelinin konservesini pisirdik carsiya gittiler bir ara komple ben pisirdim yine 21 kavanoz oldu bu sefer ve sabah yine sislik bekliyor beni cunku aksam kalin perdeleri utuleyecegim 1 2 saatte o surer aslinda 4 tane ama dumduz olmasi lazim yanlardan inceltecegim overlok makinesinin malzemesi gelsin
Arada kaynadı galibaWaow ne denir kiafiyet olsun eniştemizin de doğum günü kutlu olsun
Ama doğum gününe özel ceza da geliyor sanki
Geceler geceler hep keyfim yerindeyken yerdim nerde ne varsaa geceler geceler istemem kilo olsun olsun yemekler dolsun miidee
Helal be pesto ov ye men ov ye
Çok haklısın tatlım benim de kafam karıştı dün ama seni temin ederim aç uyudumahaha vok vok vok
Bır cumlede adım ceylan sozu gecınce dayanamam atlarım
Yurumek terapı gerçekten hamıleyken cok yururdüm
Simdi yürümüyorum çünkü terapıye ıhtıyacım yok
Kafam cok karıstı hıcbısey anlamadımolsun beyaa bugunude boyle sayalım
Mantının sosuna ekmek banmayan da mı varmışBen mantinin suyuna -sosuna ekmek bandiran biliyorum , haydi dagilin
İyi yapmışsın ben zebellah eliptik bisikletimi boyutu sebebiyle sattım ama çok özlüyorum. Halen şüşkolu olsam da bacaklarımın şeklini kesinlikle değiştirdihaa bi de buün letgodan kondisyon bisikleti aldım, 2-3 gün sonra gelecek. bi türlü gitmeyen bacaklar için aklıma bu çözüm geldi artık napim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?