- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Ayy okul zamanları.Tamam canim gunu aktif gecirmissin oda egzersizden sayiliyor..
Tatli yeme lutfen, hele ki aksam vakti yeme..
Masalah canim cok sevindim senin adina :))
Evet canim, 2. sinifin bitigi yaz evlendim.
Vize pasaport islemlerinden dolayi nikahimiz dugunden once oldu, soyle ki okulda finalden ciktim, esim aldi beni kosa kosa nikah dairesine gittik, nikahimiz kiyildi :)
Okuldan arkadaslarda sinavdan cikip geldiler falan cok komikti :))
Ellerine, emegine saglik , hepside cok guzel olmus..Nevresim takımı tek kişilik+1 tane minik yastık da kullanıyor kayinvaldem.
2 takım istedi bende yaptım
Gorumcemin emrivaki elbisesiçok renkli bir kumaş olduğundan modeli pek anlaşılmıyor. Ustu kuplu klos etekli klasik elbise . Bu arada benden zayıf olduğunu idda ediyordu. Ama elbise bana da oldu üstelik onun basenleri benden baya fazla o yüzden hep klos giyiyor
Tebrikler canim, 2 ayri mezuniyet ile hem esin , hem ailen katilmis olmus ne guzel :)Ayy okul zamanları.
Bende dereceyle mezun oldum. 2 kere mezuniyet yaptılar. Dereceye girenlerin oldu bir gun sonra genel mezuniyet.
Derece için olana misafir almıyorlardı. O zaman eşimle sevgiliydik. O sanki öğrenci gibi gizlice sızmıştı
Diğer günde ailem gelmişti eşim gelememişti. Yani öyle ortamda tanışmalarını ben istememiştim.
Gunlerin nasil geciyor gulum?Sagolasin canım Allah razı olsun
Kayinvaldem istemeden yaptigimda oluyor yada artik bana bırakmıyor hemen istiyor zatenEllerine, emegine saglik , hepside cok guzel olmus..
Ne iyi niyetli bir gelinsin sen masallah canim..
Dogru ev ortaminda yeterli gerecin bile yoktur belki..Kayinvaldem istemeden yaptigimda oluyor yada artik bana bırakmıyor hemen istiyor zatenona gönlümle yapıyorum da.
Bana da yap diye diretip üzerine yikanlara dikerken baya soyleniyorum. Evde dikiş dikmek çok hoşuma gitmiyor. Atölyede daha kolayıma geliyor
Bende anannen gibi düşünüyorum. Mesleğimin elimin sadakası olsun diyorum.Dogru ev ortaminda yeterli gerecin bile yoktur belki..
Yinede iyilik yap denize at, ananemin bir lafi vardir, ilmimin sadakasini veriyorum de yap kizim der.
Aynen o hesap canim..
Ellerine saglik simdiden canim, keske bende senin gibi marifetli olsam... :)Bende anannen gibi düşünüyorum. Mesleğimin elimin sadakası olsun diyorum.
Bir tane aile dostumuzun kızına kardeşinin düğünü için tuvalet dikecem bu ara
O paylaşırım yine sizle
Ah cok sagol cabim benim. Seninde marifetli oldugun konularda ben değilimdir. Allah herkese ayrı güzellik vermiş. Buradan birlik mesajına doğru yürüyecekmişim gibi geldiEllerine saglik simdiden canim, keske bende senin gibi marifetli olsam... :)
İnşaAllahTamam canim gunu aktif gecirmissin oda egzersizden sayiliyor..
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin diyip konuyu baglayayim :)))Ah cok sagol cabim benim. Seninde marifetli oldugun konularda ben değilimdir. Allah herkese ayrı güzellik vermiş. Buradan birlik mesajına doğru yürüyecekmişim gibi geldi
O Amerikada sen burdaTamam canim gunu aktif gecirmissin oda egzersizden sayiliyor..
Masalah canim cok sevindim senin adina :))
Evet canim, 2. sinifin bitigi yaz evlendim.
Vize pasaport islemlerinden dolayi nikahimiz dugunden once oldu, soyle ki okulda finalden ciktim, esim aldi beni kosa kosa nikah dairesine gittik, nikahimiz kiyildi :)
Okuldan arkadaslarda sinavdan cikip geldiler falan cok komikti :))
Uzun uzun yazacagim, kahvalti masasindayiz canim :)O Amerikada sen burda
Nasıl tanıştınız peki?
Eşinle aynı yaşta mısınız?
Ay ne çok sordum :) meraklı meraklı :)
işlerin de etkisi var ama asıl sebep abuk subuk yemem kaptanımMenun guzel canim, suyunu biraz arttir, boynun icinde cok gecmis olsun, simdi nasilsin?
Kafanda bitirmelisin Tansucum, istedikten sonra olmayacak bir sey yok..
Gozunaydin canim, nasilsin?
Nasil gecti bayraminiz?
Hay Allah tekrar cok gecmis olsun..
Tamam canim o zaman duzenin nasilsa oyle devam edelim..
Bende iyiyim canim , bildigin gibi, 2 azmanla gunlerimiz geiyor :)))
Kisir yerine yumurta olsaymis super menuymus..
Su ve egzersiz sahane, kucuk bir ceza geliyor bu aksam kisira :))
Nerelerdesin sen pestom, gozlerim yollarda..
Islerin mi yogun cok?
Hadi guzel haberler, hayirli haberler olsun gulum..
Biliyorsun dualarim hep seninle...
Canim kolayliklar diliyorum, guzel bir nobet olur insallah..
Gecmis olsun gulum, neyin var?
Ne okuyorsun Jane? Allah kolaylık versinFinaller var
Vizelerdi onlar
Bitse de kurtulsam
Aylik programlarini bizimle paylasir misin
Hukuk okuyorum pestocumNe okuyorsun Jane? Allah kolaylık versin
Esim Ankarada guzel bir sirkette calisiyordu, bende muzmin ogrenciydim :)O Amerikada sen burda
Nasıl tanıştınız peki?
Eşinle aynı yaşta mısınız?
Ay ne çok sordum :) meraklı meraklı :)
Evet canim, lutfen cumaya kadar dikkat et, listedesin biliyorsun...işlerin de etkisi var ama asıl sebep abuk subuk yemem kaptanımbu cuma bayram tartısını baz almicaz önceki haftaıa göre kıyas yapcaz diy mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?