- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Diren pestoo direnGönlüm razı olmadı, boyumu uzatamam ama kilomu değiştirebilirim dedimşaka bi tarafa bugün gene cozuttuğum için sesim çıkmıyo, al beni yar götür götür buralardaaağn bıktım artık hep aynı vaaaoluşlardaağn (kilodan dötten göbekten ) kopuyorum diyetten
Efenim gördük beğendik tanıdık sjshsjsjjsj
Bak sana ağır yaşamların asıl özelliğini söyleyeyim miYa ben az önce gene ağır yaşamlar pestonun hikayesi oldum biraz. Şimdi gözümden yaş akıtarak silahımı yere bırakıyorum, buzdolabının kapağını kapatıyorum
Yorucu geciyor kaptanim nasil olsunGuzel birgun olmus canim, nasilsin, neler yaptin :)
Sabah kahvaltisi olmamis Tansucum ama aksam yememissin hicbir sey telafi etmissin oyle, nasildi gunun canim?
Bir solen daha mi yasatacaksin bizeKizlar hafta sonu ispanak ve cilek ektim bekliyorum heyecanla fideleri..
Bu haftada limon ve portakal ekecegim.
Yine bir bahce fotosu paylasip sizi bezdiririm bu hafta :))))
Ben 93 luyum canim aramiz da ay olmali94 lüyüm :)
Ben de sana fıstık ezmeli kurabiye önereyim madem, hazırlaması da kolay, içine tarçın da eklemiştim ben o baya kesiyor tatlı isteğiniKizlar bunlardan denicem cunku tatli ihtiyaci duyuyorum bir kac gundur dun dayanamadim cicibebe yedim diger zamanlarda maden suyu iciyorum kesmezse sari kola iciyordum ama dayanilacak bir sekilde deilim su an onerilerinizi bekliyorum
Bak sana ağır yaşamların asıl özelliğini söyleyeyim mi
Sonunda kilo veriyorlar
Valla bu vücudun dili olsa bana iyi bi giydirir sonra belki barışırızDiren pestoo diren
Altı üstü 5 kiloya yakın var yediklerini düşün geçmişte zaten yiyeceğin kadar yemişsin taşlarını biliyorsun ve onlar da bir yere kaçmıyorlar hepsi sıraya girmiş senin kilo vermeni bekliyorlarçok bekletme onları ama sırayla tabi hepsini de bir anda gömme yani
Ben de bıktım artık bu yağların varoluş sancılarından
Keşke dilleri olsa da biraz felsefik takılsak onlarla
Ay yorumu okuyunca kendime hem güldüm hem kızdım, 70.5 da adriana lima oluyormuş gibiValla bu vücudun dili olsa bana iyi bi giydirir sonra belki barışırızhaklısın beybilim, genelde hep 70.5 u görüp sonra cozuturum, bu sefer devam etmek istiyorum. Bugün ‘pişman oldum metabolizmam, beni affet ’ menüsüyle gelicem
AhahhahahValla bu vücudun dili olsa bana iyi bi giydirir sonra belki barışırızhaklısın beybilim, genelde hep 70.5 u görüp sonra cozuturum, bu sefer devam etmek istiyorum. Bugün ‘pişman oldum metabolizmam, beni affet ’ menüsüyle gelicem
Bilirim 73ü o da kritik bi rakamdır.. 75i aşmamanın getirdiği o minik pembe gizli mutluluklarAhahhahah
Ben de hep 73 ü görüp cozutuyordum vallasonra düzeliyor ama
Akşama sağlıklı menüler geliyor demek
Canım cuma yapmayacak mıydık bildirmi? Kafam karıştı iyice@fyzanur @mifihafa @Milana firuze @Aomine Daiki @BlueSkyyyy @bnnu @melek adaaydingelini Hyperborea17 @1delimavi @Melegimkorusun @ciseak77
kızlar lütfen kilo bildirimlerinizi yapın hasar kaydı yapacağımmm
Kizlar ben s yi birakma karari aldim o yuzden bu tatli krizlerim hazir kilo veriyorken birakayim dedim
Ama soyle birsey var wc ye cikamadim hala
Bunu zayıflar anlayamaz işte bunlar hep bizim kırmızı çizgilerimizdirBilirim 73ü o da kritik bi rakamdır.. 75i aşmamanın getirdiği o minik pembe gizli mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?