İyi yapmışsın ben zebellah eliptik bisikletimi boyutu sebebiyle sattım ama çok özlüyorum. Halen şüşkolu olsam da bacaklarımın şeklini kesinlikle değiştirdi
Afiyet olsun. Nasıl bu kadar güzel ve sağlıklı beslenebiliyorsun,hayret ediyorum doğrusu.Buralar çok sessiz :)
Menümü paylaşayım
Sabahki o eciş bücüş şey nohut unundan krep olmaya çalışan bir arkadaş, tavaya yapıştıama çok lezzetli ve doyurucuydu.
Arada bir kupa sütlü yeşil çay içtim.
Spor yok, bayram boyunca da olmaz muhtemelen
Su 3 lt
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne ciseak77
Teşekkür ederimAfiyet olsun. Nasıl bu kadar güzel ve sağlıklı beslenebiliyorsun,hayret ediyorum doğrusu.
Az yemişsin çok. Bununla nasıl durabiliyorsun? Ben acıkırım ve daha çok saldırırım sanki.
İyi bayramlar :) zaten yarışma da yok bugünGunaydin
Hayirli bayramlar kizlar
Ben annemde kaldim, tartisi var ama fazla cikiyordu hep. O yuzden tartilamiyacagim.
Amiin özgecimGunaydin guzel arkadaslarm , hepinize hayirli bayramlar.
Keyifle, mutlulukla ve sevdiklerinizle gecirdiginiz bir bayram olur umarim.
Ibadetleriniz kabul olsun.
Geç kalktığım için pek açlık hissetmiyorum.Az yemişsin çok. Bununla nasıl durabiliyorsun? Ben acıkırım ve daha çok saldırırım sanki.
Hımm o zaman olabilirGeç kalktığım için pek açlık hissetmiyorum.
Bebeğim ben bu şarkıyı neden çıkaramadım yoksa inanılmaz müzikal hücrelerim eskiyor muydu neler oluyordu böyle. Ah geceler sensiz geceler kabus gibi diye devam eden güzide seda sayan parçası mı diye düşündüm ama yok ı ıh. Neden bulamadım nedeeeğnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?