Tesekkur ederim canim..Dikislerini goster yigidimmm
Dogum gunun kutlu olsun kaptanim
Istikrarli deilim ama
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| 30 S | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@1delimavi | 30S | ||||||
| 10DK A | ||||||
| 50M | ||||||
@BlueSkyyyy | |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| |||||||
B barga | 10DK A | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Uzun zamandir benimle oldugu icin birakamiyorum galibaTesekkur ederim canim..
Gulum 2 evladin var, sen saglikli ve iyi olacaksin ki onlara bakabilesin.
Sigara sagligini mahveden bir sey, deger mi kullanmaya..
Zeytinyagi sur canim gecmis olsun
Memleketimden döndüm çok şükür kaptanımSIKIYONETIM DUYURUSU
Citir arkadaslarim bayrami geride biraktik, menulerimizi hepimiz az ya da cok bozduk ama artik toparlanma zamanimiz geldi de gecti..
Menuler cok az kisi tarafindan yaziliyor, takima aktif katilim bayramda hepimizde azaldi ama artik normale donme zamani, cuma gunu yarisma oldugunu unutmayalim!!!
Bugun itibariyle duzenli menu paylasimlarimiza, egzersizlerimize, yeterince su icmeye dikkat ediyor, yarisma ve kilo verme ruhumuza geri donuyoruz.
Gununuz guzel gecsin.
sagol canım tesekkur ederım çarpısan arabaya bındık oğlan arkadan bı vurdu kafam gıttı geldı:)Zeytinyagi sur canim gecmis olsun
Tansucum yulafli omlet, pilav, tarhana firigi, borek , cacik bugun hep karbonhidratli olmus gulum..
Adimin, suyun cok guzel ama menuye 10 dk adimlama cezasi geliyor..
Adimlar gozumu portletti, nasil adim onlar oyle..
2 gundur su miktarin az kuzum..'
Birde bu menu olmamis, tamam odul yapmissin, serbest gunun olmus ama serbest gunlerin hafta icine denk gelince, cumaya sarkitsan mesela super olur..
Bu menuyu telafi icin 10 dk adimlama cezasi geliyor malesef..
Birde kunefe cok mu guzeldi...
Harika birgun olmus canim..
Kizlarin dedigi kadar var , birgun bende senin misafirin olmak istiyorum..
Harika bir menu olmus canim, suyunda sahane, adimlarin biraz az olmus ama butune vurunca, 5 yildizlik birgun..
Canim benim cok tesekkur ederim.
Minik tatlilara ve sporsuzluga 30 squat cezasi geliyor canim. :)
Aylik programlarini bizimle paylasir misintamamdır, cezayı kabullenerek yazmıştım :) her ay hem yemek hem spor programı yenileniyor o yüzden yeni ayın içinde bir güne sarkıtamıyorum maalesef serbest günü ama telafi etmek için günde fazladan bir yarım saat bisiklete bineceğim bir hafta kadar :)
hher şey yolunda, sizde nasıl gidiyor
Ne haklı bir yakarış bu böyle. Geçen cumadan beri hadi bugün yeniden adapte oluyorum diyorum sonra terelelliSIKIYONETIM DUYURUSU
Citir arkadaslarim bayrami geride biraktik, menulerimizi hepimiz az ya da cok bozduk ama artik toparlanma zamanimiz geldi de gecti..
Menuler cok az kisi tarafindan yaziliyor, takima aktif katilim bayramda hepimizde azaldi ama artik normale donme zamani, cuma gunu yarisma oldugunu unutmayalim!!!
Bugun itibariyle duzenli menu paylasimlarimiza, egzersizlerimize, yeterince su icmeye dikkat ediyor, yarisma ve kilo verme ruhumuza geri donuyoruz.
Gununuz guzel gecsin.
Iyiyim canım şükür pazartesi tekrar doktora gideceğiz tahliller falan yapılacak tekrardan neden olmadığına bakılacakCanim nasilsin, cocuklar nasil, ne zamandir gorusemedik, ozledim sohbetini..
Canim cok tesekkur ederim, taze gelinimiz nasilsin, her sey yolunda mi:))
Canimin ici cok tesekkur ederim, nasilsin, her sey yolunda mi?
Gulum hicbir sey yemiyorsun, bu nasil menu?
Bu sekilde verilen kilolar cok hizla aliniyor, lutfen saglikli ve duzenli beslen..
badem sekerleri olmasa cok daha guzel olurmus kuzum..
Gecmis olsun canim..
Istanbul tam asik olunacak sehir, bende 1 kez esimle gezmeye gitme firsati bulmustum sadece ama cook kalabalik, cok buyuk bir sehir..
Arabayla bile gidememistik...
Ahh pestom ahh, kemerleri sIkIyoruz , gobekli mi yasayalim yaneee...
Guzel birgun olmus Baharcim nasilsin canim?
Erkek arkadasini yolcu ettin mi?
Canm ben de bugünden itibaren başlıyorum. Çok haklısın çok boşladık başlamamız lazım. Ben bir hafta kadar spor yapamayacam. Rahatsızım. Bakalım insallahh bu şekilde verebilirimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar ciseak77 Yawrukush 30 S aydingelini esmeriiim Mor Vampirella Arrietty_ @1delimavi 30S Birgaripanne 10DK A MotivatedAlready 50M @BlueSkyyyy Begonya2 B Beklenen2 JaneRizzoli pesto26 B barga 10DK A Hyperborea17 Melek Ada bnnu Milana firuze
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
aydingelini , esmeriiim , Begonya2 , Milana firuze , bnnu , Melek Ada , pesto26 , JaneRizzoli menulerinizi bekliyorum kizlar...
Selamlar kaptanımSelamlar, iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz gununuz nasil geciyor? :)
Merhaba canm diyarbakıra gidip geldim. Şu ara kontrolleri var. Çok sıcak dışarısıSelamlar, iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz gununuz nasil geciyor? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?