Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

SALI MENUM
SABAH

Kiymali, soganli, biberli 2 yumurta
1 kk mozarella peyniri
10 dan fazla zeytin
Salatalik- domates
70 kalorilik tb pita ekmegi

OGLEN
Adana kebap
Lavasin 1/4 (ceyrek)
Tursu- marul

ARA
2 maden suyu
1 hurma

AKSAM
1 karniyarik
Peynir - zeytin
Yarim avokado
Avuc ici kadar pita ekmegi

SU: 2.5 lt tamamlayacagim.
SPOR: 16.729 adim suan..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

aydingelini , esmeriiim , Begonya2 , Milana firuze , bnnu , Melek Ada , pesto26 , JaneRizzoli menulerinizi bekliyorum kizlar...

Son düzenleme:
SIKIYONETIM DUYURUSU

Citir arkadaslarim bayrami geride biraktik, menulerimizi hepimiz az ya da cok bozduk ama artik toparlanma zamanimiz geldi de gecti..
Menuler cok az kisi tarafindan yaziliyor, takima aktif katilim bayramda hepimizde azaldi ama artik normale donme zamani, cuma gunu yarisma oldugunu unutmayalim!!!
Bugun itibariyle duzenli menu paylasimlarimiza, egzersizlerimize, yeterince su icmeye dikkat ediyor, yarisma ve kilo verme ruhumuza geri donuyoruz.

Gununuz guzel gecsin.

Tesekkur ederim canim..
Gulum 2 evladin var, sen saglikli ve iyi olacaksin ki onlara bakabilesin.
Sigara sagligini mahveden bir sey, deger mi kullanmaya..
Uzun zamandir benimle oldugu icin birakamiyorum galiba
Zeytinyagi sur canim gecmis olsun

Memleketimden döndüm çok şükür kaptanım evimdeyim artık bi düzenim olur inşaAllah

tamamdır, cezayı kabullenerek yazmıştım :) her ay hem yemek hem spor programı yenileniyor o yüzden yeni ayın içinde bir güne sarkıtamıyorum maalesef serbest günü ama telafi etmek için günde fazladan bir yarım saat bisiklete bineceğim bir hafta kadar :)

hher şey yolunda, sizde nasıl gidiyor

Aylik programlarini bizimle paylasir misin

Ne haklı bir yakarış bu böyle. Geçen cumadan beri hadi bugün yeniden adapte oluyorum diyorum sonra terelelli

Gayet iyi görünüyo eşim kavurmayı ekmeksiz yemişsin iyi olmuş

Iyiyim canım şükür pazartesi tekrar doktora gideceğiz tahliller falan yapılacak tekrardan neden olmadığına bakılacak

Ben bu akşam nöbetçiyim işim ne zaman biter bilmiyorum az sonra göreve çıkacağız bakalım. Akşam yemeği yemedim gelince yerim ya da geç gelirsem ona göre bakalım karışık durumlar yazarım gece :)

Canm ben de bugünden itibaren başlıyorum. Çok haklısın çok boşladık başlamamız lazım. Ben bir hafta kadar spor yapamayacam. Rahatsızım. Bakalım insallahh bu şekilde verebilirim

Selamlar, iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz gununuz nasil geciyor? :)
Merhaba canm diyarbakıra gidip geldim. Şu ara kontrolleri var. Çok sıcak dışarısıkorona yüzünden gittiğimiz yerleri de gezemiyoruz, insanlardaki rahatlık biz de yok

Menümü paylaşayım
Protein olayını abartmışım sanki azcık
Nedense bugün açlık hissediyorum
İf de tokluk penceresini uzatmak bana iyi gelmedi
ciseak77 Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
CEYDOS nerelerdesin ya hu? Özledik seni
Su 3 lt, spor da akşam yapıcam 1 saat cardio

Eklentiler

• 9C370D95-EFA2-44EF-91C7-80D7B0739D0E.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 4273D5B2-1ED7-4739-B6B1-E589B74B7CF6.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 27
  • D164A560-D6B7-4F2D-B8CF-3B37B7FF6662.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…