- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Yarin sabah at canimuu tam vaktinde söyledin, benim de aklıma gelmişti ama bayran seyran kimse uğraşmaz herhalde demiştim. ben yazayım yine de birazdan ölçüp.
tartı için fotoğraf istiyor muyuz bugün bi de? uyanınca tartıldım, wc'ye çıkmamıştım ama 74.8 idi, geçen hafta: 75.4, fark 600. fotoğraf gerekiyorsa uygulamadaki görüntüyü atayım, şimdi su içtiğim için aynı kiloyu tekrar yakalayamam sdklajf.Birgaripanne
herkese iyi bayramlar
Aha da yeşil bölgeye giriyosuntebrikler kıs, ne güzel verdin :) ben de yine de koyayım buraya, yarışma yok diye foto çekmek aklıma gelmedi, pzt gibi sırf yazıcaz sandım kusura bakmayındı. neyse tartıda görünenle uygulamada görünen aynı sayı yine de.
geçen cuma: 75.4
bu cuma: 74.8
fark: 0.6
yüzde: 0.8
Eki Görüntüle 2669957
Aha da yeşil bölgeye giriyosun
Ben de evde değilim. TartılamayacağımGeçen hafta 82.600
Bugün 82.400
Fark -0.200
%0.24
Yarışma olmayacak diye okudum sanki sabah.
Gramla veriyorum resmen. Dün oructum. 81.700 geldim.ne kadar mutlu oldum ya. Ama tabi orucun etkisiydi.
Hyperborea17
Basarilitebrikler kıs, ne güzel verdin :) ben de yine de koyayım buraya, yarışma yok diye foto çekmek aklıma gelmedi, pzt gibi sırf yazıcaz sandım kusura bakmayındı. neyse tartıda görünenle uygulamada görünen aynı sayı yine de.
geçen cuma: 75.4
bu cuma: 74.8
fark: 0.6
yüzde: 0.8
Eki Görüntüle 2669957
O kısmı şimdilik görmezden gelelim.. tokluktan başım dönüyor Allah affetsin şakfkrbi bayram geçsin de bakalım kalabiliyo muyum orda saklf
Menüm salı
Sabah: domates salatalık biraz peynir ve sucuk. 2 dilim ekmek
ara yok
akşam: 1 kase yayla çorbası, 3 minik köfte 1 dilim patates (kalın değildi)
Çarşamba
sabah: 3 yk menemen çok az peynir 2 dilim ekmek
akşam: tavuk şiş ve 4 dilim patates ( evlilik yıl dönümümüzdü kızlar dışarı çıktık
Ve 1 er top tahinli kahveli dondurma
Bugün
Sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık 2 bardak çay
Ara 2 yudum süt
2 yudum meyve suyu
1 büyük fincan dibek türk kahvesi karışık
Akşam yok
bugün çok berbat bigündü.
sularım da 2 lt civarı falan 3 yapamadım hiç. Menülerim düzensiz oldu duygularım gibisabah hala kilom sabitti almadığıma sevindim
bnnu yarından itibaren düzenli yazarım menümü canım
Çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun şimdiden. Dün ve bu günki menümü yazıcam birazdan.
dün akşam ve bugün uykusu falan çok zorladı beni. Acaip moralim bozuk mutsuz hissediyorum kendimi.Takıntılı bi insanım beni böyle köklü değişiklikler çok sarsıyo. Pişmanım bırsktırdığıma sanki ama oğlum öyle çok meme diyip ağlamıyo sürekli mama mama bişeyler yiyip boşluğu doldurmak istiyo.
Bugün biraz aşağıda oynasın havalansın dedim. Kaydırağı vardı otoparkın demirlerine kafasını vurdu alnı burnu morardı şişip kızardı. İç skıntım bunaymış meğerse. Allah beterinden korusun gözüne falan girebilirdi demir. Ablamın kızlarını yollamadım biraz onlarla oyalansın diye ilk defa kutudan süt içti muzlu enerji patlaması yaşadı anca duruluyo
Menüm salı
Sabah: domates salatalık biraz peynir ve sucuk. 2 dilim ekmek
ara yok
akşam: 1 kase yayla çorbası, 3 minik köfte 1 dilim patates (kalın değildi)
Çarşamba
sabah: 3 yk menemen çok az peynir 2 dilim ekmek
akşam: tavuk şiş ve 4 dilim patates ( evlilik yıl dönümümüzdü kızlar dışarı çıktık
Ve 1 er top tahinli kahveli dondurma
Bugün
Sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık 2 bardak çay
Ara 2 yudum süt
2 yudum meyve suyu
1 büyük fincan dibek türk kahvesi karışık
Akşam yok
bugün çok berbat bigündü.
sularım da 2 lt civarı falan 3 yapamadım hiç. Menülerim düzensiz oldu duygularım gibisabah hala kilom sabitti almadığıma sevindim
bnnu yarından itibaren düzenli yazarım menümü canım
Canim bu hafta yarismamiz yok, haftaya cuma bildirim yapacagiz.Selam kızlar yazamadım tatildeyiz , izin almak istemedim amaYawrukush izin alabilir miyim giremiyorum foruma, pek koşturmalı geçiyor günler şaşırdık mı, hayır
O kısmı şimdilik görmezden gelelim.. tokluktan başım dönüyor Allah affetsin şakfkr
Canim sanada keyifli, huzurlu, mutlu bayramlar :)İyi aksamlar 4.takimin güzel kaptanıYawrukush ve fit hatunlari
Musmutlu bir bayram diliyorum hepinize,öpüyorum sizleri
Benim bugün çok fena geçti ya yazıya dökersem kitlesel travma geçiririz o yüzden sessizimmaaşallah maaşallah sdjklfa. ben bi baklavanın çıtır kabuğundan yedim azcık o kadar. şerbetli tatlıyla künefe hariç hiç aram yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?